Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O, to jesteś w moim wieku, Nituś :D

oooooooooo to jest dobry rocznik !!! :lol:

To może sprecyzujmy który bo mamy styczeń i możesz być zarówno 80, jak i 81 a ja 81 :)

no to chciałam sprecyzować, że to TY młoda koza jesteś :lol: :lol: :lol:

ja jestem 80dziesiątka :)

ło matko a ja chyba wąż ? :roll:

ja to mało fotogeniczna jestem i w ogóle ale pokażę Wam na chwilkę mojego małego mężczyznę :p

piękny.... maciupeńkie śpioszki, kaftanik.... ech jak ja za tym tęsknię... te moje już takie duże :)

śliczny synek - a jak ma na imię?

Franek

:p

ooooo fajnie.... Franciszek :)

teraz znów sie wraca do starszych imion, nie? już nie ma tylu pawłów, tomków, grześków....

Akurat Paweł, Grzegorz to piękne imiona - mnie drażnią Dzesiki (czy jak tam się to pisze), swejego czasu był zalew Julek,Oliwek (choć imiona ładne same w sobie), itp.

A teraz w szpitalach same Antki, Franki i Maryśki (w tym moja) :lol:

BTW - jadę ostatnio gdzieś z klientem (jednym z ważniejszych zresztą) i zgadało się o jego córce, więc pytam:

- Jak ma na imię?

- Maja (albo jakoś tak, nie pamiętam - przyp. aut. :wink: )

- O, to bardzo ładnie że takie daliście tradycyjne, polskie imię. Jak ja nie znoszę tych takich wymyślnych imion, jak np. Andżelika!

- .... Moja żona jest Andżelika.

No po prostu myślałam że się zapadnę pod ziemię - spośród tylu Bernardett, Dżesik i innych wiejskich imion musiałam akurat podać za przykład Andżelikę... :roll: :roll: :roll:

BTW - jadę ostatnio gdzieś z klientem (jednym z ważniejszych zresztą) i zgadało się o jego córce, więc pytam:

- Jak ma na imię?

- Maja (albo jakoś tak, nie pamiętam - przyp. aut. :wink: )

- O, to bardzo ładnie że takie daliście tradycyjne, polskie imię. Jak ja nie znoszę tych takich wymyślnych imion, jak np. Andżelika!

- .... Moja żona jest Andżelika.

No po prostu myślałam że się zapadnę pod ziemię - spośród tylu Bernardett, Dżesik i innych wiejskich imion musiałam akurat podać za przykład Andżelikę... :roll: :roll: :roll:

to to dałaś czadu :) :lol: :lol:

lidszu ale z Ciebie fajna kobietak :D I nie becz, ja też ma kręcone włosy. Rano pół godziny prostowania, 5 minut na dworze i zastanawiam się po co ja się tyle męczyłam. Mogłam pospać pół godziny dłużej :roll:

ja już nie beczę :D . Beczałam kiedyś jak się obcięłam na krótko i też musiałam co rano prostować sobie włosy, bo jeśli tego nie zrobiłam, to miałam afro na łbie :lol:

A tak wogóle to uważam, że kobieta po 40-stce w rozmiarze mniejszym niż 38 wygląda źle. nie wiem w jakim jesteście wieku ale predziej czy później bedziecie pewnie miały po 40 latek.

no mi jeszcze parę latek brakuje, ale właśnie dobiłam do rozmiaru 38, z czego bardzo się cieszę :D

A ja własnie lubię włosy na krótko obcięte.

co ja sie nameczę, zeby zrobic z nimi porządek :roll:

40-42 moim zdaniem jest ok.

Jeszcze jak kobietka wyższa i ma czym oddychać to wogóle :lol:

Nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje czy tak jest faktycznie ale czym starsza kobieta i szczuplejsza tym więcej zmarszek na twarzy :roll:

Szczerze to wolę większą pupę i gładszą cerę.

Nooooooo Kochana, to my musimy się napić :)

Noooooo, wypić też lubię :lol: czasami :lol: