nitubaga 09.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nitubaga, DorciaIQ to Wy młode kozy jesteście : oooooooo ja Cie strasznie sorrrrrrry , nie wiem jak Dorcia, ale zgodnie z kalendarzem chińskim ja to MAŁPA jestem Braza potwierdzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 O, to jesteś w moim wieku, Nituś oooooooooo to jest dobry rocznik !!! To może sprecyzujmy który bo mamy styczeń i możesz być zarówno 80, jak i 81 a ja 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 09.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ło matko a ja chyba wąż ? ja to mało fotogeniczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 O, to jesteś w moim wieku, Nituś oooooooooo to jest dobry rocznik !!! To może sprecyzujmy który bo mamy styczeń i możesz być zarówno 80, jak i 81 a ja 81 no to chciałam sprecyzować, że to TY młoda koza jesteś ja jestem 80dziesiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ło matko a ja chyba wąż ? ja to mało fotogeniczna jestem i w ogóle ale pokażę Wam na chwilkę mojego małego mężczyznę piękny.... maciupeńkie śpioszki, kaftanik.... ech jak ja za tym tęsknię... te moje już takie duże śliczny synek - a jak ma na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 09.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Franek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Franek ooooo fajnie.... Franciszek teraz znów sie wraca do starszych imion, nie? już nie ma tylu pawłów, tomków, grześków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ja mam Bartłomieja i Macieja http://images29.fotosik.pl/309/386159fd2cf6d8c0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Chłopaki wszystkie jak się patrzy A to już się w międzyczasie zorienciłam po tej małpie - mój mąż i moja mama to małpiszony A ja? Kogucik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 09.01.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Franek ooooo fajnie.... Franciszek teraz znów sie wraca do starszych imion, nie? już nie ma tylu pawłów, tomków, grześków.... Akurat Paweł, Grzegorz to piękne imiona - mnie drażnią Dzesiki (czy jak tam się to pisze), swejego czasu był zalew Julek,Oliwek (choć imiona ładne same w sobie), itp. A teraz w szpitalach same Antki, Franki i Maryśki (w tym moja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 BTW - jadę ostatnio gdzieś z klientem (jednym z ważniejszych zresztą) i zgadało się o jego córce, więc pytam: - Jak ma na imię? - Maja (albo jakoś tak, nie pamiętam - przyp. aut. ) - O, to bardzo ładnie że takie daliście tradycyjne, polskie imię. Jak ja nie znoszę tych takich wymyślnych imion, jak np. Andżelika! - .... Moja żona jest Andżelika. No po prostu myślałam że się zapadnę pod ziemię - spośród tylu Bernardett, Dżesik i innych wiejskich imion musiałam akurat podać za przykład Andżelikę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 BTW - jadę ostatnio gdzieś z klientem (jednym z ważniejszych zresztą) i zgadało się o jego córce, więc pytam: - Jak ma na imię? - Maja (albo jakoś tak, nie pamiętam - przyp. aut. ) - O, to bardzo ładnie że takie daliście tradycyjne, polskie imię. Jak ja nie znoszę tych takich wymyślnych imion, jak np. Andżelika! - .... Moja żona jest Andżelika. No po prostu myślałam że się zapadnę pod ziemię - spośród tylu Bernardett, Dżesik i innych wiejskich imion musiałam akurat podać za przykład Andżelikę... to to dałaś czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 jessu chyba się rozłoże - zimno mnie telepie od rana i jakaś padnięta jestem. Tylko mi teraz choróbska brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Zapodaj sobie wit. C1000 musującą i wodę z miodem i z cytryną. I do łóżka! Teraz to przesrana sprawa - wszyscy rozsiewają zarazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nie chorować.... rinoscorbin, i coś w bąbelkach i aspirynke i moczyć nogi w wodzie z solą, i mniód pić z herbatką i cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ojezu - herbatę oczywiście Nie lemoniadę A jak gardło to woda z solą do płukania - podobno ćwiczony jest teraz powrót do metod tradycyjnych Jutro robię syrop z cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 lidszu ale z Ciebie fajna kobietak I nie becz, ja też ma kręcone włosy. Rano pół godziny prostowania, 5 minut na dworze i zastanawiam się po co ja się tyle męczyłam. Mogłam pospać pół godziny dłużej ja już nie beczę . Beczałam kiedyś jak się obcięłam na krótko i też musiałam co rano prostować sobie włosy, bo jeśli tego nie zrobiłam, to miałam afro na łbie A tak wogóle to uważam, że kobieta po 40-stce w rozmiarze mniejszym niż 38 wygląda źle. nie wiem w jakim jesteście wieku ale predziej czy później bedziecie pewnie miały po 40 latek. no mi jeszcze parę latek brakuje, ale właśnie dobiłam do rozmiaru 38, z czego bardzo się cieszę A ja własnie lubię włosy na krótko obcięte. co ja sie nameczę, zeby zrobic z nimi porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Monia77 widzę mój rocznik ja też '77 dobry rocznik Powiedziałabym, ze nawet bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 40-42 moim zdaniem jest ok. Jeszcze jak kobietka wyższa i ma czym oddychać to wogóle Nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje czy tak jest faktycznie ale czym starsza kobieta i szczuplejsza tym więcej zmarszek na twarzy Szczerze to wolę większą pupę i gładszą cerę.Nooooooo Kochana, to my musimy się napić Noooooo, wypić też lubię czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A tak wogóle to dzień dobry Trochę się rozpisałyście kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts