Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nieśmiało pukam i pytam czy mogę dołączyć :oops:

tak mnie zaciekawił wątek tatuażowo kolczykowy bo ja tak zrobiłam

z obozu w Hiszpanii przyjechałam z przekłutym nosem - miałam 16 lat a potem niezłe jazdy w liceum, wiecie to był rok 96 to te kolczyki nie były tak wszechobecne, ale rodzice byli tolerancyjni, kolczyk nosiłam do 22 roku życia potem wyjęłam bo mój chłopak a obecnie małż nie do końca go polubił, za to zrobiłam sobie tatoo, ale to się nie liczy bo już po ślubie cały czas mnie korci żeby kolejny motyw tym razem na stopie sobie zrobić :lol:

wciąga nie???

Witam Was popołudniowo :)

My już zaliczyliśmy spacer, zakupy, objad ugotowany i dzień byłby fajny gdyby facet nie próbował nas naciąć na kafelki :evil:

Udało mi się odwołać zamówienie - zamówiłam 29m2 Berniny okazało się, że nie były kalibrowane - słowa o tym dziad nie pisnął :evil:

współczuję :x teraz to trzeba mieć oczy wkoło głowy, bo na każdym kroku chcą nas naciąć :x

Dzięki za namiary na kompozycje kwiatowe.

Kolczyki mam tylko w uszach, ale podoba mi sie jak młoda i bardzo ładn dziewczyna ma w pępku. Kolczyki w nosie i innych miejscach jakoś mi się nie podobają ( sorki :wink: )

Okno w łazience jest super a do kąpieli można zasłonić je żaluzjami lub roletą, lub nie kąpać sie jak są koledzy dziecka :lol:

Jadę w sobotę do Fashion House - podobno super przeceny od przecen mają - - nie żebym zakupoholiczką była ale muszę poprawić sobie nastrój po tym tygodniu w pracy :-?

Cześć dziewczyny,

Tak sobie podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale dziś mnie złapał budowlany dół (a pisali na onecie, że to podobno najbardziej depresyjny dzień w roku...) i poczułam potrzebę ujawnienia się.

Także witam Was serdecznie, budować się będę (jak starostwo, budowlańcy, banki i inne wyższe moce pozwolą) na wiosnę w okolicach Piaseczna. Wiem, zauważyłam, że to forum nie jest tak całkowicie o budowaniu, i dzięki Wam za to :)

savee witaj w grupie :) ... świetnie Cię rozumiem z tym dołem budowlanych. Ja też ostatnio taki miałam, ale zostałam postawiona do "pionu" przez forumową Budującą Dobrą Babę ;), która jest moim Dobrym Duchem.

Dlatego nie martw się :) ... tylko weź się w garść ;) ... musi się udać :)

Ja nawet już mam pomysł na avatar ... tak mi się wydaje ;) ... już niebawem będzie.

Zauważyłam, że najwięcej dziewczyn ( w tym wątku, rzecz jasna) buduje się w okolicach Piaseczna? ... czy mi się tylko wydaje?

Może są dziewczęta ;) które budują się na wschodzie?, czyli Marki, Radzymin, Wołomin i okolice ... przyznajcie się w jakich okolicach się budujecie :)

Ja buduję się pomiędzy Radzyminem a Wołominem :) ... może są tu moje przyszłe sąsiadki? :D