Kruela 24.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 kochana tak mnie rozbawiłaś , ... zupełnie nie powinnaś się przejmować niczym ... mężowi możesz zawsze coś "odpowiedniego" wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Miejski Rzecznik Konsumenta własnie pisze mi pozew do sądu. można cos więcej o tym rzeczniku? jak to wygląda? czy sprawy rękojmi developerskiej tez tam mozna próbować załatwić? bierzesz umowe z dewelopkiem, najlepiejjak masz jeszcze wstepną a notarialnie to juz wogole i lecisz do rzecznika na pogadanke. On ci juz wszystko powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Tomek Podczytywać możesz, tylko zadnych głupich komentarzy No chyba ze będziesz miał coś na prawdę pożytecznego do powiedzenia. Dziewczyny Chciałam Wam bardzo polecić książkę do przeczytania. Tytuł " Jedz, módl sie, kochaj" napisana przez Elizabeth Gilbert. To historia młodej ( ok 30lat) nowoczesnej kobiety, która pomimo tego ze miała wszystko, nie była ani szczesliwa ani spełniona. Postanawia wybrać sie w roczna podróż do Italii, Indii i Indonezji w celu poszukiwania samej siebie i wszystkiego. Jak ładnie jest napisane w recenzji " to kasiążka dla każdego, kto kiedykolwiek obudził sie rano z nieodpartym pragnieniem zmian" Własnie skonczyłam ją czytać dzis rano i zapragnęłam ............. ja tez wiem czego chce, ale nie zawsze moge to miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.01.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 jeśli można, to też chciałabym się dołączyć do grupy, jeśli można Obecnie mieszkam w Warszawie, a budujemy się w Ruścu, koło Nadarzyna.. i chciałabym pozdrowić wszystkie dziewczyny, a w szczególności najbliższe sąsiadki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.01.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A ten mój się wtrąca, że nieładne, ale sam nie wyszukuje. skąd ja to znam..... ja jestem na etapie już elektryki i rozmieszczania poszczególnych rzeczy i mniej więcej już niektórych wyborów i jak to teraz denerwuje.... to mu się nie podoba.... tamto się nie podoba... a co się mężowi podoba? nie wie, ale jak zobaczy, to wtedy powie... normalnie coraz częściej mi ręce opadają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 jeśli można, to też chciałabym się dołączyć do grupy, jeśli można Obecnie mieszkam w Warszawie, a budujemy się w Ruścu, koło Nadarzyna.. i chciałabym pozdrowić wszystkie dziewczyny, a w szczególności najbliższe sąsiadki.. Najblizsza sąsiadka pozdrawia Was sąsiedzi . Ja w Nadarzynie Mamy w Ruscu sprawe do załatwienia, to moze sie spotkamy. Wybieramy sie jak sójki z Dorcią zeby obejrzec podłogi. Ania w muratorze tez jest blisko, tylko cos ostatnio nie słychac nic od niej. A gdzie dzienniczek?albo chociaz li kilka zdjec z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 o są fotki. Jak ja ich nie widziałam, hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.01.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Najblizsza sąsiadka pozdrawia Was sąsiedzi . Ja w Nadarzynie Mamy w Ruscu sprawe do załatwienia, to moze sie spotkamy. Wybieramy sie jak sójki z Dorcią zeby obejrzec podłogi. A gdzieś są fajne podłogi w Ruścu? Ja będę chciała kupować parkiet, tylko na to jeszcze mam czas.. jak mawia mój małżonek.... Jak ja bym chciała mieć jakiś mały magazynek i powoli kupować i w nim składować już rzeczy do wyposażenia domku.. bo mój to ciągle powtarza... na to jeszcze jest czas, na to też.. i jakoś tego nie może zrozumieć, że koncepcja wymaga czasami pewnych rzeczy namacalnych... Mam z mężem wspólnego nicka, ale to raczej ja piszę.. a na tym forum, to napewno tylko ja.. także można śmiało do mnie pisać w l.pojedynczej rodzaju żeńskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Duch, ktory jest ekspertem od desek na tym forum kazała nam obejrzec podłogi w Ruscu, wiec mu wierzymy ze tam gdzies te podlogi są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.01.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Duch, ktory jest ekspertem od desek na tym forum kazała nam obejrzec podłogi w Ruscu, wiec mu wierzymy ze tam gdzies te podlogi są No chyba, że zaraz za hotelem George, przy ul. Głównej.. tam są jakieś parkiety i deski, także możlwe, że o to chodzi... ciągle tam przejeżdżam, ale już wtedy jest zamknięte, a też mam ochotę tam zahaczyć... no ale jeszcze mam czas jeszcze nawet nie mam tynków, nie mówiąc o wylewkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ja nie mam jeszez fundamentów nawet ale i tak pojade tam przed wiosną. Musze wiedziec jakie chce podłogi zeby dobrac do nich odpowiednie okna, a ze bedziemy sie spinac z budową, a na wszystko trzeba sie szybko umawiac i zamawiac, dlatego chce załatwic jak najwiecej. Kazdy poslizg dla nas z głupiego powodu to bedzie problem, a nie chce nic wybierac na łapu capu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa----> Rusiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 I grupa rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa----> Rusiec dzięki monia77w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.01.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam po krótkim urlopie. Wypad na narty był udany, szkoda, że tak krótki. Śniegu mnóstwa, słońca trochę mniej niż rok temu. Dziewczyny moje już obie śmigają na nartach więc sama rozkosz. Niestety rzeczywistość jest okrutna i poniedziałek zaczął się od kłopotów. Oczywiście chodzi o PnB. Niestety nie dostaliśmy, mamy dużo do poprawienia i jutro czeka mnie kurs do Grodziska po całą dokumentację. Mam w związku z tym do Was prośbę. Czy znacie jakiegoś rzeczoznawcę do spraw zabezpieczeń przeciwpożarowych (dotyczy projektowanej lokalizacji zbiornika na gaz). Nie mam pojęcia gdzie tego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.01.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ojej to współczuję Nie mam niestety o ppoż pojęcia więc nie pomogę Magda - wydaje mi się że właśnie o Głównej mówił Duszek w tym Twoim Ruścu... A co do małżów to mój też taki - sam nie poszuka, ale nawydziwia jak ja coś pokazuję Almodovara lubię, Pachnidło to jedna z najlepiej zekranizowanych książek, jakie widziałam, Babel zarąbisty, ale Między słowami jakoś do mnie nie trafiło, a w każdym razie nie w tym stopniu co się spodzeiwałam - jakieś takie przereklamowane chyba było... A z japońskiego kina to tylko Ring oryginalny widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 26.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam imienniczkę i wszystkie inne żony mężów wydziwiaczy-nieszukaczy. Babel i Alomodovar - nie po angielsku, męża nie wyciągnę, aczkolwiek ostatnio wzięłam go na Wyspę po rusku i musiałam cały czas tłumaczyć mu do ucha. Namordowałam się, ale warto było. Tylko musieliśmy seans o jakiejś 14 wybrać, żeby tym tłumaczeniem nie przeszkadzać. Ale ostatnio oglądam tak czy owak tylko Domo i ewentulene TVN Style . W Domo mam podkurzający progam w niedzielę o 15:00 o rezydencjach marzeń czy coś takiego. To mąż ze mną ogląda też i potem siedzimy i wzdychamy. Oczywiście maż myśli, że tak załatwi temat przeglądania stron www i stert gazet. No ale cel jest gust mu ugniatać w kierunku określonym. Dziś zadzwonił architekt, że po zmianie układu pomieszczeń koncepcja już wizualnie nie jest taka ładana i być może zaczniemy od nowa budynek projektować. Już nie wiem czy się cieszyć czy płakać. W sumie jak ma być idealnie to będziemy kontynuować. A już zaczęłam się we wnętrzach gościć, rozglądać i wybierać, a tu jednak się okazuje, że miejsce moje ciągle na dworze. Za wysokie progi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dobry wieczór:) jest kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 26.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Siedzę i się inspiruję na jutrzejsze spotkanie z archim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Magda , jeszcze sie na dwór nie wystawiaj , tylko obejrzyj najpierw tę wizualkę - przecież macie prawo mieć inne ciut gusta od architekta - może się Wam spodoba... czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts