Nefer 29.12.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 witam nową "silną grupę pod wezwaniem"! no i jak wam idzie? to nie słomiany zapał? Nie żartuj Retro - grupa się spotyka, odwiedza i scala od wielu miesiący - teraz została tylko nazwana i oficjalnie ogłoszona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Mysza Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Póki co mam ściągam kogo znam : Rasia (zawsze w gotowości bojowej) NItubaga Dobrosia Rrmi DorciaIQ (w drodze na Słowację) Mysza Zeljka Tomka Kruela Maluszek OK O kim zapomniałam ? Rozsyłacie dalej wici.... a kto to jest OK? Nie znam takiego , ale ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nie żartuj Retro - grupa się spotyka, odwiedza i scala od wielu miesiący - teraz została tylko nazwana i oficjalnie ogłoszona :) No wlasnie , z niektorymi to my jak stare znajome jestesmy 78 mysz A Ty z ktorej czesci Wawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nie żartuj Retro - grupa się spotyka, odwiedza i scala od wielu miesiący - teraz została tylko nazwana i oficjalnie ogłoszona :) No wlasnie , z niektorymi to my jak stare znajome jestesmy 78 mysz A Ty z ktorej czesci Wawy ? Nadarzyn Laseczki dobra jade juz bo mnie maz wzrokiem zadźga. papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a kto to jest OK? Nie znam takiego , ale ok. A ja znam OK - i fajna z niej laska, tylko coś ją ostatnio wcięło - mam nadzieję, że jak sie pojawi to z wiadomoscią, że firmę już założyła i wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nadarzyn Laseczki dobra jade juz bo mnie maz wzrokiem zadźga. papapa Przejezdzalam dzisiaj przez Nadarzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nadarzyn Laseczki dobra jade juz bo mnie maz wzrokiem zadźga. papapa Przejezdzalam dzisiaj przez Nadarzyn nie mów, że za kółkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Ty chyba bardziej wierzysz we mnie niz ja sama No cos Ty , jechalam z kierowca Chcialam dodac , ze ja tez jestem calkiem do rzeczy laska , ale Nefer zapomniala dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.12.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 a kto to jest OK? Nie znam takiego , ale ok. A ja znam OK - i fajna z niej laska, tylko coś ją ostatnio wcięło - mam nadzieję, że jak sie pojawi to z wiadomoscią, że firmę już założyła i wszystko gra amen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ty chyba bardziej wierzysz we mnie niz ja sama No cos Ty , jechalam z kierowca Chcialam dodac , ze ja tez jestem calkiem do rzeczy laska , ale Nefer zapomniala dodac Rrmi jest Zajebista Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 O , to ja rozumiem Kiedys jak tu takie bzdety wypisywalam o sobie to mi ktos napisal , ze widac , ze ze mnie straszny burak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Musi to był jakiś burak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.12.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 To i ja się przywitam ... i dołączę do Babskiej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 To i ja się przywitam ... i dołączę do Babskiej grupy No nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.12.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 wyrabiałam się, aby wskoczyć do Was jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 wyrabiałam się, aby wskoczyć do Was jeszcze w tym roku Dzielna Dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.12.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 mów mi tak jeszcze )) ... ostatnio jakaś łasa się zrobiłam ... palisz może jutro makulaturę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 mów mi tak jeszcze )) ... ostatnio jakaś łasa się zrobiłam ... palisz może jutro makulaturę ? Niestety - jutro oram w robocie, a potem rozważę dzieci po Sylwestrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.12.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ja na Sylwestra wynoszę się z domu bo Dzicy maja ją go opanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts