Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Heloł, heloł !!

zdaje sie że dużo mnie tutaj ominęło :cry: w międzyczasie widzę że przybły nowe koleżanki - rośniemy w siłę :wink:

Wszystkim ostatnim jublilatkom i solenizantkom WSZYSTKIEGO NAPRAWDĘ I TYLKO NAJLEPSZEGO W ŻYCIU :lol: !!! ode mnie :p

a te wszystkie słodkości to sobie mogę tylko pooglądać - bo się strasznie zawzięłam w sobie i jestem na diecie od dwóch tygodni :evil: jak na razie 5,5kg mniej :lol: :lol: wiec chyba się opłaca ... trzymajcie kciuki za jeszcze !

pozdrawiam serdecznie,

// Anielica.

gratulacje Anielica - trzymam kciuki :)

Tylko czy to aby nie za intensywna ta dieta? Nie za szybko? Może lepiej trochę wolniej ale bezpieczeniej dla organizmu i z większą szansą, że na dłużej.....

a dla wszystkich, których ma skręcać z zazdrości przy tortach - smacznego - to na pewno Wam wolno:

http://www.gizmodo.com.au/images/2008/04/fruit%20yoghurt%20and%20granola%20breakfast.jpg

Smacznego :D

Witaj Gosiek - sąsiadko :lol:

Ale pysznościami częstujesz. Chciaz jedna mysli o naszej dietce :wink:

Ja dzisiaj tez w gosciach sporo czasu spedziłam i dobrych ciast pojadłam, wiec te owocki jak znalazł :D

witaj :lol: ,a na zdrowie wszystkim, bo pyszne było

Jestem zła po nie miałam powiadomień, a tu tyle się działo, dopiero odrabiam zaległości

Dzięki za życzonka!

Aniawmuratorze - a masz jakąś super dietkę :)

Kurde byliśmy dzisiaj z małym u ortopedy i ma koślawość kolan :( i piętka mu do środka leci - czyli to czego się obawiałam. A durna lekarka na bilansie dwulatka mówiła że okiej :evil: Mały dostał w prezencie wkładkiortopedyczne i nowe kapcie. Jessu tylko cierpi strasznie bo do tej pory najbardziej lubił latać boso :(

wkładki mu pomogą tylko musi przywyknąć a to już nie jest takie proste

dieta jp - czyli jedz połowę :lol:

jem co 3 godziny posiłki o wielkości mojej pięści (szkoda ze mam takie drobne dłonie :roll: ) ostatni posiłek 3 godz przed snem a sniadanie od razu po przebudzeniu

unikam weglowodanów