Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

Ło matko nawet nie zauważyłam, że już tak późno :( ... dziewczynki lecę do łóżeczka, bo jutro rankiem mnie z niego wyrzucą :( ... odezwę się to pewne ;) ... dobranocka :)

A ja po urlopie nie jestem w stanie rano się podnieść. Dzieci jeżdżą do szkoły metrem :)

to ty wyrodna matka jesteś :wink: :lol:

ja też uciekam, bo jutro rano muszę córę do przedszkola odwieźć, bo mąż nie może :(

dobranoc :D

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ło matko nawet nie zauważyłam, że już tak późno :( ... dziewczynki lecę do łóżeczka, bo jutro rankiem mnie z niego wyrzucą :( ... odezwę się to pewne ;) ... dobranocka :)

A ja po urlopie nie jestem w stanie rano się podnieść. Dzieci jeżdżą do szkoły metrem :)

to ty wyrodna matka jesteś :wink: :lol:

Od zawsze jestem wyrodna :):)

Dobranocki :)

A ja się melduję.

Tak sobie myślę, to pytanie raczej do tych co już ogrzewanie mają, czy jak się robi hydraulikę, to trzeba kompleksowo od razu z piecem? Na logikę to tak, bo niby jak sprawdzić, że dobrze działa :roll: A jak mam gaz to jeszcze do tego muszę mieć zrobone przyłącze, no nie? :roll:

A ja się melduję.

Tak sobie myślę, to pytanie raczej do tych co już ogrzewanie mają, czy jak się robi hydraulikę, to trzeba kompleksowo od razu z piecem? Na logikę to tak, bo niby jak sprawdzić, że dobrze działa :roll: A jak mam gaz to jeszcze do tego muszę mieć zrobone przyłącze, no nie? :roll:

ja jeszcze nie na tym etapie, więc nie pomogę :(

Potrzebuję Słońca i to dużo, bo dopada mnie nicniechciejstwo :cry:

... za dużo myślę, zdecydowanie za dużo ... o domu rzecz jasna :lol: zamiast wziąć się za robotę, której mam od ... metra :( ...

Jak ja Cię rozumiem.

Dzisiaj miałabym ochotę wejść na jakąś stronę z dopalaczami, tak mi się nic nie chce.

A ja się melduję.

Gosiek a broń Cie panie zakładać piec na tym etapie! Piece kradną pierwsze! Mój hydraulik nie założył mi pieca, dopóki nie podłączyłam alarmu i monitoringu. A i tak bez przyłącza nic nie zrobisz. :wink: :D :lol:

wschod warszawy to raczej blizej Sulejowka bo zaczynam budowe w Okuniewie.

Czym zajmuje sie ten slynny Pan Mariusz?

Jestem na etapie pozwolen na budowe, narazie zbieram papiery.

Mam nadzieje ruszyc na wiosne:)

o to ty moja i dwóch Monik sąsiadka, bo my w okolicach Halinowa się budujemy :D

A pan Mariusz to polecany wykonawca SSO, ale nie wiem czy będzie miał jeszcze jakieś wolne terminy, bo generalnie został prze nas zaatakowany i buduje, bądź będzie na wiosnę-lato budował kilka domów :lol: :wink: