lidszu 03.02.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ło matko nawet nie zauważyłam, że już tak późno ... dziewczynki lecę do łóżeczka, bo jutro rankiem mnie z niego wyrzucą ... odezwę się to pewne ... dobranocka A ja po urlopie nie jestem w stanie rano się podnieść. Dzieci jeżdżą do szkoły metrem to ty wyrodna matka jesteś ja też uciekam, bo jutro rano muszę córę do przedszkola odwieźć, bo mąż nie może dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ło matko nawet nie zauważyłam, że już tak późno ... dziewczynki lecę do łóżeczka, bo jutro rankiem mnie z niego wyrzucą ... odezwę się to pewne ... dobranocka A ja po urlopie nie jestem w stanie rano się podnieść. Dzieci jeżdżą do szkoły metrem to ty wyrodna matka jesteś Od zawsze jestem wyrodna :) Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no wstawac śpiochy wstawac.... już po 10 a tu nikogo nie było..... no nie ma leniuchowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 odmeldowuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 melduneczek i lecę dzwonić do architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A ja się melduję. Tak sobie myślę, to pytanie raczej do tych co już ogrzewanie mają, czy jak się robi hydraulikę, to trzeba kompleksowo od razu z piecem? Na logikę to tak, bo niby jak sprawdzić, że dobrze działa A jak mam gaz to jeszcze do tego muszę mieć zrobone przyłącze, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A ja się melduję. Tak sobie myślę, to pytanie raczej do tych co już ogrzewanie mają, czy jak się robi hydraulikę, to trzeba kompleksowo od razu z piecem? Na logikę to tak, bo niby jak sprawdzić, że dobrze działa A jak mam gaz to jeszcze do tego muszę mieć zrobone przyłącze, no nie? ja jeszcze nie na tym etapie, więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 więc czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Cześć dziewczyny Chwilowo sobie wróciłam bo sie okrutnie steskniłam za Wami i Forum . (na jak długo nie wiem ale jestem dobrej mysli) No i na mój debiut "comebackowy" wybrałam ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czas najwyzszy wspominalysmy Cie kilka dni temu , pewnie dotarlo Co tam slychac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 witaj zielonooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Melduję się i ja. Dzwoniłam do Pana Mariusza - głos bardzo sympatyczny Wysłałam mu projekt i zobaczymy co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 04.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Potrzebuję Słońca i to dużo, bo dopada mnie nicniechciejstwo ... za dużo myślę, zdecydowanie za dużo ... o domu rzecz jasna zamiast wziąć się za robotę, której mam od ... metra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.02.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Potrzebuję Słońca i to dużo, bo dopada mnie nicniechciejstwo ... za dużo myślę, zdecydowanie za dużo ... o domu rzecz jasna zamiast wziąć się za robotę, której mam od ... metra ... Jak ja Cię rozumiem. Dzisiaj miałabym ochotę wejść na jakąś stronę z dopalaczami, tak mi się nic nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 To tak jak ja, od trzech dni cały czas siedzę na forum, zamiast za robotę się brać A, że pracę mam przy komputerze to jakoś tak samo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.02.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A ja się melduję. Tak sobie myślę, to pytanie raczej do tych co już ogrzewanie mają, czy jak się robi hydraulikę, to trzeba kompleksowo od razu z piecem? Na logikę to tak, bo niby jak sprawdzić, że dobrze działa A jak mam gaz to jeszcze do tego muszę mieć zrobone przyłącze, no nie? Gosiek a broń Cie panie zakładać piec na tym etapie! Piece kradną pierwsze! Mój hydraulik nie założył mi pieca, dopóki nie podłączyłam alarmu i monitoringu. A i tak bez przyłącza nic nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ok, tak mi bardziej pasuje, ale wytłumacz mi jak sprawdzić czy instalacja działa poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 04.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wschod warszawy to raczej blizej Sulejowka bo zaczynam budowe w Okuniewie. Czym zajmuje sie ten slynny Pan Mariusz? Jestem na etapie pozwolen na budowe, narazie zbieram papiery.Mam nadzieje ruszyc na wiosne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wschod warszawy to raczej blizej Sulejowka bo zaczynam budowe w Okuniewie. Czym zajmuje sie ten slynny Pan Mariusz? Jestem na etapie pozwolen na budowe, narazie zbieram papiery. Mam nadzieje ruszyc na wiosne:) o to ty moja i dwóch Monik sąsiadka, bo my w okolicach Halinowa się budujemy A pan Mariusz to polecany wykonawca SSO, ale nie wiem czy będzie miał jeszcze jakieś wolne terminy, bo generalnie został prze nas zaatakowany i buduje, bądź będzie na wiosnę-lato budował kilka domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 04.02.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 a co to SSO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts