Gość justyna_m 02.01.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja tam tylko przyszłam pozazdrościć, że tak Was dużo z tej Warszawy Ślę najserdeczniejsze pozdroweinia znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 oczywiście, że możemy.... Ty się pakuj, a ja poszukam scyzoryka.... jak Cie już załatwię, to się zamienimy miejscami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Kasiu chcesz mnie zadźgać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Kasiu chcesz mnie zadźgać???? ja?????????????? nie!!! ino obkroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Kasiu chcesz mnie zadźgać???? ja?????????????? nie!!! ino obkroić Uuuuu...strasznie bolesne Inny sposób poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 02.01.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Nic nie wolę Może mi powiecie jak pozbyć się tego balastu? Szybko, sprawnie i bez ćwiczeń. Szybko i sprawnie to tylko abkroić nożykiem A tak wolniej i bez bólu fizycznego ( bo psychiczny jest zawsze jak sie jest głodnym) to po prostu MŻ-1200 kcal dziennie i nic więcej. Taka dieta sprawdza się ( ale nie w świeta i sylwestra) Ale chyba lepiej mieć brzuch jak u ciężarnej niż garba jak wielbłąd Justyna_m Dziekujemy za pozdrowienia znad morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 witam się w ten nowy rok Życzę wam spełnienia marzeń - udanego rozpoczęcia bądź zakończenia budów W tym roku, po raz pierwszy od niepamiętnych czasów, spędziłam Sylwka w domu . Dziewczynki mi chorują od początku grudnia, a ja razem z nimi . Od trzech tygodni nie wychodzę z domu, bo wszystkie trzy jedziemy na antybiotykach, a ja dodatkowo w święta miałam stawiane bańki . A co do zbędnych kilogramów, to mi udało się przez ponad rok pozbyć nadliczbowych 20 , które pozostały mi po ciążach. Jeszcze z 5 i będzie gites Chociaż już teraz wyglądam prawie jak laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.01.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Lidszu Ja bym musiała salmonelle załapać , żeby osiągnąć taki wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.01.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Lidszu Ja bym musiała salmonelle załapać , żeby osiągnąć taki wynik Jak to osiągnełaś Lidszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.01.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 lidszu - wow pięknie. Ehhh co do postanowień to odchudzanie tia jak co rok, ale tak ogólnie to żeby ten rok był lepszy od poprzedniego, no i w końcu wygrana w totka by się przydała - zlos milionod doopa blada nitubaga - veluxy proste ehh to nas czeka wykańczanko przez najbliższe dwa lata - jak ktoś tam pozwoli to przez najbliższy rok więc ja bym chciała mieć wszystko prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Lidszu Ja bym musiała salmonelle załapać , żeby osiągnąć taki wynik Jak to osiągnełaś Lidszu? przepis jest następujący: - dużo samozaparcia - bo jak się waży więcej niż osobisty małżonek, to motywacja jest większa , - dwa razy w tygodniu aerobik, - zero słodyczy - dieta MŻ i jakieś 2-3 kg miesięcznie mniej A jaka przyjemność, kiedy w końcu po 3 latach mogłam się zmieścić w moje ulubione dżiny Dla takich chwil warto się odchudzać MonikaC, z tego co widzę, to jesteśmy sąsiadkami Teraz mieszkam w Wesołej, a będę się budować w Hipolitowie . Jak się zrobi cieplej, to wpraszam się na wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja też widzę dwie sąsiadki Ja buduję się w Cisiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja też widzę dwie sąsiadki Ja buduję się w Cisiu. o jak super to do ciebie na wiosnę też mogę się wprosić na wizytę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Zero słodyczy ? To znaczy , że w ogóle mam przestać jeść ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja też widzę dwie sąsiadki Ja buduję się w Cisiu. o jak super to do ciebie na wiosnę też mogę się wprosić na wizytę ? jeszcze się pytasz Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Zero słodyczy ? To znaczy , że w ogóle mam przestać jeść ?????? Jak dla mnie to nie ma takiej opcji To samcznego dziewczyny Wszak są wazniejsze rzeczy w życiu niż rozmiar tyłka http://www.strykowski.net/ciasto/Sernik_258.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Zero słodyczy ? To znaczy , że w ogóle mam przestać jeść ?????? http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja to z tych co duzo o odchudzaniu gadaja a swoje zjedza i juz I co tam w swiecie dziewczynki ? Betsi nie wiedzialam , ze Ty palisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.01.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Heloł z rańca Lidszu - ale super oczywiście zapraszam na wiosnę Może grilka się odpali Nefer - to prawie jak ja Monia - ty chyba też wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Heloł z rańca Lidszu - ale super oczywiście zapraszam na wiosnę Może grilka się odpali Nefer - to prawie jak ja Monia - ty chyba też wpadniesz Moniś, z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts