Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zazdroszczę Wam spotkania :)

Następnym razem przyjadę z mężem i dzieciami - będzie wesoło bo moje młode bardzo towarzyskie som :lol:

Super było zobaczyć Was na zdjęciach (tych od Nefer) bo na Rasi już się nie załapałam :(

Bawcie się dobrze :)

BetaGreta zlot był organizowany w Wiosce Budowlanej (po drodze na Nadarzyn :)

To dwa lata temu. Ostatni był na Starówce w pałacu :)

BYŁO ZAJEBIŚCIE :):)

Bardzo dziekuję WSZYSTKIM.

Szczególnie Gospodarzom.

Szczególnie Gościom

Szczególnie Dobrosi za niesamowitą karpatkę i tiramisu i inne dobre rzeczy :)

Szczególnie ........ehh co Wam będę opowiadać :)

Ja sie nie zalapałam na karpatke, ale widziałam ją na talerzu. Wyglądała bosko. Zato jadłam tiramisu - przepyszne. Dobrosia - robisz cudne rzeczy dla podniebienia. Jestem zauroczona. Tez bym juz tak chciala chrzcic swoj dom. A rano małzonek zaraz wlepil ze mną oczy w forum.

Pozdrowienia z rana dla wszystkich :lol:

znów smieję się do monitora :wink:

Myszka jak noc czy malutka dala Wam troszkę pospać ..................... no i pozdrowienia dla męża

wyjeżdżam do Łodzi więc pewnie wieczorem wpadnę jak nie padnę :roll:

tez wstałam....

ludzieeeeeeee takie dżamprezy to raz w miesiącu - musssssss, a że jest nas sporo to na bank się nam nie znudzi bo każda chałupa inna.....

Mycha - pozdrów mężusia :) skoro siedzi razem z Tobą, znaczy się, że do zaczyna dopadać forumowe szaleństwo i dobrze :lol: i córcię - Mysia ma świetną córeczkę....

i Ania też..... ino 3 :lol: ... i wspaniałego genetelmena.... oooo ten jak dorośnie to będzie miał branie...

Dobrosia o Twoich wypiekach to co ja mam powiedzieć... no co? powiem tyle, że pochłaniałam jej placki i sałatki w ilościach olbrzymich :lol:

Maluszek - dziękuję za transport.... a wszystkim za wspaniałe spotkanie, po którym boli mnie buzia od śmiania :)

Panie robiące zdjęcia - uprzejmie się prosi o litościwość w ich tu zamieszczaniu :)

i na koniec dziękuję GOSPODARZOM - za świetną atmosferę .....

Ja sie nie zalapałam na karpatke, ale widziałam ją na talerzu. Wyglądała bosko. Zato jadłam tiramisu - przepyszne. Dobrosia - robisz cudne rzeczy dla podniebienia. Jestem zauroczona. Tez bym juz tak chciala chrzcic swoj dom. A rano małzonek zaraz wlepil ze mną oczy w forum.

Pozdrowienia z rana dla wszystkich :lol:

znów smieję się do monitora :wink:

Myszka jak noc czy malutka dala Wam troszkę pospać ..................... no i pozdrowienia dla męża

wyjeżdżam do Łodzi więc pewnie wieczorem wpadnę jak nie padnę :roll:

wrocilismy, wykąpałysmy sie i poszłysmy spaciu. padłam jak niunia

tez wstałam....

ludzieeeeeeee takie dżamprezy to raz w miesiącu - musssssss, a że jest nas sporo to na bank się nam nie znudzi bo każda chałupa inna.....

Mycha - pozdrów mężusia :) skoro siedzi razem z Tobą, znaczy się, że do zaczyna dopadać forumowe szaleństwo i dobrze :lol: i córcię - Mysia ma świetną córeczkę....

i Ania też..... ino 3 :lol: ... i wspaniałego genetelmena.... oooo ten jak dorośnie to będzie miał branie...

Dobrosia o Twoich wypiekach to co ja mam powiedzieć... no co? powiem tyle, że pochłaniałam jej placki i sałatki w ilościach olbrzymich :lol:

Maluszek - dziękuję za transport.... a wszystkim za wspaniałe spotkanie, po którym boli mnie buzia od śmiania :)

Panie robiące zdjęcia - uprzejmie się prosi o litościwość w ich tu zamieszczaniu :)

i na koniec dziękuję GOSPODARZOM - za świetną atmosferę .....

i ja witam :) podpisuję się obiema rękami i ... dziękuję dobrosi za transport i cierpliwość :)

Hejka z rana

U mnie pięknie. Śniegu prawie napadało po pachy więc sanki mnie dzisiaj nie ominą. Będe robić za konia pocioągowego jak nic bo mały już wygląda z wywieszonym jęzorem przez okno.

Jessu jak ja wam zazdroszczę spotkania. Tak chciałabym pojechać i was poznać no ale niestety jestem dzisiaj sama z małym, samochód mam zabrany ehhh szkoda.

Miłej zabawy

hm........

brak buma to problem....dawaj na priva skąd jesteś....? na pewno coś się uda zarazdzić :wink:

i będę mogła się wywdzięczyć za projekty kuchni :)

A ja dzisiaj pierwszy raz od niepamiętnych czasów przejadę się komunikacją miejską ;) :lol:

Nituś odszczekuję ;) ... nie jechałam autobusem :roll: ... zabrały mnie Maluszek z Nitu i dowiozły na plac, na miejsce spotkania :) ... obiecałam, że odszczekam ;)