Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Doberek :D

dopiero wstałam bo Zu jakaś gorączka w nocy dopadła :evil: :evil: a tu za oknem :o :o :o :o tyle śniegu, chyba za odśnieżanie trzeba się złapać, bo małż tylko drogę do garażu odśnieżył a do furtki już nie był łaskaw :roll:

Buziaki dla Zu oby gorączka szybko poszłą precz. He he a mężunio to pewnie furtką nie wchodzi.....

Doberek :D

dopiero wstałam bo Zu jakaś gorączka w nocy dopadła :evil: :evil: a tu za oknem :o :o :o :o tyle śniegu, chyba za odśnieżanie trzeba się złapać, bo małż tylko drogę do garażu odśnieżył a do furtki już nie był łaskaw :roll:

Oj to życzę zdrówka dla Zu :lol: :lol: :lol:

Moja Mała dziś pierwszy raz w życiu wstała o 7 rano :roll: :o :roll:

Mamusia nie była zadowolona :evil:

dzień dobry - dotarłam....

śniegu po pachy. Dlategoż też wczoraj zakupiłam moją pierwszą łopatę do odśnieżania... dla mnie urodzonego blokowca to nie lada sprawa.. widoczny znak, ze SWOJE blisko bo odśnieżać trza....

Slę życzonka zdrowia dla Zu i mam nadzieję, że gorączka moment zniknie.... :wink:

... a co do uzależnienia forumowego - to good luck :lol: mnie sie nie udało :)

Może załóżmy wątek w dziale psychologicznym - grupa wsparcia dla uzaleznionych od FM :lol:

Dziewczyny - tak przy okazji mam prośbę - zerknijcie na mój projekt elektryki (w dzienniku) i cos podpowiedzcie - co zmienić, co dodać, gdzie zrobić oświetlenie za zewnątrz itd.....

Ładnie proszę :oops:

@#$%^&*( mać

Właśnie dostałam odmowę zawarcia umowy o przyłączenie do siecigazowej :evil: :evil: :evil:

cyt.:

....gdyż nie istnieją ekonomiczne warynki przyłączenia i dostarczania paliwa gazowego

- kuźwa no tak jakieś 1000 zetamiesięcznie za ogrzewanie to rzeczywiście taniocha :evil: :evil: :evil:

Wycena przyłącza 180mb - 38 351.

Kuźwa chyba się będe musiała nauczyć gotować na płycie.

No i coz ciepłą wodą :roll: :roll: :roll: