lidszu 06.01.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Kruela, to proponuję wyjechać na narty w marcu we włoskie Dolomity. Ja też lubię ciepełko i dlatego właśnie tam jeżdżę. Może w samych gatkach byś nie jeździła, ale też nie okutana na maksa. Mi się przypomina taki jeden wyjazd ze 4 lata temu jak leżałyśmy z koleżankami na leżaczkach i się opalałyśmy w stanikach [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 06.01.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wszystko to fajnie , ale ja mam 2 termometry zewnetrzne do wymiany . Pokazuja -21 i drugi -22 , to pewnikiem zepsute . U mnie podobnie - rano było -23 Jak ja nie znoszę zimna Za to narty-jak najbardziej. Tez miałam cos koło 30-tki jak nauczyłam sie jeździć. Po prostu nie chciało mi sie marznąć pod stokiem jak moje chłopaki jeździli i tylko czekać z plecaczkiem kiedy po gorącą herbatkę i kanapeczki zjadą. Wzięłam z wypożyczalni narty, wynajęłam fajnego instruktora i nauka poszła bardzo sprawnie. Od tej pory ( a było to już kilka lat temu) jeżdzimy na nartach rodzinnie. Oczywiście najlepiej jeździ się w Alpach ( byłam we Włoszech i w Austrii) ale też na Słowacji kilka lat temu było nieźle - oklice Besenovej z super basenami termalnymi na otwartej przestrzeni. Wieczorem po nartach kapiel w takim basenie to duża ulga dla bolących nóg i zapogiega powstawaniu zakwasów - polecam. Polska odpada ( w okresie ferii i świąt bo za dużo ludzi za mało stoków, trzeba stać w długich kolejkach i marznąć - czego nie znoszę). BTW mam do odsprzedania buty narciarskie rozm. 38 oraz buty snowbordowe rozm 41 ( po 2 tygodniach używania). Niestey dzieciakom bardzo szybko rośnie noga i te buty to tylko na 1 sezon są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 BTW mam do odsprzedania buty narciarskie rozm. 38 oraz buty snowbordowe rozm 41 ( po 2 tygodniach używania). Niestey dzieciakom bardzo szybko rośnie noga i te buty to tylko na 1 sezon są dobre. wystaw na allegro, sezon teraz więc może szybko znajdą się chętni. Mój mąż tak sprzedawał swoje buty narciarskie Ja mam za to problem z zakupem w Polsce butów narciarskich. Nogę mam 36 i większość sklepów ze sprzętem w ogóle takiego rozmiaru nie sprowadza (najmniejszy rozmiar to 37), a już szczególnie dla zaawansowanych narciarek . Dwa lata temu szukałam butów przez ponad 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja mam za to problem z zakupem w Polsce butów narciarskich. Nogę mam 36 i większość sklepów ze sprzętem w ogóle takiego rozmiaru nie sprowadza (najmniejszy rozmiar to 37), a już szczególnie dla zaawansowanych narciarek . Dwa lata temu szukałam butów przez ponad 2 miesiące Mogę się zamienić - ja mam 41 w porywach do 42 i wcale to nie jest fajne, jak zobaczę jakieś ładniutkie pantofelki w sklepie, proszę o mój rozmiar i dostaję kajak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja mam za to problem z zakupem w Polsce butów narciarskich. Nogę mam 36 i większość sklepów ze sprzętem w ogóle takiego rozmiaru nie sprowadza (najmniejszy rozmiar to 37), a już szczególnie dla zaawansowanych narciarek . Dwa lata temu szukałam butów przez ponad 2 miesiące Podobno Salomon robi buty na zamówienie - nie w każdym sklepie ale poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 07.01.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Piatka i przeszkadzajaka tez sa z W-wki. Nie wiem czy dominikams i Zuzza tez... aha, no przeciez KasiaR Pani Kirkrisowa , Zuberowa, LuskaWhispera, mbp costam chyba tez i nie wiem czy nie KARO, Page chyba tez tutaj blizej mnie gdziesz... Jak sobie przypomne jeszcze co dam znac. p.s. Priv nie wyslalam kobieta, bo dlugo mi sie otwierjaa i wysylaja... ale fajnie, że tu zajrzałam i poczułam się wywołana przez Zeljkę mpb coś tam, coś tam się melduje. cześć wszystkim kobietkom pod i warszawskim Nefer pamiętnik czytuję regularnie, rrmi znam ze słyszenia (od Luśki Whispera), Zeljkę dobrego duszka, znają wszyscy na forum a z pozostałymi chętnie się poznam . Narty kocham i uwielbiam i mogłabym jeździć na okrągło (mimo wieku i hmm... wagi ), wróciliśmy dopiero ze Słowacji i powiem, że było r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-i-e. Narty polecam wszystkim bez względu na wiek (w Austrii sądarmowe skipasy dla "zaawansowanych wiekowo") aha, dom już zbudowałam i wykończyłam, ale z zazdrością oglądam czego dokonujecie u siebie w nowo powstających domach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 cześć mpb cośtamcośtam Fajnie że grupa nam się powiększa i to o miłośniczkę nart MOże jeszcze kiedyś zorganizujemy muratorowo babski wypad narciarski? A z jakich okolic warszawskich jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 07.01.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 trasa krakowska - kawałek za jankami, blisko Magdalenki. Na narty z kobietkami jestem pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Podobno Salomon robi buty na zamówienie - nie w każdym sklepie ale poszukaj wiem, bo właśnie w sklepie Salomona dostałam buty dla mnie Mogę się zamienić - ja mam 41 w porywach do 42 i wcale to nie jest fajne, jak zobaczę jakieś ładniutkie pantofelki w sklepie, proszę o mój rozmiar i dostaję kajak... ja generalnie nie narzekam na wielkość stopy, a wręcz przeciwnie . Cieszę się, że mam tak małą stópkę, bo rzeczywiście wszystkie buty wyglądają na niej ładnie mpb1971, witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Witaj MPB :) Zaglądaj i bądź z nami Za Twoją porada nie zrezygnowałam z projektu kominka panoramicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 mpb To my bardzo bliskie sasiadki . Msz do mnie 10 minut jazdy Max. Na kawke zapraszam serdecznie Kope lat Cie tu nie widzialam Tez mam male stopy .36 .I mi sie to jedno chyba u mnie akurat podoba Swoja droga ciekawe co ta Luska naklamala o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No dobra, dobra, już możecie przestać się nabijać z moich kajaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No dobra, dobra, już możecie przestać się nabijać z moich kajaków Przestaje , bo jak nie przestane to mam wrazenie , ze zaczniesz sie nabijac z kodupli z malymi nogami po 160 w kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Noooo! Toście się rozkręciły!!! Zaczęło się od kawusi, potem były grille, a teraz już wspólne wypady na narty! To mi się podoba! Witanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dorcia , nie przejmuj się Ja jestem kurduplem - 166 cm- na big foot'ach - rozmiar 40 No i kto ma gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dorcia , nie przejmuj się Ja jestem kurduplem - 166 cm- na big foot'ach - rozmiar 40 No i kto ma gorzej? I dzięki temu jesteś stabilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Noooo , czołg mnie nie przewróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Noooo , czołg mnie nie przewróci I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jessooo nie umiem tłuc dupogodzin. Jade na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dorcia , nie przejmuj się Ja jestem kurduplem - 166 cm- na big foot'ach - rozmiar 40 No i kto ma gorzej? Ja oczywiście - Ty przynajmniej nie masz problemu z zakupem spodni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts