Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ależ filozoficznie się tutaj dziś zrobiło - to pewnie efekt uboczny pączków i faworków.

Proponuję zobowiązanie wszystkich grających (ja tez puściłam jeden zakład), że ta, która wygra robi na swojej budowie największą imprezę od zarania dziejów forum (tylko bez pączków, please :oops: ) :lol:

Wyników lotto nie sprawdziłam, wygrała któraś, czy mam szukać w necie cyferek?

Siedzę nad kosztorysem i weryfikuję niektóre ceny zaproponowane przez kosztorysanta. Może będziecie umiały mi pomóc?

Potrzebuję cen na:

- drzwi wejściowe

- drzwi wewnętrzne

- deskę tarasową

- deskę elewacyjną

- podłogę drewnianą

- podłogę betonową

- grzejniki stalowe łazienkowe drabinkowe lakierowane

- grzejniki pokojowe (zwykłe, panelowe ewentualnie wpustowe)

- ustęp typu kompakt

- bidet

- umywalka

- pisuar

Niezła lista

:roll:

Przebrnęłam przez zawieruchy śnieżne , nic nie zrobiłam ani sobie , ani innym 8) , nie zjadłam ani faworków , ani pączka , a jak mijałam kilometrową kolejkę do Bliklego to spojrzałam na nią z wyższością nieuzależnionej od pączkowej tradycji :wink: , dr.Housa nie oglądam , właściwie wcale nie oglądam TV , tylko bajki z córą , albo coś co nagrałam/wypożyczyłam i na deser załamałam się wyceną okien w alu :evil: Przetrawiłam , pewnie przerzucę sie na PCV i tyż będzie dobrze.. Buziaczki moje miłe :D