rasia 20.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrosiu, nie chce mi się wierzyć, że Ci tak źle wyszło z alu Moje wejściowe drzwi 290cmX190cm kosztowały 5k. RASIA Namiar na tę firmę od odkurzacza przemysłowego potrzebuję :) Firmy NIE polecam! Nie zrobili mi pomiarów przy odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Stary ni bedzie miał łatwo , musi zadowolić nie tylko nie ale mojego M też !!! Oboje na raz!! Dalej da radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrosiu, nie chce mi się wierzyć, że Ci tak źle wyszło z alu Moje wejściowe drzwi 290cmX190cm kosztowały 5k. RASIA Namiar na tę firmę od odkurzacza przemysłowego potrzebuję :) Firmy NIE polecam! Nie zrobili mi pomiarów przy odbiorze. Rasieńka, ale ja chcę poodkurzać a nie podłogi kłaść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Stary ni bedzie miał łatwo , musi zadowolić nie tylko nie ale mojego M też !!! Oboje na raz!! Dalej da radę ? A Mariusz sobie poradził ? No widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Stary ni bedzie miał łatwo , musi zadowolić nie tylko nie ale mojego M też !!! Oboje na raz!! Dalej da radę ? Ja w Niego wiary nie trace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi Cieszę się kochana, że żyjesz ....myślałam o Tobie ... ale co ja mogę ?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrosiu, nie chce mi się wierzyć, że Ci tak źle wyszło z alu Moje wejściowe drzwi 290cmX190cm kosztowały 5k. RASIA Namiar na tę firmę od odkurzacza przemysłowego potrzebuję :) Firmy NIE polecam! Nie zrobili mi pomiarów przy odbiorze. Rasieńka, ale ja chcę poodkurzać a nie podłogi kłaść :) Mówię o odkurzaczu... co z tego, że mam instalację i może nawet szczelną, bo jak na moje oko to ten pomiar ciśnienia też był naciągany, jak nie mam pomiaru kabelka elektrycznego, który do każdej dziurki biegnie... i czy przerwany pod wylewką lub czy w ogóle jest to kij go wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi Cieszę się kochana, że żyjesz ....myślałam o Tobie ... ale co ja mogę ?[/b]Zyje , zyje , ledwo charcze , myslalam , ze juz na suchoty schodze . Tyle , ze takie jak ja dlugo sie beda meczyly jeszcze na tym swiecie pewnie . Tak na powaznie wkurza mnie to i owo i nie chce mi sie tu bywac . Doszly mnie sluchy , ze mam gosci w moich komentarzach , wiec zaszlam Co nie znaczy , ze sie do Ciebie wpraszala nie bede , bo bede . Nawet Ci wczoraj w gacie posypaalm z Nefka , znaczy ja sypalam , bo Ty glupoty czasem taaakie gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Stary ni bedzie miał łatwo , musi zadowolić nie tylko nie ale mojego M też !!! Oboje na raz!! Dalej da radę ? A Mariusz sobie poradził ? No widzisz Z Mariuszem jestesmy na razie na etapie słodkiej teorii , zobaczymy jak przyjdzie budowa i zacznie się gorzka praktyka...ale w sumie jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi ... to może nie będę nic gadala, jak mam gadać 'gupoty: .... :(0) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mówię o odkurzaczu... co z tego, że mam instalację i może nawet szczelną, bo jak na moje oko to ten pomiar ciśnienia też był naciągany, jak nie mam pomiaru kabelka elektrycznego, który do każdej dziurki biegnie... i czy przerwany pod wylewką lub czy w ogóle jest to kij go wie. RASIA Ja chcę wypożyczyć odkurzacz przemysłowy , coby w w weekend poodkurzać na budowie a potem grzecznie oddać właścicielowi . Miałaś jakąś firmę, co wypożycza sprzęt. NIe o o dkurzaczu centralnym :) Zmęczyłaś się widzę na tej Bartyckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nooo... taaak... CRAMO http://www.cramo.pl/Web/Apps/Downloads/MediaBank.aspx?id=17980&epslanguage=PL Najbliżej masz na Modlińskiej, ja biorę z Babic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nooo... taaak... CRAMO http://www.cramo.pl/Web/Apps/Downloads/MediaBank.aspx?id=17980&epslanguage=PL Najbliżej masz na Modlińskiej, ja biorę z Babic. Dzięki Kochana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi ... to może nie będę nic gadala, jak mam gadać 'gupoty: .... :(0) ...No przestan , przestan Pogadamy przy flaszce , bo mi sie nie chce nadawac na forum. Nefcia Kup w markecie odkurzacz taki przemyslowy za 200 zeta i bedziesz miala pozniej zeby w garazu odkurzyc . No !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi ... to może nie będę nic gadala, jak mam gadać 'gupoty: .... :(0) ...No przestan , przestan Pogadamy przy flaszce , bo mi sie nie chce nadawac na forum. Nefcia Kup w markecie odkurzacz taki przemyslowy za 200 zeta i bedziesz miala pozniej zeby w garazu odkurzyc . No !! Przemysłowy ? W markecie ? Serio ? Jadę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Taki to on i przemyslowy , ale na budowe jak raz . Nie kupuj drozszego , bo to ten sam szit co i tanszy , a tyle co chcesz to Ci takie tam cos bedzie . Tylko nie kup takiego na te worki co to je trzeba dokupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A na co on ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na nic Zadzwon to Ci jakos recznie wytlumacze , ale jak bedziesz w markecie to zajarzysz co gadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi ... to może nie będę nic gadala, jak mam gadać 'gupoty: .... :(0) ...No przestan , przestan Pogadamy przy flaszce , bo mi sie nie chce nadawac na forum. Nefcia Kup w markecie odkurzacz taki przemyslowy za 200 zeta i bedziesz miala pozniej zeby w garazu odkurzyc . No !! Przemysłowy ? W markecie ? Serio ? Jadę jutro Kochane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na nic Zadzwon to Ci jakos recznie wytlumacze , ale jak bedziesz w markecie to zajarzysz co gadam . Nie będę Ci miru domowego zakłocać o północy Kobieto :) POjadę to sie jorgnę - najwyżej jutro będę miałczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts