mcmagda 20.02.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Przeczytałam, tydzień nadrobiłam. Idę spać i miłych snów życzę. (Wiem, że ten post nic nie wnosi, ale w końcy jestem kobietą i mam potrzebę powiedzienia czegoś po nocy!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nie każdy post musi coś wnosić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dzień doberek, piękne słoneczko świeci Kochane dziś: OSTATNIA SOBOTA KARNAWAŁU 9 MLN DO ZGARNIĘCIA W LOTTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Helloł Widzę że troszkę o odkurzaczach było mnie czeka za jakieś dwa tygodnie sprzątanko po elektryce i myślicie że taki odkurzacz przemysłowy się przyda to tych syfów??? Jest kupa gruziku, kurzu... Ai mam pytanie odnoście centralnego. Ja nigdy z takim odkurzaczem nie miałam styczności. Robimy oczywiście instalację ale nadal się zastanawiam czy warto. To rzeczywiście działa na taką odległość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Wiele osób funduje sobie taki odkurzacz ale jeśli w domu nie są przewidziane wykładziny dywanowe ani dywany to osobiście nie widzę potrzeby odkurzacza centralnego. Na budowie i na potem w zupełności wystarczy odkurzacz warsztatowy np. Matrix http://www.new.majster.az.pl/matrix-odkurzacz-przemyslowy-1400w-sucho-mokro-p-2550.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Kurde osobiście bardzo chcę ale moja druga połówka ma wątpliwości. Mnie zawsze wkurzało w domu tachanie odkurzacza po schodach - moja chrzestna ma właśńie dlatego dwa jeden na parterze a drugi na poddaszu tylko gdzie ja je upcham a tak to wisiałby sobie w kotłowni i tego zmrodku nie byłoby czuć. A wy jakie kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.02.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Wiele osób funduje sobie taki odkurzacz ale jeśli w domu nie są przewidziane wykładziny dywanowe ani dywany to osobiście nie widzę potrzeby odkurzacza centralnego. Na budowie i na potem w zupełności wystarczy odkurzacz warsztatowy np. Matrix http://www.new.majster.az.pl/matrix-odkurzacz-przemyslowy-1400w-sucho-mokro-p-2550.html cieszę się że to napisałaś bo już myślałam że "nie wypada nie mieć" odkurzacza centralnego, tak to też oceniają inne znane mi kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Kurde osobiście bardzo chcę ale moja druga połówka ma wątpliwości. Mnie zawsze wkurzało w domu tachanie odkurzacza po schodach - moja chrzestna ma właśńie dlatego dwa jeden na parterze a drugi na poddaszu tylko gdzie ja je upcham a tak to wisiałby sobie w kotłowni i tego zmrodku nie byłoby czuć. A wy jakie kupujecie? Ja nie zrobię sobie odkurzacza centralnego, a w domu będę mieć poprostu Elektroluxa bo są lekkie, ciche dla alergików i regulację mocy ciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Hejka dobrej zabawy Wam życzę i oczywiście szóstek w totka dla tych co grają a co do odkurzaczy mój brat ma centralny już 9 lat i cały czas mówią, że rewelka, na dole nie mają dywanów tylko w sypialniach na górze, dom ma ok. 300m powierzchni użytkowej, no i ta szufelka w kuchni i w wiatrołapie to taka wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 a co do alergików to chyba tylko wodne tak odkurzają, że nie czuć tego kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 a co do alergików to chyba tylko wodne tak odkurzają, że nie czuć tego kurzu tego nie wiem, bo ja mam Rainbow (ale jest ciężki i nie wygodny ale przy większych porządkach niezastąpiony) i Elektroluxa ale nie mam w domu alergików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 pasie napisał: a co do alergików to chyba tylko wodne tak odkurzają, że nie czuć tego kurzu tego nie wiem, bo ja mam Rainbow (ale jest ciężki i nie wygodny ale przy większych porządkach niezastąpiony) i Elektroluxa ale nie mam w domu alergików ja toże mam rainbow bo jestem alergikem astmatykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 pasie napisał: a co do alergików to chyba tylko wodne tak odkurzają, że nie czuć tego kurzu tego nie wiem, bo ja mam Rainbow (ale jest ciężki i nie wygodny ale przy większych porządkach niezastąpiony) i Elektroluxa ale nie mam w domu alergików ja toże mam rainbow bo jestem alergikem astmatykiem ojjjjjjjjj to masz nie za wesoło a wracając do odkurzaczy to zapewne jak wszystko inne maja swoich zwolenników i przeciwników, a wybór zawsze należy do kupującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 a co do alergików to chyba tylko wodne tak odkurzają, że nie czuć tego kurzu Ale jak nie wyleje się wody od razu po sprzątaniu to zapaszek jest, że ho, ho http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif a tak ogólnie to Rainbow jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 dzieńdoberek jakaś padnięta dzisiaj jestem i nic mi się nie chce Muszę się zwlec z dziewczynami na spacer, bo szkoda takiej pogody, aby w domu siedziały co do odkurzaczy centralnych, to ja (jeśli uda mi się namówić męża) rozprowadzę rury po domu, ale czy potem sobie dokupimy sam odkurzacz, to już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 21.02.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Zdecdowanie centralny jest w planach - z jednego powodu - tej wciągaczki w kuchni i wiatrołapie. Sama myśl, że nie trzeba tego całego tałatajstwa wyciągać, żeby ziemie z dworu po butach wciągnąć mnie zachwyca - ale praktycznego doświadczenia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 21.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dziewczynki a może takie cudeńko http://www.allegro.pl/item538969361_automatyczny_odkurzacz_inteligentny_f_vat_raty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dziewczynki a może takie cudeńko http://www.allegro.pl/item538969361_automatyczny_odkurzacz_inteligentny_f_vat_raty.html ALe on biedaczek nie radzi sobie w kątach i na schodach :) NIe mam odkurzacza centralnego. Przemyślałam sprawę i dałam sobie spokój. Może jestem zacofana, ale nie bardzo mam parcie na takie urządzenie. A w sumie to nie ja będę latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 21.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ale cudeńko jest git. Tylko trzeba kupic conajmniej dwa na piloty, skrzynkę piwa i zapraszać kumpli męża dosyć często. Hm... trochę to głupie ... sprzątaczka weźmie z 15 zeta za godzinę - taniej niż imprezka ... no ale może przeżycia będą niezapomniane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 21.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Nefer ale wyobraź sobie że leżysz na kanapie czytając książkę a odkurzacz sobie sam pracuje, jaka to oszczędność czasu. W moim przypadku obawiała bym się tylko, że moje sierściuchy mogły by go nie polubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts