lbryndal 13.10.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 mam pytanie:czy robił ktoś ostatnio odbiór domu (w Wieliczce) i napisałby co należy zrobić, żeby to poszło raz dwa ? szukam też geodety do wykonania mapki powykonawczej domu+media oraz do wodociągów mapkę do odbioru jakaś osobno jest dokumentacja ponoć do tego.narazie mam jednego za 800 a drugi powiedział 1000zł, może macie kogoś tańszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 13.10.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mam nadzieję, że przetrzesz szlaki i będzie wiadomo co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 13.10.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mam nadzieję, że przetrzesz szlaki i będzie wiadomo co i jak. fajnie jakby ktoś pomógł ktoś kiedyś pisałe o geodecie co zrobi tą mapkę za 600zł, tutaj albo na krakowskiej muszę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 13.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Zlozyc wszystkie dokumenty zgodnie z wytycznymi z prawa budowlanego.Jak jest szambo to kierownik pisze oswiadczenie ze szambo jest szczelne. I jak tylko pozwolenie wykonane jest w calosci i nie ma odstepstw to problemu nie bedzie. A tak wogole to kierownik powinien wytlumaczyc i pomoc zebrac papiery. On tez kilka musi ich wypelnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptr8 14.10.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Jak w temacie pilnie poszukiwani ! polećcie kogoś z naszej pięknej okolicy, terminy naglą a ekipa któa wstępnie miała wykonywać finalne prace się niestety nie sprawdziła na etapie flizowania kotłowni polećcie kogoś plisss dobra cena genialny efekt, czy to możliwe ? javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapito 14.10.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam, czy ktos moze mi polecic: jakie i gdzie kupic systemy kominowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 14.10.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 szukam też geodety do wykonania mapki powykonawczej domu+media oraz do wodociągów mapkę do odbioru jakaś osobno jest dokumentacja ponoć do tego. narazie mam jednego za 800 a drugi powiedział 1000zł, może macie kogoś tańszego ? Zapytaj p. Wojtyne z Wieliczki. On robil mi mapki i tyczyl dom ( nie byl drogi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapito 14.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam, czy ktos moze mi polecic: jakie i gdzie kupic systemy kominowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlawekS 14.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja kupowałem Schiedla w Solidum na Zakopiańskiej. Wtedy (na wiosnę) były akurat w promocji, ale powalcz o ceny, można się u nich potargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.10.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 szukam też geodety do wykonania mapki powykonawczej domu+media oraz do wodociągów mapkę do odbioru jakaś osobno jest dokumentacja ponoć do tego. narazie mam jednego za 800 a drugi powiedział 1000zł, może macie kogoś tańszego ? Zapytaj p. Wojtyne z Wieliczki. On robil mi mapki i tyczyl dom ( nie byl drogi ) już mam kolesia cena 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.10.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja kupowałem Schiedla w Solidum na Zakopiańskiej. Wtedy (na wiosnę) były akurat w promocji, ale powalcz o ceny, można się u nich potargować. a ja kupowałem kominy z firmy Zapel tańsze są najbliżej mają je w Brzesku, dowieźli za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 16.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 mam pytanie: czy robił ktoś ostatnio odbiór domu (w Wieliczce) i napisałby co należy zrobić, żeby to poszło raz dwa ? szukam też geodety do wykonania mapki powykonawczej domu+media oraz do wodociągów mapkę do odbioru jakaś osobno jest dokumentacja ponoć do tego. narazie mam jednego za 800 a drugi powiedział 1000zł, może macie kogoś tańszego ? Zapytaj u tego .Puki co geodeta najtańszy P.Daniel-508-202-342 ja teraz robie media i geodeta nam robi mapkę powykonawcza tej wody i kanalizacji .Czyli do odbioru tylko bede musiła zrobić mapke powykonawczą samego budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 16.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 mam pytanie: czy robił ktoś ostatnio odbiór domu (w Wieliczce) i napisałby co należy zrobić, żeby to poszło raz dwa ? szukam też geodety do wykonania mapki powykonawczej domu+media oraz do wodociągów mapkę do odbioru jakaś osobno jest dokumentacja ponoć do tego. narazie mam jednego za 800 a drugi powiedział 1000zł, może macie kogoś tańszego ? Zapytaj u tego .Puki co geodeta najtańszy P.Daniel-508-202-342 ja teraz robie media i geodeta nam robi mapkę powykonawcza tej wody i kanalizacji .Czyli do odbioru tylko bede musiła zrobić mapke powykonawczą samego budynku? ile za to bierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 16.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 robił ktoś ostatnio barierkę na balkon ? potrzebował będę zrobić przy wejściu i na tarasieile biorą za mb takiej ocynkowanej albo kutej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 16.10.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Podpinam się pod to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 16.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 robił ktoś ostatnio barierkę na balkon ? potrzebował będę zrobić przy wejściu i na tarasie ile biorą za mb takiej ocynkowanej albo kutej ? Ostatnio rozgryzałem ten temat. najlepiej podjedź sobie na giełdę samochodową na Rybitwach w niedzielę i powinieneś trafić na kilku takich producentów. Osobiście byłem nawet u jednego przejazdem w Uściu Solnym. Też pojawia się na giełdzie. Ale czasem mozna trafić, że prawie zadnego nie ma. Co do cen to za bardzo nie pamietam bo to zależy od wzoru, a jeszcze się nie zdecydowałem a raczej na razie robię co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ingus 17.10.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witam zamierzam budować w Przebieczanach jestem na etapie papierkowym poszukuje dobrego architekta na adaptację, kierownika budowy Pozdrawiam hmn a może ktoś wie coś na temat Pana Pilch Antoni - architekt kierownik budowy jakieś opinie na jego temat w gminie mi go polecili Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 21.10.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 WIATM, PILNIE SPRZEDAM DUŻĄ PRZYCZEPĘ ( WŁAŚCIWIE DOMEK HOLENDERSKI) DLA 7 OSÓB. DWIE SYPIALNIE, SALON, KUCHNIA, POSIADA BOJLER NA CIEPŁĄ WODĘ, PRYSZNIC, OGRZEWANIE. KUPIŁAM DLA PRACOWNIKÓW ALE NASZA WSPÓŁPRACA NIE DOSZŁA DO SKUTKU WIĘC NIKT Z NIEGO NIE SKORZYSTAŁ. CENA 3000 ZŁ.ZAINTERESOWANYM PRZEŚLĘ ZDJĘCIA. POZDRAWIAM MONIKA[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaWG 21.10.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam! Z przyjemnością dołączam do grupy wielickiej. Jesteśmy na etapie załatwiania papierków, mamy zamiar zacząć budowę w przyszłym roku. Mam pytanie czy ktoś może korzystał z usług architekta Wojciecha Lepiarza. Dokładnie interesuje mnie ile bierze za adaptacje projektu i za naniesienie zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 21.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts