korekk 01.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 czy mogę prosić o namiary na tych fachowców??? [email protected] poproszę i ja namiary na tych Panów [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 01.09.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie pamietam - bo oprocz tego robil nam tez droge dojazdowa i do zjazdu wymyslili sobie studnie zbierajaca wode z drogi wewnetrznej:/ studnia z kregów wodoszczelnych na uszczelkach cuda nie widy - sama studnia cos 1500 zl do zjazdu - samochod kamienia jakies 900 zl 2 kubiki betonu 400 zl rury nie pamietam po ile ale u mnie sa 600 papa lepik deski kantówki dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdor 02.09.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Uwaga !!!!! WITAM PROWADZĘ BUDOWĘ OKOLICE DOBCZYC GORZKOWA WIELICZKI DOKLADNIE BIEŃKOWICE DZISIAJ WŁAMANO MI SIĘ DO POMIESZCZENIA GOSPODARCZEGO SKRADZIONO kosiarke cztero kołową bez napędu partnera z silnikiem brigsa, kose sthil , nożyce do żywopłotu husqvarna, SZLIFIERKĘ KĄTOWA DUŻĄ NA TARCZE 250 z diamentową tarczą DEDRY, małego BOSCHA W SKRZYNCE, wiertarkę , piłę spalinową . ZA WSZELKIE INFORMACJE BĘDĘ WDZIĘCZNY 798524447 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOLA18 03.09.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 czy mogę prosić o namiary na tych fachowców??? [email protected] Masełko&Masełko BETONIARNIA MYŚLENICE BETON TOWAROWY ul.Drogowców 10,32-410 Myślenice tel. 274-00-99 lub 608-069-485 Posiadają również betoniarnie w Dobczycach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lech71 03.09.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam, Mamy do oddania ziemię z wykopów, południe Krakowa, niedaleko obwodnicy.Mozemy współuczestniczyć w opłatachLech i Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 03.09.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam,Gdzie zaopatrujecie sie w drewno kominkowe? Wiem ze juz troche pozno, dlatego interesowaloby mnie sezonowane.Z gory dzieki za pomoc./Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuro 06.09.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witajcie:) A ja jestem ciągle na etapie szukania fajnej działki w tym rejonie:) Jeśli ktoś by słyszał ze jest do sprzedania w rozsądnej cenie tj jak dla mnie ok 10a za ok 130 -150 tys niedaleko od Wieliczki i w miarę możliwości z mediami to będę baaaardzo wdzięczny za info Najważniejsze jest dla mnie aby był dobry dojazd w zimie czyli blisko drogi asfaltowej która będzie odśnieżana przez gminę. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafcio_lewi 06.09.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witajcie:) A ja jestem ciągle na etapie szukania fajnej działki w tym rejonie:) Jeśli ktoś by słyszał ze jest do sprzedania w rozsądnej cenie tj jak dla mnie ok 10a za ok 130 -150 tys niedaleko od Wieliczki i w miarę możliwości z mediami to będę baaaardzo wdzięczny za info Najważniejsze jest dla mnie aby był dobry dojazd w zimie czyli blisko drogi asfaltowej która będzie odśnieżana przez gminę. Pozdrawiam:) Witam. Działka do sprzedania Wieliczka ul. Stroma jakieś 400 m od centrum 11 ar. Telefon 600-970-019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 09.09.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Czy ktoś może coś doradzić w sprawie internetu radiowego i TV w Okolicy Wieliczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 10.09.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 pamInternet biorę od ManNet i jestem zadowolony http://www.mannet.pl/A co do TV to zdecydowałem się na "n" i też jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amkajar 10.09.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witam,mam pozostałości po budowie styropian 15cm frezowany - tanio sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awgk 11.09.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 witam, bardzo proszę o namiar na kogoś od kostki brukowej. Jaka cena od całości i jakie efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.09.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 OGC, dzięki. Zastanawiam się nad internetem z netii, bo ZETO mi odradzają, a inny lokalny nie ma zasięgu u mnie. Popytam jeszcze w takim razie w mannet. PS a co to za jakieś nowe jajca, że zamiast cytować post, akurat na grupie wielickiej mam jakiś "RAPORT" pod każdym postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 12.09.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam, mam do sprzedania pozostałe po budowie 3 palety pustaków leier 30 i ok 200 szt stempli, rozdzielnice elektryczna (DZIERŻONIÓW - FARO) z 4 gniazdami 230V, i gniazda 3 fazowe dwa 32 A i jedno 16 A z kompletem zabezpieczeń, może słuzyc jako sam rozdzielacz do przewodu (przedłuzacza) lub moze stac w zabudowanej skrzynce na stałe która w komplecie tez chce sprzedać, jesli jest ktoś zainteresowany to przosze o informacje na emaila [email protected] (sprzedam tanio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 12.09.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 My mamy RW Connect (z Pawlilowic są chyba http://www.rwc.pl) i dziala. Ale sa wieczory, ze otworzyc jedną stronę jest dość trudno, nie mówiąc o " surfingu" ;p Może na skypie się nie pogada, ale do sporadycznego korzystania jest OK. Mam pytanie jeszcze bardzo ważne... czy możecie dać namiar na jakąś sprawdzoną księgową, która zrobi zwrot VAT? Zabieram się za to już 6 miesiąc i co zacznę to mnie nerw bierze i rzucam wszystko do następnego podejścia... A Wam, kto robił zwrot VAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 12.09.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Mnie rozliczenia robi TEŚCIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 12.09.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 fajny TEŚCIU musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 12.09.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Fajny, tylko trochę daleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemma81 13.09.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam wszystkich budujących. Poszukuję Kierownika z uprawnieniami do budowy zjazdu. Byłabym wdzięczna za jakieś namiary. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 13.09.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam wszystkich budujących. Poszukuję Kierownika z uprawnieniami do budowy zjazdu. Byłabym wdzięczna za jakieś namiary. [email protected] Ja również poszukuję kierownika i ekipę która wykona zjazd. Proszę o namiary [email protected] lub PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts