amkajar 24.09.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 witam,mam do sprzedania resztki kabla do instalacji domowej:400m (4x100m) przewodu 3x2,5 YdYpżo100m przewodu 3x2,5 YdYżo sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasmeen 24.09.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Potrzebyje pilnie przetransportowac 100 stempli z Wieliczki do Dobranowic. Czy ktos z Was moze mnie poratowac - oczywiscie odplatnie - jakims transportem dzis lub w sobotw w ciagu dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 27.09.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Nie pozostało komuś z Was około 25mb siatki ogrodzeniowej? Może byc w zasadzie obojętnie jaka, potrzebuje prowizorycznie,tymczasowo ogrodzic jeden z boków działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 28.09.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam.Czy zna ktoś dobrego i rozsądnego cenowo (dziś jedna Pani krzyknęła mi 2000zł! ) rzeczoznawcę? Potrzebuje wycenę mojego domu do refinansowania kredytu i dzwoniłam do kilku osób i tylko jedna osoba rzeczowa z kwota 650 -700 zł.Myślałam ze 500 to górna granica bo jak brałam kredyt w 2007 to płaciłam 200 zł. Ktoś pomoże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 28.09.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Rzeczoznawca p Elżbieta Hołda 12 411 47 14 lub 608 172 040 W tamtym roku płaciłam 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 28.09.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Marepel dzięki zaraz dzwonie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijasek 29.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 WitamPanie i Panowie potrzebuje jakieś namiary na sklep/hurtownie hydrauliczną i elektryczną gdzie maja dobre ceny bo będę robił wodę i ogrzewanie oraz elektrykę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaC 30.09.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam, po raz pierwszy tutaj i na samym początku drogi. Przymierzamy się do budowy domu w Grajowie, aby był gotowy na jesień 2011. Przede wszystkim poszukujemy solidnej i niedrogiej ekipy budowlanej - czy możecie kogos polecić? dziękuję i pozdrawiam, Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anntom 30.09.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam Szukam ekipy do poprawienia obróbek blacharskich przy kominach.Niestety poprzedni partacze zrobili to niechlujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 30.09.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam Panie i Panowie potrzebuje jakieś namiary na sklep/hurtownie hydrauliczną i elektryczną gdzie maja dobre ceny bo będę robił wodę i ogrzewanie oraz elektrykę . Pozdrawiam Umieściłam namiary na Białej/czarnej liście - Ceny mieli dobre - Hurtownia Elektryczna Makro w Wieliczce - http://www.makrofhu.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 01.10.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 edit-blondi:Troszkę mnie tu nie było i widzę sporo nowych twarzy. Jedni skończyli inni zaczynają.Mam informację do tych co już odebrali swoje domki bo ja żyłam w błogiej nieświadomości a ostatnio oświeciła mnie Pani z wodociągów w Wieliczce. Jeśli macie już pozwolenie na użytkowanie należy je dostarczyć do wodociągów w Wieliczce. Jeśli tego nie zrobicie macie zawyżoną cenę za wodę i ścieki. Nie jest to może kosmiczna różnica, ale zawsze coś. Tak na pewno jest w Wieliczce a gdzie indziej to nie wiem. A możesz napisać jaka jest cena wody i kanału po odbiorze?. Dzisiaj dostałem rachunek i wyszło za wodę prawie jak za paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 05.10.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam, mam do sprzedania pozostałe po budowie 3 palety pustaków leier 30 i ok 200 szt stempli, rozdzielnice elektryczna (DZIERŻONIÓW - FARO) z 4 gniazdami 230V, i gniazda 3 fazowe dwa 32 A i jedno 16 A z kompletem zabezpieczeń, może słuzyc jako sam rozdzielacz do przewodu (przedłuzacza) lub moze stac w zabudowanej skrzynce na stałe która w komplecie tez chce sprzedać, jesli jest ktoś zainteresowany to przosze o informacje na emaila [email protected] (sprzedam tanio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalisko 08.10.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witamczy ktoś wiercił studnie głębinowa ? mam problem z przyłączem wody (wygórowane warunki właścicieli działek na których znajduje się przyłącz wody)zastanawiam się pozwanie nad takim rozwiązaniemchodzi mi o jakąś sprawdzoną firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 08.10.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witam po przerwie,Gdyby ktoś akurat był na kupnie grzejników łazienkowych (ENIX) to podsyłam grzecznościowo kontakt do kolegi (Dominik - 600 411 815) -> Okazje:http://tnij.org/grzejnik1http://tnij.org/grzejnik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 15.10.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Mam na sprzedaż dyble do styropianu 8,10,12,16,18 - taniej niż na składzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.10.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Drodzy, Uczestnicy tej grupy. Wielkie wydarzenie w życiu forum! Gorąco zapraszamy do lektury „Gazety z forum”. Papierowe wydanie zostało dołączone do numeru 11 „Muratora”. W gazecie publikujemy wybrane „Dzienniki budowy”, znajdziecie dużo informacji o strukturze i życiu naszej społeczności; być może także o Was! „Gazeta z forum” ma się dobrze czytać. Mamy nadzieję, że dzięki wspólnej pracy z autorami dzienników, udało nam się to osiągnąć. A teraz prosimy, sprawdźcie nas - czytajcie gazetę o Was i dla Was. Miłej lektury! Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annnnulka 19.10.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam Mam zapytanie do Was: Które biuro z projektami domów, którego architekta polecilibyście Mi we Wieliczce??? Polecam Biuro FASADA w Wieliczce, Nam wszystko przygotował Pan Marcin Wilk - 100 % profesjonalizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaC 19.10.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Bardzo proszę o te namiary: [email protected] Dziękuję! Witam. Mam do polecenia kilku fachowców przez duze F. U nas spisali sie bez zarzutów.Chodzi o stan SSO.Namiary na poludnie KRK-Myślenice. pierwsze to geodeta P.Rzońca tel na PRIV. Betoniarnia to masełko&masełko -Ceny moze i nie najtańsze ale jakość betonu i obsługa(pompy i małych ilości) bezproblemowa!!!pompa wliczana jest w kubik a operatorzy rzetelnie i spokojnie wypuszczaja beton.(dobczyce-myslenice) Ceny wyższe niz pseudo firmy betoniarskie ale niższe niz giganci.. Skład budowlany SufiGS z tarnowa.....Leiery nawet z dowozem wyszly 1000zl taniej niz na pobliskich skladach... O i najlepsze co nas spotkalo do tej pory.... Elektrycy......Pan Józef Wróblewski KRZYSZKOWICE(koło głogoczowa) 2,5 dnia i caly 150m2 dom zrobiony...doradzaja.......robia czysto i szybko..no i najwazniejsze działa....tel na PRIV. to tyle i mam nadzieje ze to nie koniec naszych dobrych wykonawców... w połowie pracy polecam tez p.Olejarza-Hydraulik który komplksowo robi cale wod kan gaz co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 19.10.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam,mam dylemat - muszę dokleić 5 cm do ocieplenia cokołu i zastanawiam się jak to zrobic tzn.szukam rozwiązania jak dodać tą warstwę ocieplenia, dołożyć folii kubełkowej (poprzednia kończy się ok. 5-15 cm niżej), a przede wszystkim uniknąć problemów z pękaniem w zimie wskutek podnoszenia gruntu.Miał ktoś z Was podobny problem - proszę o podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 19.10.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam czy ktoś wiercił studnie głębinowa ? mam problem z przyłączem wody (wygórowane warunki właścicieli działek na których znajduje się przyłącz wody) zastanawiam się pozwanie nad takim rozwiązaniem chodzi mi o jakąś sprawdzoną firmę W Łuczanowicach k/Targowiska jest osoba zajmująca się wierceniem studni - Jan Białobrzeski. Wskazuje też gdzie najlepiej wiercić na dzialce tzn. gdzie są źródla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts