stanley79 29.07.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Witam CZy możecie polecić kogoś do poprawek na dachu - leje mi się woda w okolicach wyłazu na dach i jedno z okien dachowych jest do porawy - z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 29.07.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 WitamIle płaciliście za instalacje elektryczną - jakie są teraz stawki za 'punkt"? - czy możeczecie gogoś polecić? - do zrobienia instalacja w domku jednorodzinnym.Z góry dzięki - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 30.07.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 WitamCzy ktoś teraz robił dach? Ile płaciliście za więźbę dachową? (za m3?) i z jakiego tartaku lub składu kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak211 31.07.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Ja wlasnie zamowilem wiezbe w tartaku kolo Wieliczki - 780zeta za m3 z impregnacja i transportem. Obdzwonilem kilka tartakow w okolicach Kasiny, Limanowej i Myslenic i generalnie ceny z impregnacja i transportem do Wieliczki byly w przedziale 750-780. Ponizej 750 nigdzie nie znalazlem Witam Czy ktoś teraz robił dach? Ile płaciliście za więźbę dachową? (za m3?) i z jakiego tartaku lub składu kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 07.08.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 WitamDawno mnie tu nie był, ale może pomożecie.Czy ktoś z was wie gdzie w Krakowie lub okolicy kupić takie elementy na słupki ogrodzeniowe i podmurówki? Chodzi o ten konkretny wzór będę wdzięczna za pomoc jeśli ktoś widział je na jakimś składzie lub wie gdzie takie produkują. http://images36.fotosik.pl/233/66ac8f08e1797af6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyt1719507679 08.08.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Hej szukam dobrej ekipy od ociepleń i solidnego kierownika budowy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 12.08.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam CZy możecie polecić kogoś do poprawek na dachu - leje mi się woda w okolicach wyłazu na dach i jedno z okien dachowych jest do porawy - z góry dziękuję. Witaj, Jesli temat jeszcze aktualny spróbuj zadzwonic do Janek Jalocha 668409457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 12.08.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Hej szukam dobrej ekipy od ociepleń i solidnego kierownika budowy:-) Atakuj tego Forumowicza : http://forum.muratordom.pl/member.php?122890-dwiemuchy Elewacja dosc estetycznie wykonana ! W piony i plaszczyzny nie ingerowalem gdyz to Nie Moja Dzialka pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 12.08.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Hej szukam dobrej ekipy od ociepleń i solidnego kierownika budowy:-) W czym Ma ci pomóc kierownik budowy (prowadzenie dziennika itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 15.08.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 witam, czy mozecie polecic SOLIDNA za rozsadne pieniadze ekipe do dachu... Budujemy w okolicy Kocmyrzowa ... niestety boimy sie powierzyc dach naszej ekipie budowlanej.... z góry dziekuje za wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waranek 16.08.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam, proszę o polecenie sprawdzonych firm wykonujących balustrady na balkon z okolic Wieliczki, Bodzanowa. DZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian.natalia 18.08.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam potrzbuje jakiś namiar na tania dobrą więźbe dachową ma któs jakiegoś sprawdzonego dostawcę budowa w Niepołomicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 19.08.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam potrzbuje jakiś namiar na tania dobrą więźbe dachową ma któs jakiegoś sprawdzonego dostawcę budowa w Niepołomicach dołaczam sie do pytania - prosze o namiary na tartak ok Krakowa... dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trybik 23.08.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 witammam do sprzedania stal zbrojeniową - pozostałość po mojej budowie,jest tego (w przybliżeniu): - fi6 -gładka - 90-100szt. x6m- fi 8 -żebrowana-3szt x12m-fi 10 -żebrowana - 8szt x12m, 2x6m, 30x3m, 150x 1-1,5m-fi 12 -żebrowana- 23szt x12m.łącznie ok. 600kg Odbiór ok. Wieliczki, cena ok 2000 za tone tj. 1200za całośćtel. 516023616 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1808 25.08.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam.Mam do sprzedania spemple po jednej budowie. długość 2,7 - 3m , 50 szt wogóle nie uzyte. Ilośc do sprzedaży 300 szt.Sprzedał również deski 30 po budowie,średnia długość desek 5m ilość ok 10 kubikówOdbiór osobisty - Ochmanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 25.08.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 WitamMam zapytanie, gdzie w naszych okolicach Wieliczka-Niepołomice-Kraków kupowaliście pokrycie dachowe tj.dachówkę i cały dodatkowy osprzęt potrzebny do przykrycia dachu ??? Chodzi mi o nie tylko o dobre ceny ale też taką rzetelność przy wycenie i załatwieniu wszystkiego aby nie biegać przy robocie za każdym drobiazgiem na skład! I jeszcze jedna prośba, zapytanie: jaką dachówkę polecacie (producent, typ, cena-jakość itp...) ????Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszbujas 26.08.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam,jeśli chodzi o akcesoria dachowe proponuję zapoznać się z ofertą sprzedawcy FOLNET na all---o.pl.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia i Grzes 27.08.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Pilnie poszukuję koparki do wykopu fundamentów-bardzo prosze polecić mi kogoś solidnego i uczciwego. Proszę. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 30.08.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 WITAM, poszukujemy pilnie ekipy do dachu na wrzesien - problemy z obecna - jezeli ktos moze podac namiary na ekipe, z ktorej był zadowolony - za rozsadna cene - bedziemy wdzieczni.... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 04.09.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam Mam zapytanie, gdzie w naszych okolicach Wieliczka-Niepołomice-Kraków kupowaliście pokrycie dachowe tj.dachówkę i cały dodatkowy osprzęt potrzebny do przykrycia dachu ??? Chodzi mi o nie tylko o dobre ceny ale też taką rzetelność przy wycenie i załatwieniu wszystkiego aby nie biegać przy robocie za każdym drobiazgiem na skład! I jeszcze jedna prośba, zapytanie: jaką dachówkę polecacie (producent, typ, cena-jakość itp...) ???? Pozdr! Polecałam już na Biało-czarnej liście - http://www.dach-styl.com.pl/ Wyliczają ilość dachówki i dodatków na podstawie rysunku z projektu. U nas się chyba wszystko zgadzało - było tylko dachówki podstawowej za dużo, ale przyjechali i odebrali to co zostało (i to bez dodatkowych kosztów). Dachówkę mamy Brass Bałtycką. Kupowaliśmy u nich też rynny Galeco i okna dachowe. Dali nam taki rabat, że nie opłacało nam się nawet tych okien kupować przez allegro, bo dostarczali wszystko za darmo (do Trąbek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts