natala7777 16.05.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Z tego co nam architektka powiedziała w Wieliczce wymagają tych badań, więc my zamówiliśmy geologa. Znalazłam artykuł na ten temat, iż badania są obowiązkowe, jednak nie ma przytoczonej podstawy prawnej. khttp://regiodom.pl/portal/porady/nieruchomosci/badania-geotechniczne-sa-obowiazkowe-po-co-sie-je-robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
un4given 16.05.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Z tego co nam architektka powiedziała w Wieliczce wymagają tych badań, więc my zamówiliśmy geologa. Znalazłam artykuł na ten temat, iż badania są obowiązkowe, jednak nie ma przytoczonej podstawy prawnej. khttp://regiodom.pl/portal/porady/nieruchomosci/badania-geotechniczne-sa-obowiazkowe-po-co-sie-je-robi Oki dzięki za info. W sumie większość projektantów których pytałem to potwierdza, a zwłaszcza w przypadku Wieliczki Nie ma co się szczypać lepiej to zrobić na etapie adaptacji niż potem jeśli okaże się że jednak wymagają Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 27.05.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Mam na zbyciu dwie rolki wełny ISOVER PROFIT-MATA 15 cm, zostały mi z zabudowy poddasza i chętnie się ich pozbędę. Jedna rolka to 3,9 m2.Cena 120 zł za obie rolki, w tym możliwa dostawa (do uzgodnienia) - kontakt tel. 606 502 502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar 02.06.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam grupę wielicką. Właśnie zaczynam budowę między Wieliczką a Gdowem i szukam materiałów do fundamentów: bloczki, beton B20, stal zbrojeniowa - kogo możecie polecić? Będę miał też ziemię z wykopu jeśli ktoś jest zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNAPAWEL 30.06.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam, Czy możecie polecić ekipę do wykonania dachu z okolic Wieliczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 01.07.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Beton braliśmy z Marszowic od Stopy, w inne materiały często zaopatrujemy się w Niepołomicach na Bud -Rolu.Ekipę do dachu mieliśmy z okolic Bochni, w sumie też wartą polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNAPAWEL 04.07.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Możesz dać namiary na tą ekipę do dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ccaya 05.07.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 WitamMam do sprzedania kabel ziemny przyłączeniowy YkY 4x10.Dokładnie 12.70 mOdbiór Gdów-Wieliczka-Kraków po wcześniejszym umówieniu.Cena 150 zł 667-780-643 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natala7777 10.07.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam,mam pytanie odnośnie wyłączenia gruntów z produkcji rolnej czy komuś może została naliczona opłata z ta i w jakiej wysokości. Wiem że do 5 arów jest bezpłatnie ale niestety u nas możemy się nie zmieścić w tym i zastanawiam się czy nam naliczą opłate a jesli tak to w jakiej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariusz86 11.07.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Witam, mam pytanie odnośnie wyłączenia gruntów z produkcji rolnej czy komuś może została naliczona opłata z ta i w jakiej wysokości. Wiem że do 5 arów jest bezpłatnie ale niestety u nas możemy się nie zmieścić w tym i zastanawiam się czy nam naliczą opłate a jesli tak to w jakiej wysokości. Witaj, Ja w tym roku dostałem już nowy podatek choć na działce dopiero fundamenty stoją. Do tej pory płaciłem około 30pln, obecnie prawie 300pln na rok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 15.07.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Możesz dać namiary na tą ekipę do dachu? Info o ekipie poszło na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natala7777 17.07.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 uff udało się ponoć nie naliczą nam opłat za odrolnienie w poniedziałek mamy mieć decyzję do odbioru. ale pojawiła się kolejna zagłostka dostalismy warunki przyłączenia gazu a tam rozbudowa sieci i teraz mam pytanie czy ktoś z was tez miał z tym do czynienia i czy koszt ktory jest podany na warunkach to jest calkowity koszt jaki mamy ponieść żeby przyłączyli nam gaz do działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1808 17.07.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witam. Możecie podac namiary na jakiegos dobrego fliziarza z okolic Wieliczki / Krakowa? Mam do skończenia domek a czasu już brakuje - żonka niedługo rodzi i powiedziała że do mieszkania z dzieckiem nie wróci Namiary mailowe [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 17.07.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witam. Możecie podac namiary na jakiegos dobrego fliziarza z okolic Wieliczki / Krakowa? Mam do skończenia domek a czasu już brakuje - żonka niedługo rodzi i powiedziała że do mieszkania z dzieckiem nie wróci Namiary mailowe [email protected] Krzysiek Mucha z Niegowici, robił u nas kotłownie, łazienkę i kuchnie, jeszcze będzie robił drugą łazienkę. Podaje nr do niego 513 485 557 (możesz powołać się na Roberta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roots23 23.07.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Witam, pilnie poszukuję ekipy do dachów, elektryka, hydraulika, tynki (ogólnie wykończeniówka). Bardzo proszę o kontakty. Dobczyce, Gdów, Myślenice, Wieliczka, Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 21.08.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Proszę o polecenie solidnego i przystępnego cenowo architekta adaptującego z okolic Wieliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darko0812 04.09.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam,mam do oddania dośc dużą ilośc ładnej ziemi po wykopaniu fundamentów okolice HERZA w Wieliczce, trzebaby było załatwic auto i koparkę do załadunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszbujas 15.09.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Przyjmę ziemię (bez gruzu), Przebieczany. 509 981 581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natala7777 17.09.2014 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Proszę o polecenie solidnego i przystępnego cenowo architekta adaptującego z okolic Wieliczki. Witam, polecam panią Martę z firmy ARCHIBUD z Bibic, ale działają na terenie Wieliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natala7777 17.09.2014 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Witam, pilnie poszukuję ekipy do dachów, elektryka, hydraulika, tynki (ogólnie wykończeniówka). Bardzo proszę o kontakty. Dobczyce, Gdów, Myślenice, Wieliczka, Kraków. Polecam Pana Artura z Sułkowa do prac wykończeniowych (gładzie, malowanie, flizowanie) kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts