dada_krk 27.11.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Niestety z odwiedzin Nadzoru Budowlanego nici. Od 1 Grudnia urzad udaje sie na inne miejsce na ulice Stroma 11 w Wieliczce i dokumenty sa wlasnie w drodze. Za to moge polecic targ nieopodal na ktorym mozna kupic wiklinowe kosze na drewno do kominka etc, oraz recznie robione sprzety typu szczotki, zmiotki etc w bardzo dobrej cenie pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 28.11.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Niestety z odwiedzin Nadzoru Budowlanego nici. Od 1 Grudnia urzad udaje sie na inne miejsce na ulice Stroma 11 w Wieliczce i dokumenty sa wlasnie w drodze. Za to moge polecic targ nieopodal na ktorym mozna kupic wiklinowe kosze na drewno do kominka etc, oraz recznie robione sprzety typu szczotki, zmiotki etc w bardzo dobrej cenie pzdr dada_krk tyle razy tam byłam i jakos nie znalazłam a u którego handlowca jesli można spyytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 28.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Czy ktoś może kupował ostatnio wełnę do ocieplania poddasza - grubość 15 cm - i mógłby podpowiedzieć gdzie ją maja w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 28.11.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Niestety z odwiedzin Nadzoru Budowlanego nici. Od 1 Grudnia urzad udaje sie na inne miejsce na ulice Stroma 11 w Wieliczce i dokumenty sa wlasnie w drodze. Za to moge polecic targ nieopodal na ktorym mozna kupic wiklinowe kosze na drewno do kominka etc, oraz recznie robione sprzety typu szczotki, zmiotki etc w bardzo dobrej cenie pzdr dada_krk tyle razy tam byłam i jakos nie znalazłam a u którego handlowca jesli można spyytać? edit-blondi, Jak idziesz w gore w kierunku rynku to zaraz przy ulicy jest stoisko z wiklina ponizej pan ze szczotkami ponoc recznej roboty. Targ jest czynny w poniedzialki, czwartki i soboty (chyba) pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 28.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Niestety z odwiedzin Nadzoru Budowlanego nici. Od 1 Grudnia urzad udaje sie na inne miejsce na ulice Stroma 11 w Wieliczce i dokumenty sa wlasnie w drodze. Za to moge polecic targ nieopodal na ktorym mozna kupic wiklinowe kosze na drewno do kominka etc, oraz recznie robione sprzety typu szczotki, zmiotki etc w bardzo dobrej cenie pzdr dada_krk tyle razy tam byłam i jakos nie znalazłam a u którego handlowca jesli można spyytać? edit-blondi, Jak idziesz w gore w kierunku rynku to zaraz przy ulicy jest stoisko z wiklina ponizej pan ze szczotkami ponoc recznej roboty. Targ jest czynny w poniedzialki, czwartki i soboty (chyba) pzdr dada_krk jak to na targu mają wszystko, albo prawie wszystko ostatnio sprezentowałem sobie łopatkę do węgla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Niestety z odwiedzin Nadzoru Budowlanego nici. Od 1 Grudnia urzad udaje sie na inne miejsce na ulice Stroma 11 w Wieliczce i dokumenty sa wlasnie w drodze. Za to moge polecic targ nieopodal na ktorym mozna kupic wiklinowe kosze na drewno do kominka etc, oraz recznie robione sprzety typu szczotki, zmiotki etc w bardzo dobrej cenie pzdr dada_krk tyle razy tam byłam i jakos nie znalazłam a u którego handlowca jesli można spyytać? edit-blondi, Jak idziesz w gore w kierunku rynku to zaraz przy ulicy jest stoisko z wiklina ponizej pan ze szczotkami ponoc recznej roboty. Targ jest czynny w poniedzialki, czwartki i soboty (chyba) pzdr dada_krk jak to na targu mają wszystko, albo prawie wszystko ostatnio sprezentowałem sobie łopatkę do węgla A mój pzryszły sąsiad ma tam straganik z warzywami. (częściowo swoimi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.12.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Potrzebuje garaz blaszak.Moze ktos ma z Was do odstapienia? Mozecie polecic tez jakies niedrogie a solidne sklady budowlane w okolicy z ktorymi mieliscie do czynienia? Zastanawiam sie czy jest mozliwosc kupienia teraz materialow i przetrzymanie ich na skladzie do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 01.12.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Potrzebuje garaz blaszak.Moze ktos ma z Was do odstapienia? Mozecie polecic tez jakies niedrogie a solidne sklady budowlane w okolicy z ktorymi mieliscie do czynienia? Zastanawiam sie czy jest mozliwosc kupienia teraz materialow i przetrzymanie ich na skladzie do wiosny Jeżeli chodzi o Wieliczkę, to już był polecany i sam się też tam kupuję - MIX BUD na Jedynaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daat 01.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witajcie, przyjmę ziemię (może być glina i piasek, tylko nie humus) i gruz (czysty) do Pawlikowic. Jeśli ktoś jest na etapie kopania fundamentów lub czyszczenia działki po budowie, to proszę o kontakt ... Nie chcę ponosić kosztów transportu i ładowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 01.12.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam z chęcią sprzedam resztki po budowie, a mianowicie 5 krokwi grubych na 8 szerokich na 16 i długich na 8m i dwie grube na 8, szerokie na 20 i długie na 8m, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 01.12.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Potrzebuje garaz blaszak.Moze ktos ma z Was do odstapienia? Mozecie polecic tez jakies niedrogie a solidne sklady budowlane w okolicy z ktorymi mieliscie do czynienia? Zastanawiam sie czy jest mozliwosc kupienia teraz materialow i przetrzymanie ich na skladzie do wiosny Jeżeli chodzi o Wieliczkę, to już był polecany i sam się też tam kupuję - MIX BUD na Jedynaka. Skład Ax-Bud (dawniej Max-Bud) w Sierakowie tel 12 2713041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 01.12.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Czy mozecie napisac ile kosztuje wywrotka tlucznia pod kostke brukowa,zwykle 8 kubikow czyli okolo 14 ton ? Cena materialu z transportem. pzdrdada_krkr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 01.12.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Czy ktos z Was moglby podzielic się namiarami na dobra ekipe budowlańców?Mam zrobione fundamenty ale jak usłyszałem 2 tys za zalanie płyty fundamentowej - nei wiem czy tak to sie fachowo nazywa - postawione fundamenty zasypane kwestia rozprowadzenia betonu - to ich pogoniłem - zrobią to za 2 godziny a ja mam 2 tys im płacić( przyjedzie gotowy beton z gruszki z pompą) dlatego szukam ekipy do budowy docelowo całego domu , również ekipy do dachu bede bardzo wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 02.12.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Witam, czy ktoś mógłby podzielić się namiarami na elektryków? Jestem na etapie wyszukiwania - na razie rozmawiałem z jednym i rzucił mi takie ceny: 35PLN/punkt bez materiału i 75PLN/za punkt z materiałem.... Myślałem, że zaczyna się robić normalnej i ceny trochę spadną... Liczę na Was - nie wierzę, że wszyscy tyle płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 02.12.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Czy ktos z Was moglby podzielic się namiarami na dobra ekipe budowlańców? Mam zrobione fundamenty ale jak usłyszałem 2 tys za zalanie płyty fundamentowej - nei wiem czy tak to sie fachowo nazywa - postawione fundamenty zasypane kwestia rozprowadzenia betonu - to ich pogoniłem - zrobią to za 2 godziny a ja mam 2 tys im płacić( przyjedzie gotowy beton z gruszki z pompą) dlatego szukam ekipy do budowy docelowo całego domu , również ekipy do dachu bede bardzo wdzieczny Poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 02.12.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Czy ktos z Was moglby podzielic się namiarami na dobra ekipe budowlańców? Mam zrobione fundamenty ale jak usłyszałem 2 tys za zalanie płyty fundamentowej - nei wiem czy tak to sie fachowo nazywa - postawione fundamenty zasypane kwestia rozprowadzenia betonu - to ich pogoniłem - zrobią to za 2 godziny a ja mam 2 tys im płacić( przyjedzie gotowy beton z gruszki z pompą) dlatego szukam ekipy do budowy docelowo całego domu , również ekipy do dachu bede bardzo wdzieczny Na Bialo-Czarnej liscie wykonawcow Malopolski sa ostatnio wpisy polecajace wykonawcow stanu surowego. (uwazaj na wpisy uczestnikow ktorzy maja podejrzanie niska liczbe wpisow to moze byc autoreklama) http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420-600.htm pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
craftsc 02.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Witam wszystkich budujących w okolicach Wieliczki. Właśnie otrzymaliśmy pozwolenie na budowę domku w Tomaszkowicach, więc jeżeli można bardzo chętnie dołączę do grupy z nadzieją na dobre rady od bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.12.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Witam wszystkich budujących w okolicach Wieliczki. Właśnie otrzymaliśmy pozwolenie na budowę domku w Tomaszkowicach, więc jeżeli można bardzo chętnie dołączę do grupy z nadzieją na dobre rady od bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek. pozdr Witamy witamy i polecamy się na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.12.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Też złożyłem dzisiaj wnioski na solary. Jak na razie to ilość wniosków powinna być wystarczająca aby uruchomić fundusze. Realizacja 2009 lub 2010r. Ale uwaga - jak ktos już wykonał to nie dostanie zwrotu. Procedura jest taka, że gmina ogłasza przetarg na wykonawcę, i jeden wykonawca robi dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 04.12.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 słuchajcie to gdzie to dokładnie trzeba lecieć złozyć ten wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts