BEATA_K10 21.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Jesteśmy zainteresowani ziemią i gruzem jeśli ktoś ma na pozbyciu. Mam do zasypana dużą fosę. Dzięki za wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 21.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja złozyłem dokumentację do nadzoru w Wieliczce 31.12.2008 wowczas nie wymagali świadectwa energetycznego budynku ,dzisiaj odebrałem powierdzenie odbioru budynku .Można się meldować to jest normalnie chore ze gdybym złozył dokumentację juz po 01.01.2009 takie świadectwo energetyczne było by wymagane . Zyjemy w dziwnym świecie A byli u Ciebie z urzędu coś sprawdzać czy tylko na podstawie dokumentacji dali Ci pozwolenie na użytkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 21.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Jakby ktoś był zainteresowany to też mam do sprzedania ok. 120 stempli o długości ok. 2,30-2,50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bauch 21.01.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam Forumowiczów! Od pewnego czasu z zainteresowaniem przeglądam forum wielickie, bo na wiosnę planuję ruszyć z budową na tym terenie. Znalazłem właśnie bardzo fajną mapę gminy Wieliczka (m. in. z wyszukiwarką działek) - poświęcona jest głównie terenom osuwiskowym. Może się komuś przyda (mam nadzieję, że to dla Was coś nowego ): http://www.mpzp.salcity.eu/index.php5?project_id=osuwiska Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 pytałem w tamtym tygodniu - prosty wzór bez żadnych ozdób około 220 za metr, ocynk pomalowana cena z montażem. Moge prosić namiar na te balkoniki po 220zł mb. Jak możesz to mnie też podeślij. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 22.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam wszystkich budujących, my startujemy na wiosnę w Zabawie. Jestesmy podekscytowani i przerażeni jednoczesnie. Papierologię praktykujemy od czerwca, wygląda na to że w najbliższy poniedziałek będzemy miec pozwolenie...uff. Cześć To jesteśmy dosyc blisko Mała prośba: zmniejsz rozmiar obrazka bo się forum kiepsko układa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 22.01.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kochani a ja potrzebuje namiar na jakąś solidna ekipę brukarzy. Wiosna idzie i koło domu robi sie delikatnie mówiąc bagno, trzeba coś z tym zrobić. Możecie kogos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 22.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Heloł Edit Widzę że zaczęliśmy się tym samym interesować. Ostatnio na grupie krakowskiej Mymyk_KSK reklamowała jednego After edit: Kiedyś widziałem że ludzię się zwoływali żeby transport kostki wspólnie załatwić. Może spróbujemy? Jak się zbierzemy w kilka osoób to może auto się uzbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 22.01.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 no ja myślę kłaść dopiero w lipcu (dostanę zwrot vat-u z US, więc akuratnie będzie na kostkę), ale wiem, że z takimi ekipami trzeba sporo wcześniej sie umawiać więc szukam i chcę coś zaklepać.Mam namiary na jedną ekipę od Kani, są dość drodzy ale efekty ich pracy bardzo zadawalające. Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 22.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja też nie chcę teraz i też chcę zaklepać ekpię.U mnie jeszcze trzeba wcześniej splantować cały teren.Myślę, że gdzieś na czerwiec się wyrobię.Będę jeszcze dzwonił w dwa miejsca (poleceni i widziałem "owoce" ich pracy).Zobaczymy jak się będą cenili.Jakby co to dam ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 22.01.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 no to dawaj te namiary.... ja mam jeszcze namiar na jednego gościa. Robił u mojego kuzyna, który sobie chwali. Efektów jeszcze nie widziałam, ale zobaczę. Tylko jego ciężko porównać bo liczy samą robociznę około 47-48 zł/m2 a resztę trzeba samemu czyli kupić wszystkie potrzebne podsypki. Ale wydaje mi się, że tej podsypki to chyba nie wchodzi za 50 zł na m2, więc cenowo byłoby atrakcyjnie. No mnie by jeszcze wypadało ogrodzenie zrobić i wyplantować wtedy cały teren, no bo trzeba z ta kostką sie do czegoś odnieść a jak brak bramy wjazdowej i nawet słupków no to do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.01.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kanie z Gorzkowa testowalem -sprawdzian zdal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.01.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Heloł Edit Widzę że zaczęliśmy się tym samym interesować. Ostatnio na grupie krakowskiej Mymyk_KSK reklamowała jednego After edit: Kiedyś widziałem że ludzię się zwoływali żeby transport kostki wspólnie załatwić. Może spróbujemy? Jak się zbierzemy w kilka osoób to może auto się uzbiera. Wstępnie zwoływałem się na kostkę w zeszłym roku. Ale jak to zwykle z budową, wszystkow sie opóźnia. Najlepiej zamawiać kostkę w zimie, ale coś mi sie wydaję, że tej zimy tez się nie załapię (przez fundusze). Mam nadzieję, że na przyszłą zimę to już pewne. Może się wtedy ktoś dołączy. A póki co to przy wylewaniu fundamentów utwardziłem dojazd pod sam garaż i wylałem resztki betonu z gruszki. Gdyby nie to, to nikt z niczym by do mnie nie dojechał (a raczej nie odjechał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 22.01.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 złozyłem dokumentacje i czekałem cierpliwie 21 dni . Nie miałem żadnej kontroli ze strony nadzoru.myslę ze na koniec roku strasznie zawaleni byli robotą sporo osób tak jak ja składało dokumentację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 23.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam, Odzwilz nastapila wiec trzeba znowu zaczac myslec o budowie:-)Poszukuje jakiegos producenta szamba. Na forum byl temat ale z Radomia wiec w pojedynke nie bede sie na transport porywal. Moglbym prosic o jakies namiary gdzie najlepiej i przede wszystkim najtaniej?Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 23.01.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam, Odzwilz nastapila wiec trzeba znowu zaczac myslec o budowie:-) Poszukuje jakiegos producenta szamba. Na forum byl temat ale z Radomia wiec w pojedynke nie bede sie na transport porywal. Moglbym prosic o jakies namiary gdzie najlepiej i przede wszystkim najtaniej? Z gory dzieki Najtaniej w Radomiu niestety - nawet wliczając transport Temat przerabiałem. Trzeba znaleźć wspólnika i zamówić M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 23.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Też zaczynam powoli się za szambem rozglądać.VIC jak masz coś namierzonego to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 23.01.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Tanie szambo w okolicy Wieliczki to 605 569 282 - TRANSBUD firma z Proszowic ale dojeżdżają, ceny mają razem z wykopkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SCORPIO 24.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam wszystkich budujacych z okolic Wieliczki, ja jestem na etapie stanu surowego otwartego buduje w Sledziejowicach pod Wieliczka, i rowniez jestem zywo zainteresowany ekipa brukarzy - bloto twoj wrog, no ja myślę kłaść dopiero w lipcu (dostanę zwrot vat-u z US, więc akuratnie będzie na kostkę), ale wiem, że z takimi ekipami trzeba sporo wcześniej sie umawiać więc szukam i chcę coś zaklepać. Mam namiary na jedną ekipę od Kani, są dość drodzy ale efekty ich pracy bardzo zadawalające. Szukam dalej. podzielisz sie ze mna namiarami na ta ekipe? i moze jakimis zdjeciami z ich realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychol12 25.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Proszę powiedzcie gdzie jest jakaś tania hurtownia elektryczna ?Chce zrobic instalację po domu i szukam gdzie najtaniej mozna dostać materiały .. Proszę o informacje jak toś coś wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts