pitbull 25.01.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Niepołomice, ul. Batorego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom13 25.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, poszukuję projektanta przyłącza wodociągowego z okolicy Niepołomic. Może ktoś z Was mógłby mi kogoś polecić. Z góry dziękujęPozdrawiamAśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SCORPIO 25.01.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, poszukuję projektanta przyłącza wodociągowego z okolicy Niepołomic. Może ktoś z Was mógłby mi kogoś polecić. Z góry dziękuję Pozdrawiam Aśka wiem ze takie projekty wykonuje pan Szlasek Ryszard, ul. Solna 10, Wieliczka, Telefonu niestety nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 25.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam wszystkich Wieliczan. Na forum jestem już od pewnego czasu ale dopiero teraz namierzyłem grupę wielicką. Nie tak dawno wybudowałem nowy dom a za kilka miesięcy startuje z drugim (tak mi się spodobało ). Obydwa w Kokotowie. A P. Szlaska polecam tel 012-2783392. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 25.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, poszukuję projektanta przyłącza wodociągowego z okolicy Niepołomic. Może ktoś z Was mógłby mi kogoś polecić. Z góry dziękuję Pozdrawiam Aśka wiem ze takie projekty wykonuje pan Szlasek Ryszard, ul. Solna 10, Wieliczka, Telefonu niestety nie znam wykonawca przyłaczy 692032482 .Jesteśmy bardzo zadowoleni :)A był najtanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 26.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam, poszukuję projektanta przyłącza wodociągowego z okolicy Niepołomic. Może ktoś z Was mógłby mi kogoś polecić. Z góry dziękuję Pozdrawiam Aśka Mozesz sprobowac pana Wilusza zamieszkalego na ul Grunwaldzkiej, jest to typ projektanta "filozoficzny" ale zrobil projekt wod-kan z wszystkimi uzgodnieniamu za normalna cene. p Wilusz 12 2811782 pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 26.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Kochani a ja potrzebuje namiar na jakąś solidna ekipę brukarzy. Wiosna idzie i koło domu robi sie delikatnie mówiąc bagno, trzeba coś z tym zrobić. Możecie kogos polecić? Czesc, mam wykonawce starej daty z Niepolomic robi porzadnie choc trzeba wszystkiego dopilnowac i za samo ulozenie nie wychodzi tak drogo. Bierze 25 zl m2 za ulozenie. Osobno liczy sie ulozenie kraweznikow 15 zl mb Kiedys wszystkie prace dotyczace kopania wykonywal recznie ale ostatnio z braku rak do pracy trzeba najac koparke. Pan Sumara 605 076 952 pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 26.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam, poszukuję projektanta przyłącza wodociągowego z okolicy Niepołomic. Może ktoś z Was mógłby mi kogoś polecić. Z góry dziękuję Pozdrawiam Aśka Mozesz sprobowac pana Wilusza zamieszkalego na ul Grunwaldzkiej, jest to typ projektanta "filozoficzny" ale zrobil projekt wod-kan z wszystkimi uzgodnieniamu za normalna cene. p Wilusz 12 2811782 pzdr dada_krk Dada_krk a możesz powiedzieć ile to było w Twoim przypadku? Bo właśnie w tym tygodniu sie do niego wybieram w sprawie przyłącza wod-kan i gazowego. A chciałbym wiedziec na ile sie mniej wiecej przygotować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 26.01.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 [ Mozesz sprobowac pana Wilusza zamieszkalego na ul Grunwaldzkiej, jest to typ projektanta "filozoficzny" ale zrobil projekt wod-kan z wszystkimi uzgodnieniamu za normalna cene. p Wilusz 12 2811782 pzdr dada_krk Dada_krk a możesz powiedzieć ile to było w Twoim przypadku? Bo właśnie w tym tygodniu sie do niego wybieram w sprawie przyłącza wod-kan i gazowego. A chciałbym wiedziec na ile sie mniej wiecej przygotować ... Cena z marca 2007 poloczony projekt wodno-kanalizacyjny kosztowal 600 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
craftsc 27.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam,Ma ktoś może do sprzedania stemple 2,6-2,7m? Potrzebuję ok 100szt.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 27.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 hej, ja mam do sprzedania ok 140 stempli długość 2,50-2,60m i ok 40 sztuk o długości ok 3 m.Jakby ktoś potrzebował to mam również kołki do sprzedania po 100 sztuk o długości 1,30 i 1m, kantówki. Do odebrania w Biskupicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapito 27.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam, pozostało mi po budowie 9 paczek po 40 szt. dachowki Braasa celtycka lumino czerwona, jak ktoś bylby chetny to prosze o wiadomosc na prv. Czy ktoś orientuje się gdzie najtaniej mozna dostac styropian do wylewek? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 28.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ostatnio pytaliśmy i w Marce jest po 139 zł/kubik Termoorganiki.Niewiem czy to jest najniższa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkj 28.01.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 witamMozecie polecic jakiegos fliziarza? Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 28.01.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja znam fachowca (robił u mnie ) .ydraulika , płytki i robi tez regipsy. tel . 0600851491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej007 28.01.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Strumiany : Dołączam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 29.01.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Strumiany : Dołączam się Witaj A flaszka gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 29.01.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Strumiany : Dołączam się Witaj A flaszka gdzie ? OGC tak z samego rana flaszka ci po głowie chodzi może do weekendu poczekaj albo chociaż do popołudnia... nie wyspałeś się czy fachowcy ci coś spieprzyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 29.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Strumiany : Dołączam się Witaj A flaszka gdzie ? OGC tak z samego rana flaszka ci po głowie chodzi może do weekendu poczekaj albo chociaż do popołudnia... nie wyspałeś się czy fachowcy ci coś spieprzyli... Na razie fachowcy mnie opuścili. Wrócą w lutym. Mam krótki przestój Może dlatego szukam pocieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 29.01.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Strumiany : Dołączam się Witaj A flaszka gdzie ? OGC tak z samego rana flaszka ci po głowie chodzi może do weekendu poczekaj albo chociaż do popołudnia... nie wyspałeś się czy fachowcy ci coś spieprzyli... Na razie fachowcy mnie opuścili. Wrócą w lutym. Mam krótki przestój Może dlatego szukam pocieszenia no ale widzę, że u ciebie prace jednak do przodu (uzupełniłeś galerię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts