Carlos1 04.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Porotherm (oczywiście Wienerberger) 25 z dostawą na miejsce 5,70. Porotherm 30, jak wyżej cena 4,50. Stal: 10 i 12 żebrowana 2000 za tonę. Okolica Wieliczki (Krakowa). Czy to są ceny optymalne, czy może ktoś mi podpowie jakieś lepsze namiary ? Ceny oczywiście brutto. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 05.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Carlos1, Moglbys zdradzic gdzie tego Porotherma i stal mozna dostac? Niestety lepszych namiarow (jeszcze) nie mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoKaM 05.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam Mam do sprzedania Betoniarkę 250L pojemności, 30mb przewodu. Napęd trój fazowy. Szczegóły wraz ze zdjęciem przesyłam na e-mail zainteresowanego.Cena 1200 zł.kontakt do mnie poniżej:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 05.03.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mam do utwardzenia 75 m drogi gdyby ktos mial za duzo gruzu poprosze o kontakt: [email protected] lub 500725810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzeyek 05.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam ! Szukam samodzielnego murarza z okolic Wieliczki,Dobczyc,Limanowej . Może ktoś z Was ma jakieś info w tym temacie . Z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 06.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam, Jak w chwili obecnej przedstawiaja sie ceny tynkarzy?Moze ktos moglby podzielic sie namiarami na tynkarzy zewnetrznych (razem z malowaniem). Tynki mam zamiar robic w okresie letnim ale nie zaszkodzi wczesniej sie wstepnie umowic/dowiedziec.Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 06.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam,Czy moglby ktos polecic kierownika budowy z okolic Niegowici, Gdowa? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 06.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam , Mam do sprzedania kabel YdYp 3x1,5 V 750 V płaski. Dwie rolki po 100metrów. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 07.03.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Tynki wewnętrzne maszynowe cementowe polecam P. Bruszisz, firma nazywa się chyba Gips-Bau albo Bau-Gips, 605939108, zrobili tynki pod malowanie, że mucha nie siada! pięknie! Robią nam też wylewki ale dopiero za tydzień. I hydraulika też mam godnego polecenia 502168112. ależ dom wygląda domowo jak już tynki są Czy ma ktoś do sprzedania wełnę mineralną bo ocieplanie dachu przed nami więc zanim udam się do składu, wolę zapytać No kochani, sezon budowlany czas zacząć w pełni! Wiosna idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 08.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Tynki wewnętrzne maszynowe cementowe polecam P. Bruszisz, firma nazywa się chyba Gips-Bau albo Bau-Gips, 605939108, zrobili tynki pod malowanie, że mucha nie siada! pięknie! Robią nam też wylewki ale dopiero za tydzień. I hydraulika też mam godnego polecenia 502168112. ależ dom wygląda domowo jak już tynki są Czy ma ktoś do sprzedania wełnę mineralną bo ocieplanie dachu przed nami więc zanim udam się do składu, wolę zapytać No kochani, sezon budowlany czas zacząć w pełni! Wiosna idzie! Zewnetrzne tynki tez robia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
craftsc 08.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam,Jestem na etapie poszukiwania drewna na więźbe dachową. Ma ktoś może jakiś pewny tartak? Ile teraz krzyczą za m3?pozdrmarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 09.03.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam, Jestem na etapie poszukiwania drewna na więźbe dachową. Ma ktoś może jakiś pewny tartak? Ile teraz krzyczą za m3? pozdr marcin ja bralem u: http://www.tartak-hanusiak.pl/ Najlepiej sobie podjedz do Tokarni (za Myslenicami) i popytaj. Tam jest tartak na tartaku. Mimo ze hanusiak podal mi telefonicznie wyzsza cene od innych to mozna z nimi negocjowac i wyjdzie na to samo. Kupowalem wczesna jesienia wiec aktualnych cen nie znam. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 09.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Poszukuję samodzielnego murarza, bez pomocników na czerwiec 2009. Wszelkie informację proszę przesyłać na mój prywat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakobi 11.03.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam Jestem na kupnie stempli budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkw 11.03.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Cześć wszystkim!! Gdyby ktoś miał za dużo ziemi to bardzo chętnie przyjmę Gdyby ktoś miał na zbyciu to zgłaszam się Potrzebuję zasypać tu i ówdzie. Mój domek już odebrany, mieszkamy sobie, teraz tylko sprzątanie działki i jakaś aranżacja ogrodu Oczywiście we własnym zakresie.. Muszę rozliczyć Vat budowlany i tu mnie boli:( nie chce mi się za to zabrać jak cholera. A nikt tego nie robi- żadne biuro rachunkowe. Acha, uważajcie na włamania. Ostatnio podobno dużo w gminie Wieliczka, szczególnie okolice Raciborska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 11.03.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 w Bodzanowie też zaczęły się włamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 12.03.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć wszystkim!! Muszę rozliczyć Vat budowlany i tu mnie boli:( nie chce mi się za to zabrać jak cholera. A nikt tego nie robi- żadne biuro rachunkowe. A tu sie mylisz.... moje robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 12.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć wszystkim!! Muszę rozliczyć Vat budowlany i tu mnie boli:( nie chce mi się za to zabrać jak cholera. A nikt tego nie robi- żadne biuro rachunkowe. A tu sie mylisz.... moje robi... Ja mam już zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 12.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Jest buro (a przynajmniej bylo rok temu) w Rusocicach kolo Czernichowa ktore robilo takie rozliczenie za 50zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 12.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć wszystkim!! Muszę rozliczyć Vat budowlany i tu mnie boli:( nie chce mi się za to zabrać jak cholera. A nikt tego nie robi- żadne biuro rachunkowe. A tu sie mylisz.... moje robi... Ile biorą za rozliczenie jeśli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts