bienieczek 30.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam serdeczniePoszukuję ekipy do wykonania przyłącza wodociągowego - bardzo proszę o jakieś namiary. Napiszcie również proszę ile płaciliście za metr przyłącznia.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychol12 30.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Mam pytanie .Poczebuje elektryka który sparwdził by wykonana instalacje elektryczna i dokonał pomiarów itd itd ?Wpisał do dziennika budowy .Czy macie kogoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 30.03.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Poszukuję stempli 3 metrowe, 2.6 metra w przystępnej cenie proszę o propozycję. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 30.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Poszukuję stempli 3 metrowe, 2.6 metra w przystępnej cenie proszę o propozycję. Pozdrawiam wszystkich Przeciez koło Trzciany to same lasy. Nie znajdziesz gdzieś w okolicznych tartakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 30.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam serdecznie Poszukuję ekipy do wykonania przyłącza wodociągowego - bardzo proszę o jakieś namiary. Napiszcie również proszę ile płaciliście za metr przyłącznia. Z góry dziękuję Rowniez prosilbym o informacje na temat ekip i cen jesli chodzi o doprowadzenie wody. Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 30.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ile płaciliście za układanie podłogi? Mam tzw finish parkiet i nie wiem do jakiej stawki mam negocjować. 50 zł za metr ułożenia duoparkietu razem z chemią, wykonawcy od sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 30.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ile płaciliście za układanie podłogi? Mam tzw finish parkiet i nie wiem do jakiej stawki mam negocjować. 50 zł za metr ułożenia duoparkietu razem z chemią, wykonawcy od sprzedawcy. a co to jest duoparkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daat 31.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Podobno było jakieś spotkanie w Wieliczce apropo kolektorów słonecznych. Pozwolę sobie zacytować wypowiedź gościa co na nim był: "... możliwe jest że będzie losowanie gmin które uzyskają dofinansowanie. Realny termin podpisania umowy i realizacja to sierpień ..." Może jednak coś z tego wyjdzie... A tu można poczytać w oryginale jego relację: http://www.wieliczka24.info/kolektory-sloneczne-vt2126,105.htm Wczoraj dzowniłem do UM i dowiedziałem się, że informacja o tym czy są środki na dofinansowanie będzie znana w połowie roku (zgadza się z powyższym), ale ewentualny realny termin realizacji to Q1/Q2 2010 .. Wydaj się, że informacja jest wiarygodna, gdyż tyle zajmie zebranie wniosków oraz organizacja przetargu i realizacja prac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 31.03.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Daat dzięki za info.To czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijasek 01.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 WitamPotrzebuje namiary na więźbe dachową gdzie maja dobra (suchą) cena oczywiście też jest istotna. I drugie pytanie dach bede robił gdzieś za 5 miesiecy i jak lepiej kupic teraz niech schnie czy dopiero przed samym robieniem dachu? Jak ktoś ma deski na strop potrzebuje jeszcze 2-3 m3pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 01.04.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Potrzebuje namiary na więźbe dachową gdzie maja dobra (suchą) cena oczywiście też jest istotna. I drugie pytanie dach bede robił gdzieś za 5 miesiecy i jak lepiej kupic teraz niech schnie czy dopiero przed samym robieniem dachu? Jak ktoś ma deski na strop potrzebuje jeszcze 2-3 m3 pozdrawiam Proponuje podjechac do Tokarni za myślenicami.tam jest tartak na tartaku.dodatkowo wcześniej w wątku już było info na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 01.04.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Potrzebuje namiary na więźbe dachową gdzie maja dobra (suchą) cena oczywiście też jest istotna. I drugie pytanie dach bede robił gdzieś za 5 miesiecy i jak lepiej kupic teraz niech schnie czy dopiero przed samym robieniem dachu? Jak ktoś ma deski na strop potrzebuje jeszcze 2-3 m3 pozdrawiam Proponuje podjechac do Tokarni za myślenicami.tam jest tartak na tartaku.dodatkowo wcześniej w wątku już było info na ten temat Aha,mi przywieźli więzbe na kilka dni przed robieniem.jeśli dobrze ja ułożysz i potem dobrze będzie zrobiona to nie ma szans żeby coś się z nią stało.ja dodatkowo deskowalem dach i przez zimę nic się nie stało a śniegu trochę było w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SCORPIO 02.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam, Chetnie pozbede sie czterech palet pustakow porotherm 25, sa do odebrania pod wieliczka, cena do uzgodnienia (ok 4zl) sasiadka ma do pozbycia dodatkowo trzy palety, - tez pozostalosc po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 02.04.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam, poszukuje kogos do zrobienia kostki, moze macie jakieś namiary na sprawdzone firmy z okolic Wieliczki. Jeśli ktos układał niedawno to był bym wdzięczny za podanie cen w jakich sie kształtuje ułożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 02.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ile płaciliście za układanie podłogi? Mam tzw finish parkiet i nie wiem do jakiej stawki mam negocjować. 50 zł za metr ułożenia duoparkietu razem z chemią, wykonawcy od sprzedawcy. a co to jest duoparkiet? Deska warstwowa, właściwie to samo co finishparkiet, tylko fihish ma 3 warstwy, a duoparkiet- dwie. krzysztof.mk- ostatnio pytaliśmy o kostkę w firmie na Gdowskiej. Ułożenie 95zł/m z wszystkimi materiałami (podsypka 50cm+ ew. drut i cement na obrzeża, jeśli bez kraweżników) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 02.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Po ile płacicie za tzw. "szlakę" do utwardzenia drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 03.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Po ile płacicie za tzw. "szlakę" do utwardzenia drogi? Dolaczam sie do pytania. Na alegro jest po 45 zl za tone (1m3 to 1,4 tony) i to troche drogo wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 03.04.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 krzysztof.mk- ostatnio pytaliśmy o kostkę w firmie na Gdowskiej. Ułożenie 95zł/m z wszystkimi materiałami (podsypka 50cm+ ew. drut i cement na obrzeża, jeśli bez kraweżników) Cena przystepna. Też po takiej mam umówionych. Pytałam u Kani na Wierzynka - 130m/2 cena zwaliła mnie z nóg. Możesz napisać dokładnie gdzie na Gdowskiej i czy cena obejmuje tylko kostkę tzn czy krawężniki, palisady osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 03.04.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 krzysztof.mk- ostatnio pytaliśmy o kostkę w firmie na Gdowskiej. Ułożenie 95zł/m z wszystkimi materiałami (podsypka 50cm+ ew. drut i cement na obrzeża, jeśli bez kraweżników) Cena przystepna. Też po takiej mam umówionych. Pytałam u Kani na Wierzynka - 130m/2 cena zwaliła mnie z nóg. Możesz napisać dokładnie gdzie na Gdowskiej i czy cena obejmuje tylko kostkę tzn czy krawężniki, palisady osobno. To jest cena położenia kostki, krawężniki z tego co pamiętam wychodziły ok.32zł/mb, ale wyleciało mi z głowy czy to cena za materiał i wykonanie. Nie bedziemy ich mieli prawie w ogóle, więc nie skupiłam się, zeby zapamiętać Jedzie się od Wieliczki w kierunku Gdowa (ok. 1km od tzw. ochronki) i trzeba skręcic w lewo przed myjnią samochodową. Skład jest jakieś 100m od drogi gdowskiej, maja ekspozycję, reklamy Bruk-bet i Libet. Znajdziesz na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 03.04.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jedzie się od Wieliczki w kierunku Gdowa (ok. 1km od tzw. ochronki) i trzeba skręcic w lewo przed myjnią samochodową. Skład jest jakieś 100m od drogi gdowskiej, maja ekspozycję, reklamy Bruk-bet i Libet. Znajdziesz na pewno. Tak się składa że to jest właśnie firma Kani na ul. Wierzynka. Czyli piszecie z @edit-blondi o tym samym Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts