kaura 03.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jedzie się od Wieliczki w kierunku Gdowa (ok. 1km od tzw. ochronki) i trzeba skręcic w lewo przed myjnią samochodową. Skład jest jakieś 100m od drogi gdowskiej, maja ekspozycję, reklamy Bruk-bet i Libet. Znajdziesz na pewno. Tak się składa że to jest właśnie firma Kani na ul. Wierzynka. Czyli piszecie z @edit-blondi o tym samym Pozdrowienia. no tak! Pała dla kaury za orientację w terenie! Wieliczkę znam dosyc dobrze, ale nazw ulic zupelnie nie kojarze Ciekawe tylko dlaczego ceny są tak różne. Pytaliśmy tydzień temu, do ułożenia mamy jakieś 130-150m, prosta robota, bez wzorów i żadnego wymyślania, kostka w jednym, albo w dwóch rozmiarach najmiejsza 8x8cm. Nie targowaliśmy się w ogóle. A jak u Was edit-blondie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 04.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 krzysztof.mk- ostatnio pytaliśmy o kostkę w firmie na Gdowskiej. Ułożenie 95zł/m z wszystkimi materiałami (podsypka 50cm+ ew. drut i cement na obrzeża, jeśli bez kraweżników) Cena przystepna. Też po takiej mam umówionych. Pytałam u Kani na Wierzynka - 130m/2 cena zwaliła mnie z nóg. Możesz napisać dokładnie gdzie na Gdowskiej i czy cena obejmuje tylko kostkę tzn czy krawężniki, palisady osobno. Byłem tam , 95zł/m kostki , 35zł/m krawężnika , 120-140zł/, palisady do dego trzeba dodać jeszcze koszt kostki, krawężników i palisady. Przeraziła mnie cena położenia palisady bo mam do położenia około 15 m, cała reszta jest przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zenmenek 05.04.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam.Pilnie sprzedam amerykański piec gazowy nadmuchowy typu Coleman York model: pdcu-ld12n105a. Piec nigdy nie używany. Zależy mi na sprzedaży a nie na cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemma81 06.04.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam wszystkich, potzrebuję ok 6 płyt betonowych do utwardzenia podjazdu. Wysypaliśmy już 15 ton żużla i kruszonego betonu, wczesniej zdjęliśmy humus i HDS mimo wszystko utonął. Czy ktoś może wie gdzie można takie cuś dostać? Potrzebuję również wynająć BOBCAT, może ktoś z Forumowiczów korzystał i ma jakiś tani namiar? Dziękuję za pomoc. [email protected], gg 7951527 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 06.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 krzysztof.mk- ostatnio pytaliśmy o kostkę w firmie na Gdowskiej. Ułożenie 95zł/m z wszystkimi materiałami (podsypka 50cm+ ew. drut i cement na obrzeża, jeśli bez kraweżników) Cena przystepna. Też po takiej mam umówionych. Pytałam u Kani na Wierzynka - 130m/2 cena zwaliła mnie z nóg. Możesz napisać dokładnie gdzie na Gdowskiej i czy cena obejmuje tylko kostkę tzn czy krawężniki, palisady osobno. Byłem tam , 95zł/m kostki , 35zł/m krawężnika , 120-140zł/, palisady do dego trzeba dodać jeszcze koszt kostki, krawężników i palisady. Przeraziła mnie cena położenia palisady bo mam do położenia około 15 m, cała reszta jest przystępna. Mój mąż dzwonił, ale wychodzi na to, że do innej ekipy "Kaniów". Ich jest chyba 5-6 ekip. A z tą palisadą to coś nie tak no chyba, że za m2 to by się zgadzało bo moja ekiopa o ile pamiętam powiedziała 10zł za mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 11.04.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Po ile płacicie za tzw. "szlakę" do utwardzenia drogi? Dolaczam sie do pytania. Na alegro jest po 45 zl za tone (1m3 to 1,4 tony) i to troche drogo wychodzi. Cena materialu to nic drugie tyle zaplacisz za transport ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysiek 11.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Radosnych Świąt Wielkanocnych i odpoczynku od piasku, tynków, dachówek i stempli życzę wszyskim sąsiadom z naszego Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 14.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 A z tą palisadą to coś nie tak no chyba, że za m2 to by się zgadzało bo moja ekiopa o ile pamiętam powiedziała 10zł za mb poprawka sprawdziłam w zapiskach no i jest 50zł za mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Kaniow jest paru. Kolejny jest w Gorzkowie. Cenowo nie tani ale jakosc dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 15.04.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 tra la la la tra la la laMam pozwolenie na użytkowanie - czyli mogę się meldować i wprowadzać.W rok po wprowadzeniu koparki na plac budowy OGŁASZAM ZAKOŃCZENIE teraz tylko zrobić podłogę, kuchnię, kostkę i zbankrutować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ljuskiewicz 15.04.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Poszukuje opinii o firmie budowlanej PARYŁA. Jeśli ktokolwiek miał z nimi dobre / złe doświadczenia, będę wdzięczny na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 tra la la la tra la la la Mam pozwolenie na użytkowanie - czyli mogę się meldować i wprowadzać. W rok po wprowadzeniu koparki na plac budowy OGŁASZAM ZAKOŃCZENIE teraz tylko zrobić podłogę, kuchnię, kostkę i zbankrutować... trala la la la - a ja dostałem rachunek z gazowni za przyłącze. Moge bankrutować przed pozwoleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakobi 15.04.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam - za 3-y tygodnie jadę z murami - gdzie w okolicy Wieliczki - Niepołomic-Bochni -dostanę tani piasek do murowania ? cement ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.04.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 pzrzecież z ta gazownią to można zwariować, jakaś banda myślących inaczej. Juz chyba szosty raz wypełniam kolejny druczek, na którym piszę te same dane i potwierdzam te same informacje, tylko ma inny tytuł. czegoś takiego to dawno nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A i przy okazji. Jakie polecacie w okolicach Wieliczki media - internet, telefon i TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 16.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 tra la la la tra la la la Mam pozwolenie na użytkowanie - czyli mogę się meldować i wprowadzać. W rok po wprowadzeniu koparki na plac budowy OGŁASZAM ZAKOŃCZENIE teraz tylko zrobić podłogę, kuchnię, kostkę i zbankrutować... trala la la la - a ja dostałem rachunek z gazowni za przyłącze. Moge bankrutować przed pozwoleniem To mi chyba jakoś inaczej policzyli. Zapłaciłam 1220 zł za 47 m przyłącza (z wykonaniem, przewiertem pod drogą). Od skrzynki do domu robił mi ktoś inny i zapłaciłam 60 zł za metr (wykopki zrobiła mi koparka za 80 zł za całość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 16.04.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja mam skrzynkę na scianie i wyszło w sumie pewnie z 80m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 16.04.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam,czy robił ktos z Was ostatnio wylewki?Wiecie moze jakie są ceny w naszej okolicy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 16.04.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam - za 3-y tygodnie jadę z murami - gdzie w okolicy Wieliczki - Niepołomic-Bochni -dostanę tani piasek do murowania ? cement ? Do takich zakupow proponuje wybrac jak najblizszy sklad budowlany. Nawet jesli cena roznilaby sie o kilka zloty (no chyba ze beda mieli kosmiczne te ceny). Chyba ze chcesz kupic z zapasem na cala budowe. Plusem takiego rozwiazania jest to ze pozniej jak Ci czegos zabraknie lub przy nastepnych zakupach (nawet mniejszych) nie beda Ci liczyli za transport a wszystko bedziesz zalatwial na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 16.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja mam skrzynkę na scianie i wyszło w sumie pewnie z 80m. i ile Cię to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts