zakobi 16.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam: pilnie: szukam 3-4 kubiki desek dł 4m /32 na strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 16.05.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam, Nastal czas wyboru grzejnikow:-)tak wiec standardowe pytanie: gdzie w okolicach najlepiej i najtaniej oczywiscie.z gory dzieki za wszelkie namiary i sugestiePozdrawiam PS: dzis schody wejsciowe zalane:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 16.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 MAm do sprzedania stemple długosc 2.5-2.8 okolo 250-270 sztuk oraz okolo 25 takich na 4 metry ktore uzywali pod balkony http://allegro.pl/show_item.php?item=638061807 tel kont 0 792 02 00 01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikusie 17.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam, Nastal czas wyboru grzejnikow:-) tak wiec standardowe pytanie: gdzie w okolicach najlepiej i najtaniej oczywiscie. z gory dzieki za wszelkie namiary i sugestie Pozdrawiam PS: dzis schody wejsciowe zalane:-) U mnie etap podobny więc również proszę o info. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 17.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam, Poszukuje kontaktu do dostawców więźby dachowej .Budowa-Myślenice.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 17.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam, Nastal czas wyboru grzejnikow:-) tak wiec standardowe pytanie: gdzie w okolicach najlepiej i najtaniej oczywiscie. z gory dzieki za wszelkie namiary i sugestie Pozdrawiam PS: dzis schody wejsciowe zalane:-) U mnie etap podobny więc również proszę o info. pozdr ja wacham sie miedzy KErmi a Purmo wykonawca namawia mnie na Kermi ale jest 30% drozszym grzejnikiem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 17.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam, Poszukuje kontaktu do dostawców więźby dachowej . Budowa-Myślenice. Z góry dzięki za pomoc. Z Myslenic masz rzut beretem do Tokarni - takie male "zaglebie" tartakowe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 18.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Krótkie pytanie : Czy styropian pod podłogówki rozkładają wylewkarze czy instalatorzy od pdłogówek ??Jak u Was było ?dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 19.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Krótkie pytanie : Czy styropian pod podłogówki rozkładają wylewkarze czy instalatorzy od pdłogówek ?? Jak u Was było ? dziekuję U mnie tam gdzie była podłogówka układali instalatorzy, a na reszcie ekipa od podłogówki. Ale jak bym miał robić jeszcze raz to wolałbym sobie połozyć sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 19.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Widzę, że na Zumi zaktualizowali satelitę. Widać już moją chałupkę, a nie tak jak do tej pory tylko wysypany kamień na wjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 19.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Widzę, że na Zumi zaktualizowali satelitę. Widać już moją chałupkę, a nie tak jak do tej pory tylko wysypany kamień na wjeździe. Woww:-) Faktycznie! Moj dom tez juz jest:-) Nawet przykryty wiec mapa zostala zaktualizowana albo ta wiosna albo pozna jesienia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 19.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Krótkie pytanie : Czy styropian pod podłogówki rozkładają wylewkarze czy instalatorzy od pdłogówek ?? Jak u Was było ? dziekuję U mnie tam gdzie była podłogówka układali instalatorzy, a na reszcie ekipa od podłogówki. Ale jak bym miał robić jeszcze raz to wolałbym sobie połozyć sam. Jestem podobnego zdania. Po pirwsze zrobisz to dobrze (bo robisz sobie a nie na zarobek) a po drugie zawsze wtedy za robocizne mozesz negocjowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 19.05.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam, Nastal czas wyboru grzejnikow:-) tak wiec standardowe pytanie: gdzie w okolicach najlepiej i najtaniej oczywiscie. z gory dzieki za wszelkie namiary i sugestie Pozdrawiam PS: dzis schody wejsciowe zalane:-) U mnie etap podobny więc również proszę o info. pozdr ja wacham sie miedzy KErmi a Purmo wykonawca namawia mnie na Kermi ale jest 30% drozszym grzejnikiem:/ Namawianie czym argumentuje? Wlasnie przegladam rozne oferty i jesli chodzi o moce itp to sprawa sie przedstawia podobnie u roznych producentow. Czyzby jedynie wzgledy estetyczne mialy znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 19.05.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam, Nastal czas wyboru grzejnikow:-) tak wiec standardowe pytanie: gdzie w okolicach najlepiej i najtaniej oczywiscie. z gory dzieki za wszelkie namiary i sugestie Pozdrawiam PS: dzis schody wejsciowe zalane:-) U mnie etap podobny więc również proszę o info. pozdr ja wacham sie miedzy KErmi a Purmo wykonawca namawia mnie na Kermi ale jest 30% drozszym grzejnikiem:/ Namawianie czym argumentuje? Wlasnie przegladam rozne oferty i jesli chodzi o moce itp to sprawa sie przedstawia podobnie u roznych producentow. Czyzby jedynie wzgledy estetyczne mialy znaczenie? chodzi o jakosc z kim nie rozmawiam kazdy mowi ze Kermi lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 19.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A ja właśnie odebrałem radsony i jednego purmo, bo tylko oni robia taki wąski na 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 19.05.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam, Nastal czas wyboru grzejnikow:-) tak wiec standardowe pytanie: gdzie w okolicach najlepiej i najtaniej oczywiscie. z gory dzieki za wszelkie namiary i sugestie Pozdrawiam PS: dzis schody wejsciowe zalane:-) U mnie etap podobny więc również proszę o info. pozdr ja wacham sie miedzy KErmi a Purmo wykonawca namawia mnie na Kermi ale jest 30% drozszym grzejnikiem:/ Namawianie czym argumentuje? Wlasnie przegladam rozne oferty i jesli chodzi o moce itp to sprawa sie przedstawia podobnie u roznych producentow. Czyzby jedynie wzgledy estetyczne mialy znaczenie? chodzi o jakosc z kim nie rozmawiam kazdy mowi ze Kermi lepsze Ok, nie twierdze ze nie sa lepsze. Ale pytanie czy oplaca sie np dac 3/4tys wiecej za lepsza jakosc ktorej nie mozna w jakis sposob uzasadnic. stad moje wczesniejsze pytanie: jak rozpoznac ta lepsza jakosc:-) rowniez podobnie jak ty zastanawiam sie nad kupnem Kermi ale sumienie nie daje mi spokoju i chcialbym dokladnie wiedziec za co zaplace:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 19.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie potrafie przekazac argumentów nie znalazlem jakiegos porownania jedynie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 19.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Korzystalem ostatnio i polecam minikoparke do ogrodu i rownania ziemi (moze przejechac po kostce) pan Klimkowski tel 503 437 909. Jest z Biezanowa ale jest mobilny i moze dojechac w dowolne miejsce (dojazd 50zl) + 50 zl za godzine pracy. pzdrdada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 20.05.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam, Nastal czas wyboru grzejnikow:-) tak wiec standardowe pytanie: gdzie w okolicach najlepiej i najtaniej oczywiscie. z gory dzieki za wszelkie namiary i sugestie Pozdrawiam PS: dzis schody wejsciowe zalane:-) U mnie etap podobny więc również proszę o info. pozdr ja wacham sie miedzy KErmi a Purmo wykonawca namawia mnie na Kermi ale jest 30% drozszym grzejnikiem:/ Ja wybrałam Kermi, ale wydaje mi się, że aż takiej różnicy cenowej to nie ma. Kupowałam rok temu i ceny o ile pamiętam były podobne. Kermi kupiłam z 47% rabatem od cen katalogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zotka 20.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Chętnie przyjmę ziemię do wyrównania terenu zokolic Wieliczki. Może robi ktoś jakieś "wykopki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts