edit-blondi 17.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Poszukuje fachowcow do zalozenia alarmu, dobrze byloby gdyby mogli doradzic w zakupie czujek, konsoli, etc. Jezeli macie to juz za soba to spiszcie smialo. Na razie mam tylko kabelki pod tynkiem. pzdr dada_krk ja mogę polecić 607 345 842 Marcin. Trafilismy na niego zbyt późno bo nasi fachowcy od alarmu zdążyli juz wszystko spieprzyć. On nam wykonywał wszystkie poprawki i doprowadził alarm do ładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 17.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Poszukuje fachowcow do zalozenia alarmu, dobrze byloby gdyby mogli doradzic w zakupie czujek, konsoli, etc. Jezeli macie to juz za soba to spiszcie smialo. Na razie mam tylko kabelki pod tynkiem. pzdr dada_krk Sami sobie załóżcie. Na forum jest taki fajny wątek: http://forum.muratordom.pl/instalacja-alarmowa-raz-jeszcze,t13001.htm Tam są fajne chłopaki i chętnie dzielą się wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 17.06.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, A ja stoję przed wyborem monitoringu. Czy ma ktoś - i jakie - doświadczenia z agencjami ochrony w rejonie Niepołomic? Rekomendacje? PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 17.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, A ja stoję przed wyborem monitoringu. Czy ma ktoś - i jakie - doświadczenia z agencjami ochrony w rejonie Niepołomic? Rekomendacje? Pozdrawiam Krzysiek ja mam solid 50 zł netto za m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 17.06.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Edit Co się wychylasz? Do Niepołomic to masz kawałek przecież Może tam nie ma Solidu ... A u mnie też Solid za 50 netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 17.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, A ja stoję przed wyborem monitoringu. Czy ma ktoś - i jakie - doświadczenia z agencjami ochrony w rejonie Niepołomic? Rekomendacje? Pozdrawiam Krzysiek ja mam solid 50 zł netto za m-c Można jeszcze kupić kartę za 10zł abonament z PLUSA i będzie powiadomienie na komórkę przy naruszeniu strefy. Jak jest dobry sąsiad to może lepsza wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 17.06.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, A ja stoję przed wyborem monitoringu. Czy ma ktoś - i jakie - doświadczenia z agencjami ochrony w rejonie Niepołomic? Rekomendacje? Pozdrawiam Krzysiek ja mam solid 50 zł netto za m-c Ach te agencje na S... (takie zboczenie z tematu o alarmach) - to raczej nie są polecane. A co z rodzimymi - Kontakt, VIP, ewentulanie Gepard - ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 17.06.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, A ja stoję przed wyborem monitoringu. Czy ma ktoś - i jakie - doświadczenia z agencjami ochrony w rejonie Niepołomic? Rekomendacje? Pozdrawiam Krzysiek ja mam solid 50 zł netto za m-c Można jeszcze kupić kartę za 10zł abonament z PLUSA i będzie powiadomienie na komórkę przy naruszeniu strefy. Jak jest dobry sąsiad to może lepsza wersja. No tak ale co w przypadku jak sąssiada nie bedzie... (wszystkich świętych etc.) Złodziej przy wyborze ofiary wiadomo kieruje się kolejno: 1) brak alarmu - super! 2) alarm jest - ale nie ma tabliczki ochrony - a wszędzie w okolicy ciemno bo święto - od bólu mogę spróbować... 3) Alarm i tabliczka ochrony - nie warto - szukam domów jak powyżej. A spokój podczas urlopu - bezcenny...za 60zł/mc. Za tą cenę nie ubezpieczycie mieszkania od włamu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 pam Savik a mozecie tutaj albo tez na priv podac namiary do tych swoich dostawcow pospolki do fundamentow?-prosze Mam rozwniez problem z kierownikiem budowy.Mialam umowionego goscia ale dzis zadzownil ze sie wycofuje i musze znalezc szybko kogos nowego.W poniedzialek zaczynaja kopac fundamenty wiec nie mam zbyt duzo czasu Czy ktso z was moze z czystym sumieniem polecic swojego kieronika?Budowa bedzie w powiecie myslenickim (blizej Dobczyc) wiec nie kazdy chce sie fatygowac do mnie np z Krakowa Chodzi mi o rzetelnego komunikatywnego fachowca ktory dopilnuje aby poszczegolne etapy byly wykonane zgodnie ze sztuka budowlana ,doradzi i pomzoe w razie koniecznosci a nie tylko przybije pieczatki w dzienniku . BARDZO PROSZE o jakies informacje i telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 17.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzięki za odpowiedź w sprawie wylewek i kucia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzieki dada_kr na pewno ptrzydadza mi sie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 18.06.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Edit Co się wychylasz? Do Niepołomic to masz kawałek przecież Może tam nie ma Solidu ... A u mnie też Solid za 50 netto. Jest Solid w Niepołomicach i też 50 netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 18.06.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam, A ja stoję przed wyborem monitoringu. Czy ma ktoś - i jakie - doświadczenia z agencjami ochrony w rejonie Niepołomic? Rekomendacje? Pozdrawiam Krzysiek ja mam solid 50 zł netto za m-c Ach te agencje na S... (takie zboczenie z tematu o alarmach) - to raczej nie są polecane. A co z rodzimymi - Kontakt, VIP, ewentulanie Gepard - ma ktoś? A kto Ci to powiedział? No chyba, że czytałeś wątek na forum Niepołomic ale tam to się chyba sflustrowani pracownicy Kontaktu wypowiadali... Kontakt był w Niepołomicach przed długi czas powykonawca Solidu - teraz przepinają do siebie (Solid) Klientów. Natomiast VIP i Gepard ma śladową ilość Klientów w Niepołomicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 18.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam, A ja stoję przed wyborem monitoringu. Czy ma ktoś - i jakie - doświadczenia z agencjami ochrony w rejonie Niepołomic? Rekomendacje? Pozdrawiam Krzysiek ja mam solid 50 zł netto za m-c Ach te agencje na S... (takie zboczenie z tematu o alarmach) - to raczej nie są polecane. A co z rodzimymi - Kontakt, VIP, ewentulanie Gepard - ma ktoś? A kto Ci to powiedział? No chyba, że czytałeś wątek na forum Niepołomic ale tam to się chyba sflustrowani pracownicy Kontaktu wypowiadali... Kontakt był w Niepołomicach przed długi czas powykonawca Solidu - teraz przepinają do siebie (Solid) Klientów. Natomiast VIP i Gepard ma śladową ilość Klientów w Niepołomicach. To są opinie nie z forum niepołomic, a sporawego tutaj wątku o alarmach. Po resztą solid dojeżdża z krakowa/ewentualnie z krążącego akurat patrolu - w jakim czasie dojadą w piątkowe popołudnie? Śladowa ilość klientów w przypadku vipa i geparda to chyba zaleta... Mniej domow, mniejsza podatność na skutki złej organizacji=szybsza reakcja. Umowa ta sama, czasyubezpieczenie OC... A jak się zwiną - wtedy wybiorę Solida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 18.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Solid od maja ma na stałę patrol w Niepołomicach - dlatego się na nich zdecydowałem. A co do ilości Klientów - to zastanów się, czy im mniej Klientów to lepiej... Kosztów nie oszukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 18.06.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 no właśnie z tego co wiem to chyba Solid ma teraz jakąś bazę w Niepołomicach. U mnie kiedyś była awaria alarmu i byli na miejscu w kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 18.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam, A ja stoję przed wyborem monitoringu. Czy ma ktoś - i jakie - doświadczenia z agencjami ochrony w rejonie Niepołomic? Rekomendacje? Pozdrawiam Krzysiek ja mam solid 50 zł netto za m-c A na czym polega taka usługa za 50zł?? Przyjeżdżają od zasu do czasu czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 18.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam, A ja stoję przed wyborem monitoringu. Czy ma ktoś - i jakie - doświadczenia z agencjami ochrony w rejonie Niepołomic? Rekomendacje? Pozdrawiam Krzysiek ja mam solid 50 zł netto za m-c A na czym polega taka usługa za 50zł?? Przyjeżdżają od zasu do czasu czy jak? Wszystkie agencje w N. dają cenę 50zł netto. Jeśli rzeczywiscie solid ma punkt w niepołomicach to fajnie - tylko ile grup - rodzime agencje mają po dwa do dyspozycji. Dla mnie akurat ważne jest by ochrona była w pogotowiu by w ciągu tych gwarantowanych 5 min. dojechali na alarm. Patrole - co mi z nich... a nóż widelec akurat będą wcinali pączki parę wsi dalej ode mnie... Ważne jest czy mają limit bezpłatnych interwencji w m-cu, ja skłaniam się ku tej agencji - gdzie nie mają limitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 19.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jakbys znalazł jakieś dobre namiary na Kabe to daj znać bo jestem na kupnie tynku Kabe armasil Myślę, że taniej już się nie da ... http://allegro.pl/item647116346_tynk_silikonowy_armasil_t_kabe_25kg_fv_lodz.html no tak cena dobra tylko nie wiem czy zauważyłeś że w Łodzi Zauważyłem też, że cena o 20 zł niższa niż w Gammie ... Więc przy 22 wiadrach to chyba i transport się wróci i jeszcze zostanie ... na cukierki Chyba że udało się komuś zejść poniżej 170 zł za wiaderko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 24.06.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam,wszystko wskazuje, że będę musiał tynki wewnętrzne wykonać z mieszanek gotowych - chodzi o tynki wapienno-cementowe.Proszę o podpowiedzi: produkty jakich firm są najlepsze/najbardziej ekonomiczne a jakich unikać. Też jestem zainteresowany informacjami, gdzie mogę kupić te mieszanki za najlepszą cenę. Ekipę mam spoza Krakowa i nie wiem czy mają aż takie upusty w tutejszych składach. Dzięki za pomoc Piotr_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts