edit-blondi 09.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no własnie jeszcze tam nie byłem i gdzieś w okolicach Wierzynka chyba też coś jest a po ile biorą za samo ułożenie obrzeży ? teraz chyba jest sezon więc chyba nie będzie się nikomu chciało przyjść na dzień czy dwa i zrobić tylko to jak myślicie ? Generalnie na większości składów maja ceny producenta. Więc śmiało możesz wejść na stonę bruk-betu i sprawdzić ceny. Upusty dają tylko przy dużych ilościach. Moja ekipa bierze 10zł/mb. Ale byłam, tez umówiona z inną, która liczyła 20zł/mb. Wydaje mi się, że ciężko ci będzie znależć kogoś w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no własnie jeszcze tam nie byłem i gdzieś w okolicach Wierzynka chyba też coś jest a po ile biorą za samo ułożenie obrzeży ? teraz chyba jest sezon więc chyba nie będzie się nikomu chciało przyjść na dzień czy dwa i zrobić tylko to jak myślicie ? Generalnie na większości składów maja ceny producenta. Więc śmiało możesz wejść na stonę bruk-betu i sprawdzić ceny. Upusty dają tylko przy dużych ilościach. Moja ekipa bierze 10zł/mb. Ale byłam, tez umówiona z inną, która liczyła 20zł/mb. Wydaje mi się, że ciężko ci będzie znależć kogoś w tym sezonie. ostatecznie mogę to zrobić sam, ale jakoś tak mi się nie chce za bardzo i będzie to trwało wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 09.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 [ ostatecznie mogę to zrobić sam, ale jakoś tak mi się nie chce za bardzo i będzie to trwało wieki To najpirew zrobimy razem u Ciebie, a w przyszłym roku u mnie. Będzie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ostatecznie mogę to zrobić sam, ale jakoś tak mi się nie chce za bardzo i będzie to trwało wieki To najpirew zrobimy razem u Ciebie, a w przyszłym roku u mnie. Będzie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozio 09.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam, Moj pierwszy post na grupe wielicka Potrzebuje dobrego dekarza na drobne roboty wykonczeniowe dachu, ma ktos moze namiary na kogos? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rabbitp 09.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dzień dobry. W przyszłym roku rozpoczynamy budowę (jak bank da ) w Dobranowicach. Czy możecie mi poradzić dobrego kierownika budowy, mam taką pracę że ciężko mi będzie samemu wszystko dopilnować. Z góry dziękuje za POMOC. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 09.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 przerabiał ktoś ostatnio temat obrzeży ? takich co przy kostce brukowej się daje ja nie będę dawał kostki tylko ograniczam drogę znaczy się chciałbym ograniczyć tymi obrzeżami i wysypac kamyczek jakiś i to samo dać naokoło domu pojadę dzisiaj przed krakowem jest chyba Libet dość duży skład tam koło 4stylów może macie namiar na jakiegoś producenta co tanio sprzedaje ? a może na składzie mają po dobrej cenie ? Kupowałam ostatnio rubinowe w Jadarze na Rybitwach. Ceny mozna sprawdzić i internecie wpsując Jadar Kraków. Niestety doliczają transport i kaucję za palety (zwracają jak oddasz im palety) dzięki za informację a ile ten transport u nich kosztuje i palety ? za palety biorą 36,60 za sztukę, a transport ustalaja indywidualnie (ja płaciłam 150 zł ), auto z hds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozio 10.09.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hej hej, Mam do odsprzedania niecale dwie palety (196 szt) porothermu 11,5. Jakby ktos chcial to oddam za cene na pewno mniejsza niz w dowolnej hurtowni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysiek 10.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ewa i Sebastian - w takim razie zapraszam na kawę. Jeszcze nie mieszkam, ale czesto bywam w domu. Od komisu samochodowego 450 metrów pod górkę Pozdrawiam, Krzysiek to i ja sie chyba wproszę na ta kawkę dużo wam jeszcze zostało? kiedy przeprowadzka Pewnie, że zapraszam! Bedzie mi bardzo miło jak wpadniecie Co do przeprowadzki to jeszcze nie teraz... Uff. Jakby to powiedzieć ... Ciesze się z mojego pięknego domku i rzeczywiscie mi sie podoba, alo ostanio coraz czesciej kiedy tam przyjeżdżam, zamiast domu widzę ogromnych rozmiarów odkurzacz. Wsysa bez problemów kazda ilość pieniędzy i zawsze pozostawia wrażenie, że i tym razem było mało i nie zanosi się żeby w dającej się przewidzieć przyszłości powiedział że ma dość. Staram się robić w środku rzeczy dobrej jakości ale też rozsądne w cenie. To jednak nie pomaga. Tym bardziej podziwiam ludzi którzy już skończyli i mają to z głowy. Ja na razie na parterze jestem na etapie stanu "dom studencki". Zapraszam serdecznie na kawę w każdą sobotę. Wtedy zawsze jestem A tak poza tym zawsze jak jadę na Niepołomice to podziwiam Wasz domek. Do zobaczenia ! Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 10.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ewa i Sebastian - w takim razie zapraszam na kawę. Jeszcze nie mieszkam, ale czesto bywam w domu. Od komisu samochodowego 450 metrów pod górkę Pozdrawiam, Krzysiek to i ja sie chyba wproszę na ta kawkę dużo wam jeszcze zostało? kiedy przeprowadzka Pewnie, że zapraszam! Bedzie mi bardzo miło jak wpadniecie Co do przeprowadzki to jeszcze nie teraz... Uff. Jakby to powiedzieć ... Ciesze się z mojego pięknego domku i rzeczywiscie mi sie podoba, alo ostanio coraz czesciej kiedy tam przyjeżdżam, zamiast domu widzę ogromnych rozmiarów odkurzacz. Wsysa bez problemów kazda ilość pieniędzy i zawsze pozostawia wrażenie, że i tym razem było mało i nie zanosi się żeby w dającej się przewidzieć przyszłości powiedział że ma dość. Staram się robić w środku rzeczy dobrej jakości ale też rozsądne w cenie. To jednak nie pomaga. Tym bardziej podziwiam ludzi którzy już skończyli i mają to z głowy. Ja na razie na parterze jestem na etapie stanu "dom studencki". Zapraszam serdecznie na kawę w każdą sobotę. Wtedy zawsze jestem A tak poza tym zawsze jak jadę na Niepołomice to podziwiam Wasz domek. Do zobaczenia ! Krzysiek Jak czytam o tym odkurzaczu, to mam wrażenie, że mamy ten sam projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 10.09.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A tak poza tym zawsze jak jadę na Niepołomice to podziwiam Wasz domek. Do zobaczenia ! Krzysiek no to zajrzyj kiedyś, kawusia się zaparzy.... my mieszkamy, ale z tym "odkurzaczem" to jest zupełnie podobnie. Trudno odłożyc kasę na cokolwiek bo wszystko pochłania dom. I myslę, że w najbliższym czasie nadal takk bedzie, bo zostało jeszcze sporo do zrobienia. Ale jest ogrom satysfakcji kiedy robi sie kolejną rzecz i domek pieknieje z tygodnia na tydzień, znikają kurz i gołe ściany, wnętrza nabieraja kolorów a domek staje sie przytulny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitavia 10.09.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam wszystkich. Zostało nam po budowie pustaków na ściany działowe około 178 sztuk.( thermopor 11,5 leier) Chętnie odsprzedam po 3 zł za sztukę oraz 60 sztu kporotherm 25 P+w w cenie ok 4 zł za sztukę. zainteresowanych proszę o wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijasek 11.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam, Moj pierwszy post na grupe wielicka Potrzebuje dobrego dekarza na drobne roboty wykonczeniowe dachu, ma ktos moze namiary na kogos? Pozdrawiam Witam Ja również potrzebował bym namiar na dekarza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekszd 13.09.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam mam do Was pytani-, zewnętrzne ściany fundamentów obsmarowałem dysperbitem na jakim kleju przykleić styrodur do dysperbitu ?? Dom nie jest podpiwniczony Drugie pytanie to czym radzicie zapełnic dziurę nad oknem (zostało zamówione za małe względem otworu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 13.09.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ludzikowie kochani bardzo pilnie potrzebuję ktosia, który mi wykona przyłącze wody (prosta sprawa woda jest w działce) i drugiego ktosia kto mi pociągnie prąd od sąsiada i założy licznik- będę szalenie "dźwięczna" za pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 13.09.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam mam do Was pytani-, zewnętrzne ściany fundamentów obsmarowałem dysperbitem na jakim kleju przykleić styrodur do dysperbitu ?? Dom nie jest podpiwniczony Drugie pytanie to czym radzicie zapełnic dziurę nad oknem (zostało zamówione za małe względem otworu) Każdy klej do styropianu powinien być dobry. Co do dziury to jeśli nie jest zbyt wielka to dokleił bym styropian i po sprawie. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgierdn 13.09.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Buduje Dom pod PISTACJĄ (G) Archonu, jestem na etapie wylewania płyty stropowej,no i dalej do przodu. Może ktoś budował ten dom?Chętnie wymienię się uwagami, bo u mnie trochę zmian i "wyszły" nieoczekiwane budowlane komplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozio 14.09.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam, Moj pierwszy post na grupe wielicka Potrzebuje dobrego dekarza na drobne roboty wykonczeniowe dachu, ma ktos moze namiary na kogos? Pozdrawiam Witam Ja również potrzebował bym namiar na dekarza. Pozdrawiam Na białej liście wykonawców bardzo polecany jest Pan Janus (Grabie) tel 880 489 899. Niestety nie pracował dla mnie jeszcze, będzie robił poprawki po moich wykonawcach co dach mi zrobili ładny inaczej, po rozmowie zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozio 14.09.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ludzikowie kochani bardzo pilnie potrzebuję ktosia, który mi wykona przyłącze wody (prosta sprawa woda jest w działce) i drugiego ktosia kto mi pociągnie prąd od sąsiada i założy licznik- będę szalenie "dźwięczna" za pomoc!! Co do prądu polecam Pana Biskupa, wykonuje dla mnie całość instalacji elektrycznej i jestem jak na razie bardzo zadowolony. Telefon wyśle na priv bo nie wiem czy mogę tutaj na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 14.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ludzikowie kochani bardzo pilnie potrzebuję ktosia, który mi wykona przyłącze wody (prosta sprawa woda jest w działce) i drugiego ktosia kto mi pociągnie prąd od sąsiada i założy licznik- będę szalenie "dźwięczna" za pomoc!! Co do prądu polecam Pana Biskupa, wykonuje dla mnie całość instalacji elektrycznej i jestem jak na razie bardzo zadowolony. Telefon wyśle na priv bo nie wiem czy mogę tutaj na forum. Pozdrawiam dziękuje bardzo- już umowiony a nie ma ktoś czasem desek szalunkowych do odsprzedania?? Stemple mam ale na chwilę obecną bardziej potrzebne deski i kantówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts