anitavia 15.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a nie ma ktoś czasem desek szalunkowych do odsprzedania?? Stemple mam ale na chwilę obecną bardziej potrzebne deski i kantówka... A może bym miała ... zależy ile potrzebujesz? Deski są oczyszczone z gwoździ i nie wygięte! Telefon wyślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SCORPIO 15.09.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam, ja mam do pozbycia deski szolunkowe po budowie:Ilosc: ok 4 kubiki,wymiary: roznej dlugosciCena: 50% tego co dalem sa oczyszczone z gwozdzi i innych tam pozostalosci i poukladane i gotowe do odbioru,lokalizacja: pod moim domem w Sledziejowicach pod Wieliczka, jezeli ktos jest chetny to prosze o kontakt, PS.Jakby ktos nie mial pradu na dzialce (tak jak ja nie mialem przez prawie rok budowania) to mam do odsprzedania agregat 3 fazowy na silniku hondy,jest do obejrzenia rowniez na mojej dzialce, pociagnal mi cala budowe lacznie z wykonczeniowka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemma81 17.09.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam, po raz kolejny chciałam poinformować, że mam do sprzedania pakamerę po budowie. Piękną, zółtą z podłogą, mogę nawet załatwić transport. Jeśli ktoś byłby zainteresowany:[email protected] -to mój e-mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 18.09.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Szukam kogos z Wieliczki lub okolic kto mialby na zbyciu 5-7 dachowek Creaton Balance, kolor dowolny (chociaz najlepiej miedzany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkw 18.09.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Rabbitp ja mogę Ci polecić naszego kierownika, ale o nim Ci opowiem jak wpadniesz na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.09.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Bede miala kominy z cegly klinkierowej Stratus (kolor antracyt) i poszukuje kratek w takim kolorze (lub czarnym) Czy ktos moze wie gdzie mozna takie "zdobyc" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mondry 20.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam wszystkich, od dawna oberwuję to forum i ośmielę się stwierdzić, że jest niezwykle pomocnym narzędziem dla świeżo upieczonych budowniczych. Ja właśnie przymierzam sie do rozpoczęcia budowy w Łazanach/gmina Biskupice i jestem na etapie poszukiwania "dobrego" architekta, najchętniej z okolic Wieliczki lub Krakowa. Po obejrzeniu kilkuset projektów najprawdopodobniej nie obejdzie się bez konieczności wykonania projektu indywidualnego, ewentualnie na bazie kilku wytypowanych, ale ze względu na działkę północną opadającą trzeba podejść "niestandardowo" do sprawy.Z góry dziękuję za wszelkie namiary. PozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekszd 20.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Bede miala kominy z cegly klinkierowej Stratus (kolor antracyt) i poszukuje kratek w takim kolorze (lub czarnym) Czy ktos moze wie gdzie mozna takie "zdobyc" ? tez miałem podobny dylemat, znalazłem w firmie kominkowej Parkanex (Targowisko gmina Kłaj), te w kolorze grafit zdobią mój komin http://www.parkanex.pl/Oferta/Systemy_kominowe/Akcesoria_kominowe/1020-Kratka_kominowa_120x240mm_kolor:_grafit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekszd 20.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Prosze napiszcie czym zbroiliście wylewki ?? siatką czy jakims specialnym dodatkiem do wylewek ?? czy ktos robił wylewki na balkonach / tarasach, czy robi sie je tak samo jak te wewnętrzne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 21.09.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Bede miala kominy z cegly klinkierowej Stratus (kolor antracyt) i poszukuje kratek w takim kolorze (lub czarnym) Czy ktos moze wie gdzie mozna takie "zdobyc" ? tez miałem podobny dylemat, znalazłem w firmie kominkowej Parkanex (Targowisko gmina Kłaj), Witam, dla tej firmy podwykonawcą produkującą m.in. kratki jest firma Narzędziownia z Giebułtowa. Można kupić taniej niż w marketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozio 21.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam, Potrzebuję kogoś kto mi wykona mury oporowe żelbetowe, ma ktoś jakieś namiary na solidną ekipę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 jarekszd DZIEKUJE SERDECZNIE Szczeze powiedziawszy to stracilam nadzieje ze znajde w takim kolorze -po raz kolejny forum okazuje sie zbawieniem Piotr_M chodzi o ta firme? http://www.narzedziownia24.pl/ Czy Ty u nich bezposrednio kupowales kratki-tak z "ulicy"?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 22.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 juz nie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 22.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jarekszd DZIEKUJE SERDECZNIE Szczeze powiedziawszy to stracilam nadzieje ze znajde w takim kolorze -po raz kolejny forum okazuje sie zbawieniem Piotr_M chodzi o ta firme? http://www.narzedziownia24.pl/ Czy Ty u nich bezposrednio kupowales kratki-tak z "ulicy"?[/b] Tak chodzi o tą firmę - lokalizacja w Giebułtowie via a vis Zespołu Szkół Rolniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.09.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Piotr dzieki Napisalam Ci maila bo mam jeszcze inny dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 23.09.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Piotr dzieki Napisalam Ci maila bo mam jeszcze inny dylemat Proszę bardzo - odpowiedź poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 23.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 zima się zbliża znaczy się jesień juz jest i trzeba pomyśleć o opale własnie dzwoniłem na Sierczą do Kowalczyka do składu i mają po 650/tonę z Chwałowic a po 680/tonę z Sosnowca jakiś Retopal czy jakoś tak ja testuję ostatnimi czasy ekogroszek z węgla brunatnego z Czech, znajomy dał mi pół worka i mówił, że płacił za niego 450 z miesiąc temu teraz nie wiem po ile jest, więcej chyba z niego popiołu i więcej go spali kocioł, ale na allegrogo jest nawet poniżej 300, tylko trzeba by było kupić całą patelnię u mni esię pali dość dobrze tylko że znajomy miął go w kotłowni i był już suchy, ponoć jak jet mokry to nie hcce się palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.09.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam ja bedę się budować w Brzesku ,i mam prośbe ,jesteśmy z mężem na etapie poszukiwań ekipy ,czy moglibyście polecic jakąs sprawdzoną ekipe z okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 23.09.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jako ze zaczelismy wykonczeniowke to z ogromna przyjemnoscia pozbedziemy sie ok 200 stempli. Mamy tez na zbyciu ok 8 kubikow desek z czego mozna sobie wybrac tyle ile sie podoba i co sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 23.09.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Moze moze ktos polecic kogos od kominkow w rozsadnej cenie (czyli jak dla nas ok 8 000) ? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts