piotreksobinek 23.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam serdecznie , to mój pierwszy post w NASZEJ grupie Mam problem ze znalezieniem bloczków betonowych ( na fundamenty ) w rozsądnej cenie . Nikt tego u nas nie robi czy jak ???? Bardzo proszę o jakieś namiary na składy ew. producentów z rejonu Wieliczki dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 23.09.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a po ile masz te stemple? Jako ze zaczelismy wykonczeniowke to z ogromna przyjemnoscia pozbedziemy sie ok 200 stempli. Mamy tez na zbyciu ok 8 kubikow desek z czego mozna sobie wybrac tyle ile sie podoba i co sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekszd 24.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam serdecznie , to mój pierwszy post w NASZEJ grupie Mam problem ze znalezieniem bloczków betonowych ( na fundamenty ) w rozsądnej cenie . Nikt tego u nas nie robi czy jak ???? Bardzo proszę o jakieś namiary na składy ew. producentów z rejonu Wieliczki dziekuję tutaj masz link do firm produkujących - cen nie znam bo nie kupowałem, fundamenty mam monolityczne http://www.investmedia.com.pl/index.php?id=pustaki http://www.bloczki.eu/betonowe_bloczki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekszd 24.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Moze moze ktos polecic kogos od kominkow w rozsadnej cenie (czyli jak dla nas ok 8 000) ? Z gory dzieki W Targowisku (gm. Kłaj) masz bardzo dużą hurtownię kominkową http://www.parkanex.pl , mają wszystko do kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkj 25.09.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 WitamMozecie podac namiary na kogos, kto jest w stanie dostarczyc ziemie? Potrzebuje na wierzchnia warstwe na ogrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemma81 25.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam serdecznie , to mój pierwszy post w NASZEJ grupie Mam problem ze znalezieniem bloczków betonowych ( na fundamenty ) w rozsądnej cenie . Nikt tego u nas nie robi czy jak ???? Bardzo proszę o jakieś namiary na składy ew. producentów z rejonu Wieliczki dziekuję tutaj masz link do firm produkujących - cen nie znam bo nie kupowałem, fundamenty mam monolityczne http://www.investmedia.com.pl/index.php?id=pustaki http://www.bloczki.eu/betonowe_bloczki.html Witam, choć z własnego doświadczenia bloczków nie polecam, to na pewno można je dostać w niskiej cenie w Atticu.... trzeba mieć tylko do nich bardzo dużo cierpliwości bo są okropnie niesłowni, roztrzepani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ccaya 25.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam serdecznie , to mój pierwszy post w NASZEJ grupie Mam problem ze znalezieniem bloczków betonowych ( na fundamenty ) w rozsądnej cenie . Nikt tego u nas nie robi czy jak ???? Bardzo proszę o jakieś namiary na składy ew. producentów z rejonu Wieliczki dziekuję Witam Jeśli będą Ci pasowały pustaki betonowe takie jak u mnie - zerknij do mojego dziennika, to kupowałam na składzie DOMATER w Bilczycach wymiary 390x240x190 mm w cenie 4,72 zł Ale robią takie pustaki w Nieznanowicach a sprzedają w Brzączowicach 59 "POSTĘP" albo w Klęczanach. Jest parę możliwości w naszych okolicach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozio 26.09.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Mój dostawca materiałów miał bloczki o wymiarach 14 x 25 x 30 za 3,51 zł ale nie wiem skąd on je brał. Moge dać namiar na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotreksobinek 27.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Bardzo dziękuję za posty. Wybrałem betoniarnie Nosek na ul. Drożyska cena bloczka 38x24x14 - 3,3 zł netto , 30x25x20 - 4,00 zł netto , mają tam oczywiście też beton , pospółkę itp. Wydają sie solidni i cenowo przystępni ale jednak ten transport... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozio 28.09.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A właśnie zapomniałem dodać, że ta moja cena bloczka to z dostawą i wyładunkiem na plac budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 28.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam Nareszcie startujemy z budową - Głogoczów. Poszukuję: blaszaka, desek szalunkowych, gruzu itd. Najchętniej Południe Krakowa. Prośba o informacje na PW Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 29.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Krakowska grupa wita Wielicka Potrzebuje kupic drzewo do kominka - macie kogos z polecenia? Parapety wewnętrzne - marmurowe lub granitowe Balustrady balkonowe kute Jakies pomocje sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 29.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Krakowska grupa wita Wielicka Potrzebuje kupic drzewo do kominka - macie kogos z polecenia? Parapety wewnętrzne - marmurowe lub granitowe Balustrady balkonowe kute Jakies pomocje sugestie? Moi majstrowie od kafelkowania polecali podjechać do Niepołomic. Tam przy trasie przelotowej, gdzieś koło orlenu jest skład z kamieniem. Taka niby hutrownia płyt granitowych itp. Podobno mają niedrogo i można zamówić na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 29.09.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, jestem zainteresowany okiennicami - jeśli macie podpowiedzi, gdzie można je zamówić (za normalną cenę lub taniej ) to proszę o podpowiedzi. Optymalnie szukamy stolarza, który wykonałby okiennice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 01.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Może ktoś "sypnąć" informacją na temat przyłącza wody do domy. Mianowice jak się sprawa z cenami przedstawia i kto oczywiście robi przyzwoicie i w dobrej cenie w okolicach Gdowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 01.10.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 witam, Czy znacie kogoś kto dysponuje koparka o udźwigu ponad 3 ton, musi być wieksza niz zwykła koparko-ładowarka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ccaya 01.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Może ktoś "sypnąć" informacją na temat przyłącza wody do domy. Mianowice jak się sprawa z cenami przedstawia i kto oczywiście robi przyzwoicie i w dobrej cenie w okolicach Gdowa. a owszem dostałam namiary od Francuzików na pewnego pana pan był, zrobił na razie częściowo - tak ma być za około 70 - 80 metrów zażyczył sobie 3500 - materiał i robota ale najważniejsze, ze pan współpracuje ściśle i zgodnie z kierownikiem ZGK w Gdowie, dość konfliktowym człowiekiem. u nas problemów nie było żadnych telefon poszedł na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 01.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 wielkie dzięki za namiar to mniej więcej tyle samo co ja mam do przekopania i podłączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 02.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Polecamy się na przyszłość)) Zaznaczam z przedmówcą NIE WYGRA SIE Z KONFLIKTOWYM PANEM Z WODOCIAGÓW!!! No chyba że człowiek może latami walczyć... A teraz z innej beczki. Czy ktoś z was jest szczęśliwym posiadaczem kominka norweskiego? Jeśli tak niech napisze czy rzeczywiście cała obudowa grzeje i czy grzeje tylko podczas palenia w kominku czy dłużej? Pozdrawiam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 02.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Może ktoś "sypnąć" informacją na temat przyłącza wody do domy. Mianowice jak się sprawa z cenami przedstawia i kto oczywiście robi przyzwoicie i w dobrej cenie w okolicach Gdowa. a owszem dostałam namiary od Francuzików na pewnego pana pan był, zrobił na razie częściowo - tak ma być za około 70 - 80 metrów zażyczył sobie 3500 - materiał i robota ale najważniejsze, ze pan współpracuje ściśle i zgodnie z kierownikiem ZGK w Gdowie, dość konfliktowym człowiekiem. u nas problemów nie było żadnych telefon poszedł na priv pozdrawiam to ja Gratuluję , bo u nas ok.60m, i kwota 6000pln, a miało być taniej niż u konkurencji, tyle tylko, że było i owszem ale bez materiału Teraz zastanawiam się nawet czy drożej nie wyszło, ale teraz to już za późno pozdrawiam R&M&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts