marcelxd2004 07.03.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam wszystkich.Chciałam zapytać jakie macie doświadczenia z ogrzewaniem mieszanym tzn.podłogówka z kaloryferami,oczywiście ogrzewane z pieca co.Czy ktoś z was jest na tym etapie?Jak wygladaja ceny robocizny?Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 08.03.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam Oddam ziemię z wykopów pod dom , Kraków. Spora ilość chętnie przyjmę jeżeli jeszcze jest aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 09.03.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 09.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? Ja kupowałem w Wieliczce na Stromej u producenta. Co do ceny to były różne opinie, musisz sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Czy ktoś z Was będzie chciał się pozbyć ziemi? działka w okolicy Piasków Wielkich , Soboniowice, Swoszowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 10.03.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 pati25 napisał: Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? Ja kupowałem w Wieliczce na Stromej u producenta. Co do ceny to były różne opinie, musisz sprawdzić. Ja kupowałem u tego producenta, ma super siatke, podmurówke tez mozna u niego kupic.Ogrodzenia. Zabdyr32-422Stadniki,23woj. Małopolskie, pow. myślenicki, gm. DobczyceBranża: Bramy, ogrodzenia, kraty Tel/fax: 12 271 15 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 10.03.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, mam wykonany stan zerowy i teraz zastanawiam sie jaka wykonac izolacje poziomą i z czego. Prosze o pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 10.03.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, a ja tak trochę z innej beczki: czy ktoś z Was sam kupował materiał na tynki?, jeśli tak to ile będziemy potrzebowali wapna, cementu i piasku na pow. ok. 520m. Mamy wycenę z materiałem i bez i zastanawiamy się co będzie korzystniejsze pozdrawiam R&M&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 10.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja mam sam kupowac , i podobno ma wyjśc około 6zł za m2. A jak będzie w realu to sie okaże już niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 11.03.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja mam sam kupowac , i podobno ma wyjśc około 6zł za m2. A jak będzie w realu to sie okaże już niebawem... Mnie tak wyszło 6 zł cementowo wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 15.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daat 15.03.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Witam, ja również poszukuję ładnej czarej ziemi na wierzchnią warstwę --> Pawlikowice. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wielm 15.03.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Witam, ja również poszukuję ładnej czarej ziemi na wierzchnią warstwę --> Pawlikowice. Pozdrawiam Witam To i ja się przyłączę do poszukiwań. Potrzebuje dużo ziemi więc będę wdzięczny za wszelkie informacje. Swoją drogą dla 3 osób to już można by ponegocjować z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 15.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 To i ja się podepnę....potrzebuję całą masę ziemi, gruzu. Teren zrzutu myślenice-zarabie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 15.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 16.03.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 a w ogole ile ziemi potrzeba na jakieś 2/3 ary - jak grubo, ile wywrotek - nie czuję w ogóle rzędu ilości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwi_m 16.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 pati25 napisał: Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? Ja kupowałem w Wieliczce na Stromej u producenta. Co do ceny to były różne opinie, musisz sprawdzić. Ja kupowałem u tego producenta, ma super siatke, podmurówke tez mozna u niego kupic. Ogrodzenia. Zabdyr 32-422Stadniki,23 woj. Małopolskie, pow. myślenicki, gm. DobczyceBranża: Bramy, ogrodzenia, kraty Tel/fax: 12 271 15 26 My też kupowaliśmy u tego Producenta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwi_m 16.03.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam wszystkich. Chciałam zapytać jakie macie doświadczenia z ogrzewaniem mieszanym tzn.podłogówka z kaloryferami,oczywiście ogrzewane z pieca co.Czy ktoś z was jest na tym etapie?Jak wygladaja ceny robocizny? Pozdrawiam cieplutko:) podpisuję się po tym zapytaniem, również jesteśmy etapie wyboru sposobu ogrzewania?????????? może jakieś ciekawe linki do poczytania - POPROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 16.03.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę i ja i ja! Może zamówimy jeden transport a ponieważ będzie dużo to może nam kierowca taniej policzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wielm 16.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę i ja i ja! Może zamówimy jeden transport a ponieważ będzie dużo to może nam kierowca taniej policzy Na chwilę obecną to tej ziemi potrzeba już tyle, że to raczej z jakąś kopalnią odkrywkową należałoby negocjować zamiast z kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts