pam 17.03.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę i ja i ja! Może zamówimy jeden transport a ponieważ będzie dużo to może nam kierowca taniej policzy Na chwilę obecną to tej ziemi potrzeba już tyle, że to raczej z jakąś kopalnią odkrywkową należałoby negocjować zamiast z kierowcą Podjedźcie do żwirowni i zapytajcie o ziemię. Podobno mogą mieć. W okolicach Węgrzc Wlk jest ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lech71 17.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja mam ziemię do oddania, ale raczej do wyrównania terenu, bo to nie humus, ale gliniasta z wykopów. Do odbioru po Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 18.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 To i ja się podepnę....potrzebuję całą masę ziemi, gruzu. Teren zrzutu myślenice-zarabie. Podaję tel. kontaktowy do gościa co wozi gruz 512 355 451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 20.03.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Czy ktos z Was kupowal krawezniki w dobrej cenie? aktualna cena to za 20 cm kraweznik 1 m - 28 zl brutto - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masters33 22.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam Groskład w bogucicach cena 26 zł 1m 20 cm Pozdrawiam i ropoczynam sie wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masters33 22.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam kupiłem ,,gierka" w Sułkowie koło Wieliczki wiec to forum prawdopodobnie dla mnie. Proszę o pomoc ,potrzebuje kogoś do budowy kominka wraz z DGP Na forum znalazłem tylko Wojcieszko i jeszcze jednego Pana.Potrzebuje kogos kto da mi gwarancje na wykonanie oraz wystawi fakturę. Prosze o opinie kontakty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awgk 23.03.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam,potrzebuję kupić kamień do drenażu? Ktoś ma jakieś namiary? Bardzo proszę o pomoc. Druga sprawa to potrzebuję kogoś do wylewek, tanio i fachowo. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.03.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 poszukuje wykonawcę zjazdu - tzw mostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 23.03.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, potrzebuję kupić kamień do drenażu? Ktoś ma jakieś namiary? Bardzo proszę o pomoc. Druga sprawa to potrzebuję kogoś do wylewek, tanio i fachowo. Z góry bardzo dziękuję. Masz może kogoś fachowego od drenażu i deszczówki?? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awgk 23.03.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Mam zdolnego męża a jak wyjdzie to się okaże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 23.03.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, potrzebuję kupić kamień do drenażu? Ktoś ma jakieś namiary? Bardzo proszę o pomoc. Druga sprawa to potrzebuję kogoś do wylewek, tanio i fachowo. Z góry bardzo dziękuję. Masz może kogoś fachowego od drenażu i deszczówki?? Dzięki U mnie robił wykonawca SS. Jest drenaż opaskowy, do tego podłączona woda z rynien, a to odprowadzone do studni na 4 kręgi. Jak chcesz to podam namiar na gościa (z Krzyszkowic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.03.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, potrzebuję kupić kamień do drenażu? Ktoś ma jakieś namiary? Bardzo proszę o pomoc. Druga sprawa to potrzebuję kogoś do wylewek, tanio i fachowo. Z góry bardzo dziękuję. Masz może kogoś fachowego od drenażu i deszczówki?? Dzięki U mnie robił wykonawca SS. Jest drenaż opaskowy, do tego podłączona woda z rynien, a to odprowadzone do studni na 4 kręgi. Jak chcesz to podam namiar na gościa (z Krzyszkowic). jaka masz ziemie gline? ja zastanawiam sie czy studnia na 4 kręgi wystarczy - u mnie wszedzie glina:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 23.03.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, potrzebuję kupić kamień do drenażu? Ktoś ma jakieś namiary? Bardzo proszę o pomoc. Druga sprawa to potrzebuję kogoś do wylewek, tanio i fachowo. Z góry bardzo dziękuję. Masz może kogoś fachowego od drenażu i deszczówki?? Dzięki U mnie robił wykonawca SS. Jest drenaż opaskowy, do tego podłączona woda z rynien, a to odprowadzone do studni na 4 kręgi. Jak chcesz to podam namiar na gościa (z Krzyszkowic). jaka masz ziemie gline? ja zastanawiam sie czy studnia na 4 kręgi wystarczy - u mnie wszedzie glina:/ Też glina, ale poniżej wypływu ze studni zrobiłem oczko wodne, a w najbliższym czasie chcę zrobić rozsączenie do ziemi. W tym roku w czasie roztopów wystarczało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek_Mietniow 23.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, potrzebuję kupić (mogą być używane) około 100 stempli Będę wdzięczny za solidny kontakt pozdrawiamR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 24.03.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam kupiłem ,,gierka" w Sułkowie koło Wieliczki wiec to forum prawdopodobnie dla mnie. Proszę o pomoc ,potrzebuje kogoś do budowy kominka wraz z DGP Na forum znalazłem tylko Wojcieszko i jeszcze jednego Pana.Potrzebuje kogos kto da mi gwarancje na wykonanie oraz wystawi fakturę. Prosze o opinie kontakty Pozdrawiam Nam kominek z rozprowadzeniem robił Wojcieszko. Dostaliśmy gwarancję i fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awgk 24.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Czy ktoś mógłby polecić kogoś od wylewek, okolice wieliczki. Bardzo proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SCORPIO 24.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 hej nie potrzebuje ktos desek szolunkowych uzywanych,okolo 4 kubiki,zalegaja mi na dzialce cena do uzgodnienia (jestem przekonany ze sie dogadamy bo mi te dechy szpeca obejscie i uniemozliwiaja sianie trawy)tel. 604-75-96-94 ( sledziejowice pod Wieliczka)pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.03.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Czy ktos z Was kupowal krawezniki w dobrej cenie? aktualna cena to za 20 cm kraweznik 1 m - 28 zl brutto - co tak drogo przeciez katalogowa cena to chyba 12zł brutto, taką bynajmneij mi koleś pokazał ostatnio http://allegro.pl/item967015222_kostka_brukowa_obrzeza_krawezniki_koryto.html na ktoś namiar na transport kamienia w dobrej cenie z Zalasu czy jakoś tak sięto nazywa potrzebuję 15m3 0-60 i 15m5 0-30 czyli po ciężarówce dużej po ile takie coś chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kosmyk12 25.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam, czy ktoś mógłby polecić dobrego wykonawcę instalacji do rekuperatora? Dom w Koźmicach Wielkich - będę wdzięczny za każdy kontakt.Kosmyk12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Czy ktos z Was kupowal krawezniki w dobrej cenie? aktualna cena to za 20 cm kraweznik 1 m - 28 zl brutto - co tak drogo przeciez katalogowa cena to chyba 12zł brutto, taką bynajmneij mi koleś pokazał ostatnio http://allegro.pl/item967015222_kostka_brukowa_obrzeza_krawezniki_koryto.html na ktoś namiar na transport kamienia w dobrej cenie z Zalasu czy jakoś tak sięto nazywa potrzebuję 15m3 0-60 i 15m5 0-30 czyli po ciężarówce dużej po ile takie coś chodzi ? odpowiedź z allegro Podaję interesujące Pana ceny dla poszczególnych kolorów: Obrzeże wym. 6x20x100cm - grafitowy, czerwony- 11,10 pln brutto/szt - pomarańczowy- 11,53 pln brutto/szt - żółty- 11,87 pln brutto/szt - granit- 16,29 pln brutto/szt - trachit- 21,51 pln brutto/szt Dodatkowo: kaucja za 2 palety transportowe = 2 x 42,70 pln brutto = 85,40 pln Transport z rozładunkiem HDS do m. Raciborsko - 280,00 zł - lub - przy okazji dostawy materiału w okolice Wieliczki - koszt transportu do potwierdzenia. Możliwy jest też odbiór własny obrzeży ze składu Bruk-Bet na ul. Bociana. odpowiedź z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts