Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRUPA WIELICKA (Powiat Wielicki)

Recommended Posts

Witam,

Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile?

Pozdrawiam

Krzysiek

to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa :) U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę :)

i ja i ja! Może zamówimy jeden transport a ponieważ będzie dużo to może nam kierowca taniej policzy ;)

Na chwilę obecną to tej ziemi potrzeba już tyle,

że to raczej z jakąś kopalnią odkrywkową należałoby negocjować zamiast z kierowcą :)

Podjedźcie do żwirowni i zapytajcie o ziemię. Podobno mogą mieć. W okolicach Węgrzc Wlk jest ich kilka.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

kupiłem ,,gierka" w Sułkowie koło Wieliczki wiec to forum prawdopodobnie dla mnie.:)

Proszę o pomoc ,potrzebuje kogoś do budowy kominka wraz z DGP

Na forum znalazłem tylko Wojcieszko i jeszcze jednego Pana.Potrzebuje kogos kto da mi gwarancje na wykonanie oraz wystawi fakturę.

Prosze o opinie kontakty

Pozdrawiam

Witam,

potrzebuję kupić kamień do drenażu? Ktoś ma jakieś namiary? Bardzo proszę o pomoc. Druga sprawa to potrzebuję kogoś do wylewek, tanio i fachowo.

Z góry bardzo dziękuję.

Masz może kogoś fachowego od drenażu i deszczówki??

Dzięki

U mnie robił wykonawca SS. Jest drenaż opaskowy, do tego podłączona woda z rynien, a to odprowadzone do studni na 4 kręgi. Jak chcesz to podam namiar na gościa (z Krzyszkowic).

Witam,

potrzebuję kupić kamień do drenażu? Ktoś ma jakieś namiary? Bardzo proszę o pomoc. Druga sprawa to potrzebuję kogoś do wylewek, tanio i fachowo.

Z góry bardzo dziękuję.

Dzięki

U mnie robił wykonawca SS. Jest drenaż opaskowy, do tego podłączona woda z rynien, a to odprowadzone do studni na 4 kręgi. Jak chcesz to podam namiar na gościa (z Krzyszkowic).

jaka masz ziemie gline?

ja zastanawiam sie czy studnia na 4 kręgi wystarczy - u mnie wszedzie glina:/

Witam,

Z góry bardzo dziękuję.

Dzięki

jaka masz ziemie gline?

ja zastanawiam sie czy studnia na 4 kręgi wystarczy - u mnie wszedzie glina:/

Też glina, ale poniżej wypływu ze studni zrobiłem oczko wodne, a w najbliższym czasie chcę zrobić rozsączenie do ziemi. W tym roku w czasie roztopów wystarczało.

Witam

kupiłem ,,gierka" w Sułkowie koło Wieliczki wiec to forum prawdopodobnie dla mnie.:)

Proszę o pomoc ,potrzebuje kogoś do budowy kominka wraz z DGP

Na forum znalazłem tylko Wojcieszko i jeszcze jednego Pana.Potrzebuje kogos kto da mi gwarancje na wykonanie oraz wystawi fakturę.

Prosze o opinie kontakty

Pozdrawiam

Nam kominek z rozprowadzeniem robił Wojcieszko. Dostaliśmy gwarancję i fakturę :)

hej

nie potrzebuje ktos desek szolunkowych uzywanych,

okolo 4 kubiki,

zalegaja mi na dzialce

cena do uzgodnienia (jestem przekonany ze sie dogadamy bo mi te dechy szpeca obejscie i uniemozliwiaja sianie trawy)

tel. 604-75-96-94 ( sledziejowice pod Wieliczka)

pozdrawiam,

Czy ktos z Was kupowal krawezniki w dobrej cenie?:) aktualna cena to za 20 cm kraweznik 1 m - 28 zl brutto -

co tak drogo przeciez katalogowa cena to chyba 12zł brutto, taką bynajmneij mi koleś pokazał ostatnio

http://allegro.pl/item967015222_kostka_brukowa_obrzeza_krawezniki_koryto.html

na ktoś namiar na transport kamienia w dobrej cenie z Zalasu czy jakoś tak sięto nazywa

potrzebuję 15m3 0-60 i 15m5 0-30 czyli po ciężarówce dużej

po ile takie coś chodzi ?

Czy ktos z Was kupowal krawezniki w dobrej cenie?:) aktualna cena to za 20 cm kraweznik 1 m - 28 zl brutto -

co tak drogo przeciez katalogowa cena to chyba 12zł brutto, taką bynajmneij mi koleś pokazał ostatnio

http://allegro.pl/item967015222_kostka_brukowa_obrzeza_krawezniki_koryto.html

na ktoś namiar na transport kamienia w dobrej cenie z Zalasu czy jakoś tak sięto nazywa

potrzebuję 15m3 0-60 i 15m5 0-30 czyli po ciężarówce dużej

po ile takie coś chodzi ?

odpowiedź z allegro

Podaję interesujące Pana ceny dla poszczególnych kolorów:

Obrzeże wym. 6x20x100cm

- grafitowy, czerwony- 11,10 pln brutto/szt

- pomarańczowy- 11,53 pln brutto/szt

- żółty- 11,87 pln brutto/szt

- granit- 16,29 pln brutto/szt

- trachit- 21,51 pln brutto/szt

Dodatkowo: kaucja za 2 palety transportowe = 2 x 42,70 pln brutto = 85,40

pln

Transport z rozładunkiem HDS do m. Raciborsko - 280,00 zł - lub - przy

okazji dostawy materiału w okolice Wieliczki - koszt transportu do

potwierdzenia.

Możliwy jest też odbiór własny obrzeży ze składu Bruk-Bet na ul.

Bociana.

odpowiedź z