Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRUPA WIELICKA (Powiat Wielicki)

Recommended Posts

Witanko

Jestem przed robieniem wylewek i poszukuje styropianu 5 cm firmy Knauf.Orientujecie sie w ktorym skladzie maja go na stanie i w jakiej jest cenie?

Na "moim" składzie maja tylko Genderka ale ponoć Knaufa jest lepszy .Nie wiem też czy pod wylewki kupowac ten z frezem czy prosty-doradzcie prosze:rolleyes:

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na chudziaku mam juz rozlozone rury od wody i kanalizacji ktore sa poprzyczepiane spinkami do niego dlatego wydaje mi sie ze najlepszym wyjsciem z tej sytuacji jest polozenie folii na rury (nie dam rady wszedzie wcisnac folii pod nie) potem pierwszej warstwy 5 cm aby wyrownac sie z poziomem rur, pozniej kolejnej piatki a na koniec trzeci raz aby wszystko ladnie poprzykrywac.Gdybym kladla 10 styropiany musialabym wycinac "tunele" tam gdzie biegna rury a boje sie ze wtedy styropian moglby siadac pod ciezarem wylewki.

A czy ktos ma moze namiary na dobra zwirownie lub firme dostarczajaca kruszywo itp;) Potrzebuje zamowic pospolke :) Bede wdzieczna za namiary skad braliscie. Dzieki!

jak potrzebujesz do ogrodzenia to mogę polecić gościa, który wozi "na lewo" w okolice Krakowa/Wieliczki tzn. bez faktury i dość tanio, jakość jak na ogrodzenie bez zastrzeżeń

my też braliśmy beton z Marszowic od Pana Stopy- naprawdę porządny beton ;-) I super było to, że płaciłam tylko za ten beton, który faktycznie został wylany a nie jak w większości betoniarni za zamówiony

A ja mam pytanie z innej bajki- pilnie potrzebuję kogoś kto by mi zaorał i zabronował działkę może też to zrobić glebogryzarką- chodzi o pozbycie się korzeni chwastów i przygotowanie gruntu pod trawnik. Będę bardzo wdzięczna za namiary na kogoś solidnego i oczywiście niedrogiego :-)

Mam do sprzedania stemple pozostałe po budowie:

3,1-3,2m ok. 40 szt.

2,8-2,9m ok. 75 szt.

2,5-2,6m ok. 60 szt.

cena 3-4zł/szt. (także w zależności od ilości zakupionych sztuk). Do odebrania z Wieliczki.

Zainteresowanych proszę o kontakt na prv.

Czy macie jakies doswiadczenia z firma www.kominkisklep.pl ?Chcialabym zakupic u nich wklad lacznie z usluga montazu dlatego zalezy mi na jakis informacjach odnosnie ich ekip montazowych (czy sa doswiadczeni,solidni,tani itd ):)

Na bialej liscie wykonawcow jest bardzo malo namiarow na "kominkarzy" jakby nikt z inwestorow nie montowal kominka ;)