kakusek 28.07.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witanko Jestem przed robieniem wylewek i poszukuje styropianu 5 cm firmy Knauf.Orientujecie sie w ktorym skladzie maja go na stanie i w jakiej jest cenie?Na "moim" składzie maja tylko Genderka ale ponoć Knaufa jest lepszy .Nie wiem też czy pod wylewki kupowac ten z frezem czy prosty-doradzcie prosze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 28.07.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam, a jaka masz miec grubosc tego styropianu pod wylewka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.07.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Lacznie na parterze ma byc 15 cm wiec planuje dac 3 razy po 5 cm W garazu bedzie tylko 5 cm wiec tam pojdzie ten twardszy-parking . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 29.07.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 To w takim przypadku to wystarczy jak dasz styropian 10 cm a na to 5 cm na zakładki aby wyeliminowac mostki cieplne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.07.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Na chudziaku mam juz rozlozone rury od wody i kanalizacji ktore sa poprzyczepiane spinkami do niego dlatego wydaje mi sie ze najlepszym wyjsciem z tej sytuacji jest polozenie folii na rury (nie dam rady wszedzie wcisnac folii pod nie) potem pierwszej warstwy 5 cm aby wyrownac sie z poziomem rur, pozniej kolejnej piatki a na koniec trzeci raz aby wszystko ladnie poprzykrywac.Gdybym kladla 10 styropiany musialabym wycinac "tunele" tam gdzie biegna rury a boje sie ze wtedy styropian moglby siadac pod ciezarem wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 01.08.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Sprzedam 3 palety pustaków Leier THERMOPOR 30 P+W, jesli jest ktoś zainteresowany to prosze o informacje [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 02.08.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów zaczynających swoją przygodę z budową. Mam do zaoferowania około 100 stempli o wymiarach od 2 do 2.5 metra oraz 30 takich krótkich od 1 do 1.5 metra. Cena za długie 3 złote a za te krótkie po 2 złote. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 05.08.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam ! Poszukuję sprawdzonej ekipy wykonującej zjazd z drogi gminnej na działkę w okolicach Wieliczki, czy ktoś z Was mógłby zapodać jakiś kontakt ?Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.08.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Mozecie polecic dobrego instalatora ktory wykona podlaczenie wkladu kominkowego BEZ JEGO ZABUDOWY (musze rozlzoc inwestycje na raty ze wzgeldu na bark funduszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 08.08.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 To jeszcze ja z grupy potrzebujacych. Przyjmę ziemię CHRĄGWICA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasmeen 09.08.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Z jakich betoniarni korzystaliscie podczas budowy? Zalezy nam, zeby nie przeplacic ale tez miec porzadny beton - a slyszalam, ze z jakoscia to juz roznie:(Bede wdzieczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 09.08.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Beton miałem z Marszowic od Pana Stopy ale numeru nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rabbitp 10.08.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam. Szukam ekipy do ocieplania wełną. Ile biorą ekipy za taką usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasmeen 11.08.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A czy ktos ma moze namiary na dobra zwirownie lub firme dostarczajaca kruszywo itp;) Potrzebuje zamowic pospolke Bede wdzieczna za namiary skad braliscie. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 11.08.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A czy ktos ma moze namiary na dobra zwirownie lub firme dostarczajaca kruszywo itp;) Potrzebuje zamowic pospolke Bede wdzieczna za namiary skad braliscie. Dzieki! jak potrzebujesz do ogrodzenia to mogę polecić gościa, który wozi "na lewo" w okolice Krakowa/Wieliczki tzn. bez faktury i dość tanio, jakość jak na ogrodzenie bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 11.08.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam ! Szukam ekipy do wykonania zjazdu z drogi gminnej wg gotowego już projektu wraz z kierownikiem budowy z uprawnieniami drogowymi, jak znacie kogoś to proszę o kontakt.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 11.08.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam, mam doprzedania pozostałe po budowie 3 palety pustaków leier 30 i ok 200 szt stempli, jesli jest ktoś zainteresowany to przosze o informacje na emaila [email protected] (sprzedam tanio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 11.08.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 my też braliśmy beton z Marszowic od Pana Stopy- naprawdę porządny beton I super było to, że płaciłam tylko za ten beton, który faktycznie został wylany a nie jak w większości betoniarni za zamówiony A ja mam pytanie z innej bajki- pilnie potrzebuję kogoś kto by mi zaorał i zabronował działkę może też to zrobić glebogryzarką- chodzi o pozbycie się korzeni chwastów i przygotowanie gruntu pod trawnik. Będę bardzo wdzięczna za namiary na kogoś solidnego i oczywiście niedrogiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kylo_kc 13.08.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Mam do sprzedania stemple pozostałe po budowie: 3,1-3,2m ok. 40 szt.2,8-2,9m ok. 75 szt.2,5-2,6m ok. 60 szt. cena 3-4zł/szt. (także w zależności od ilości zakupionych sztuk). Do odebrania z Wieliczki.Zainteresowanych proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.08.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Czy macie jakies doswiadczenia z firma www.kominkisklep.pl ?Chcialabym zakupic u nich wklad lacznie z usluga montazu dlatego zalezy mi na jakis informacjach odnosnie ich ekip montazowych (czy sa doswiadczeni,solidni,tani itd ) Na bialej liscie wykonawcow jest bardzo malo namiarow na "kominkarzy" jakby nikt z inwestorow nie montowal kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts