Magus 13.08.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Szukam firmy zajmujacej sie produkcja prefabrykatow betonowych.Konkretnie potrzebuje wykonac koryta betonowe na wymiar (w sumie ok 25m). Mozecie cos polecic w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 14.08.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam. Mam do polecenia kilku fachowców przez duze F.U nas spisali sie bez zarzutów.Chodzi o stan SSO.Namiary na poludnie KRK-Myślenice. pierwsze to geodeta P.Rzońca tel na PRIV.Betoniarnia to masełko&masełko -Ceny moze i nie najtańsze ale jakość betonu i obsługa(pompy i małych ilości) bezproblemowa!!!pompa wliczana jest w kubik a operatorzy rzetelnie i spokojnie wypuszczaja beton.(dobczyce-myslenice) Ceny wyższe niz pseudo firmy betoniarskie ale niższe niz giganci.. Skład budowlany SufiGS z tarnowa.....Leiery nawet z dowozem wyszly 1000zl taniej niz na pobliskich skladach... O i najlepsze co nas spotkalo do tej pory....Elektrycy......Pan Józef Wróblewski KRZYSZKOWICE(koło głogoczowa) 2,5 dnia i caly 150m2 dom zrobiony...doradzaja.......robia czysto i szybko..no i najwazniejsze działa....tel na PRIV. to tyle i mam nadzieje ze to nie koniec naszych dobrych wykonawców...w połowie pracy polecam tez p.Olejarza-Hydraulik który komplksowo robi cale wod kan gaz co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.08.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Iza a nie slyszalas o jakims pozadnym kominiarzu?Nie wiem czy juz teraz potzrebuje zrobic odbior komina ale przymierzam se do kupna wkaldu kominkowego i potrzebuje zrobic pomiar ciagu kominowego wyrazonego w Pascalach.Pytam bo widze ze jestes z moich okolic :rolleyes:Nam hydraulike i wylewki bedzie robila slynna firma Aqua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
losmotylos 15.08.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Sprzedam deski szalunke, używane do budowy domu. Leżą ładnie poukładane, bez gwoździ.Ilość: około 5 kubików, grubość 2,5 cmJako bonus kilka krokwi i trochę łat.Lokalizacja: okolice TomaszkowicTransport własnyCena: 1100 zł Tel: 664 962 425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 15.08.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam, mam doprzedania pozostałe po budowie 3 palety pustaków leier 30 i ok 200 szt stempli, rozdzielnice elektryczna (DZIERŻONIÓW - FARO) z 4 gniazdami 230V, i gniazda 3 fazowe dwa 32 A i jedno 16 A z kompletem zabezpieczeń, może słuzyc jako sam rozdzielacz do przewodu (przedłuzacza) lub moze stac w zabudowanej skrzynce na stałe która w komplecie tez chce sprzedać, jesli jest ktoś zainteresowany to przosze o informacje na emaila [email protected] (sprzedam tanio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 15.08.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam,Poszukuje hydraulika-elektryka z ok Wieliczki kóry naprawiłby starą kotłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 15.08.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam ,Potrzebuję pilnie namiary na tanie hurtownie elektryczne w Krakowie lub okolicach .Będę wdzięczna za wszelkie namiary Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sysia_w 18.08.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 sysia_w oglądałem Twoje zdjęcia z budowy , masz ciekawie rozwiązaną ścianę szczytową.Co to za projekt? troche późno odpisuje, ale w tym okresie to chyba kazdy siedzi do pozna na budowie, a nie przy kompie. Sciana taka bo jest tam stryszek nieużytkowy, nieocieplony. bedzie tam sobie trochę wiało przez nieszczelności w podbitce i moze kratki wentylacyjne, a sciany zamknę ociepleniem z góry i połączy się z wełną na suficie i skosach poddasza. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 19.08.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam , Potrzebuję pilnie namiary na tanie hurtownie elektryczne w Krakowie lub okolicach . Będę wdzięczna za wszelkie namiary Ania Też szukałam - najlepsze ceny na przewody dostałam w http://www.makrofhu.pl w Wieliczce. Mają też siedziby w Krakowie i innych miastach. Od razu pytaj się o rabaty i mów ile w sumie potrzebujesz. Ja dzwoniłam po wielu hurtowniach w Krakowie i np. w Almpli przez telefon nie podadzą Ci cen po rabacie, tylko wyjściowe, które są b. duże. A rabaty sięgają jakiś 50%. P.S. Jak dostaniesz gdzieś lepsze ceny na przewody niż w Makro to daj znać, ja będę kupować dopiero pod koniec nast. tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 19.08.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ja jeszcze z pytaniem - gdzie kupię najtaniej blachę szwedzką na obróbki blacharskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 19.08.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Najtaniej blache kupisz w blach stalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 19.08.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Najtaniej blache kupisz w blach stalu. Dzięki, dzwoniłam ale szwedzkiej nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas_1 21.08.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Cześć Szukam sprawdzonego fachowca do rekuperatorów (w zakresie projektowania jak i wykonania instalacji). Z góry dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aons34 23.08.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Sprzedam stemple budowlane ok.180 sztuk ,po jednej budowie .Miejscowość Brzegi ,gm.Wieliczka .tel.693721326 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 23.08.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 sysia ,rozwiązanie jest rewelacyjne -pozwala na całkowite zlikwidowanie mostka termicznego.W swoim projekcie już takie rozwiązanie uwzględniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 24.08.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam ! Szukam sprawdzonej ekipy do wykonania zjazdu z drogi gminnej. Jeśli znacie kogoś to proszę o kontakt.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rożek 24.08.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 jak potrzebujesz do ogrodzenia to mogę polecić gościa, który wozi "na lewo" w okolice Krakowa/Wieliczki tzn. bez faktury i dość tanio, jakość jak na ogrodzenie bez zastrzeżeń BYŁABYM WDZIĘCZNA ZA NAMIARY NA TEGO PANA MÓJ MAIL TO [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rożek 24.08.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 czy ktoś może mi polecić kogoś sprzedającego otoczaki po budowę drenów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rożek 24.08.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 To jeszcze ja z grupy potrzebujacych. Przyjmę ziemię CHRĄGWICA. mam duże ilości ziemi do oddania, transport we własnym zakresie( ładowanie na mój koszt) wieliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rabbitp 24.08.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Hej czy ktoś ocieplał wełną , ile biorą za metr w naszych okolicach. Potrzebuje ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts