edit-blondi 13.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Mam pytanie jeszcze bardzo ważne... czy możecie dać namiar na jakąś sprawdzoną księgową, która zrobi zwrot VAT? Zabieram się za to już 6 miesiąc i co zacznę to mnie nerw bierze i rzucam wszystko do następnego podejścia... A Wam, kto robił zwrot VAT? to ja polecam siebie, kilku forumowiczów już skorzystało... napisz na priva lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 14.09.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam, na białej liście umieściłam kilka namiarów, które polecam. Poszukuję teraz parapetów wewnętrznych - pewnie z aglomarmuru. Gdzie i jakie polecacie?Czy kupowaliście sami materiał na maszynowe tynki cementowo-wapienne? Jaki i ile Was wychodził mniej więcej worek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 15.09.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 pam:Jesli chodzi i internet to ja od kilku tygodni mam z Play'a - jestem zadowolony. Chyba ze komus chodzi o duze transfery do sciagania duzej ilosci danych. Jesli chodzi o normalne uzytkowanie to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 15.09.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Dotyczy budujacych w Sygneczowie:http://www.sygneczow.fora.pl/Moze byc pomocne do spraw "niebudowlanych" (narazie pusto ale dzieki nam moze ruszyc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymsername 16.09.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Jako że to mój pierwszy post witam Was serdecznie za ok 3 tyg będę miał do sprzedania - stemple budowlane wys ok 3m sztuk ok 220, troche kantowek i dłuższych stępli 4m - do szalowani balkonu - deski szalunkowe bez oflisu 32ki dł. 4 i 5 metrowe ok 7-8 kubikow (cześć desek nowe - nie zostały użyte) - inne pozostałości po budowie transport we własnym zakresie lub pomogę coś zorganizować, pomogę przy załadunku dokładne ilości podam po zrobieniu inwentaryzacji kontakt na priv wcześniejszy odbiór wchodzi w grę | ceny do uzg. czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijasek 16.09.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 WitamPotrzebuje namiar na kogoś kto robi projekt przyłącza gazu z okolic Wieliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 17.09.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 robi to kierownik z gazowni Pan vel Cyganik. Z nim wszystko załatwiałam, ale jak się okazało to tak na prawdę robiło to biuro na ul. Mierżączka w Wieliczce. Tak wyczytałam z pieczątek na projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkw 17.09.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 heloł, manissan, rozliczenie Vatu jest łatwe, sama robiłam- posiedziałam nad tym około 6 godzin i gotowe. Trzeba tylko troszkę po necie pogrzebać.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalisko 18.09.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 WitamPotrzebuje namiary na kogoś kto nie zedrze ze mnie przy wykonaniu drogi.Działeczka w miejscowości Trąbi gmina Biskupice za wszelką pomoc z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.09.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Czy moze ktos polecic dobra i dokladna ekipe do ocieplenia poddasza i zrobienia zabudowy z g-k?Na bialej liscie jest tylko kilka namiarow a i polecani poprzednio wykonawcy otzrymuja tez negatywne opinie wiec widze ze ich "jakosc" spada.Szukam osob ktore faktycznie znaja sie na tej pracy i wykonuja ja "codziennie" .Ostatnio jedna osoba doradzala mi aby zrobic podowjna zabudowe gdyz wtedy nie ma pekniec .Moze faktycznie tak jest ale to sa dodatkowe koszty dla inwestora .Jak to robiliscie u siebie i jakie sa pozniejsze efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 19.09.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 WitamMam zapytanie do Was: Które biuro z projektami domów, którego architekta polecilibyście Mi we Wieliczce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 20.09.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witam,Mam do sprzedania 100 szt. pustaków U (250x220x189). Tel. 660-545-256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 20.09.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witam Potrzebuje namiary na kogoś kto nie zedrze ze mnie przy wykonaniu drogi. Działeczka w miejscowości Trąbi gmina Biskupice za wszelką pomoc z góry dziękuje Witam, również buduję się w Trąbkach. U mnie mostek i wjazd z drogi robił Pan Marian Plich z Zabłocia (tel. 502 181 910). Wykonuje również drogi i wszelkie inne prace koparką i spychem. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 20.09.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 WitamJestem zainteresowany projektem Biskupice 3 Czy ktoś buduje dom o nazwie projektu Biskupice? Jeśli tak to proszę o jakieś informacje na temat budowy lub zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 21.09.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam, mam do sprzedania pozostałe po budowie 3 palety pustaków leier 30 i ok 200 szt stempli, rozdzielnice elektryczna (DZIERŻONIÓW - FARO) z 4 gniazdami 230V, i gniazda 3 fazowe dwa 32 A i jedno 16 A z kompletem zabezpieczeń, może słuzyc jako sam rozdzielacz do przewodu (przedłuzacza) lub moze stac w zabudowanej skrzynce na stałe która w komplecie tez chce sprzedać, jesli jest ktoś zainteresowany to przosze o informacje na emaila [email protected] (sprzedam tanio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wielm 21.09.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 lugi"WitamMam zapytanie do Was: Które biuro z projektami domów, którego architekta polecilibyście Mi we Wieliczce??? " Proponuję kontakt z biurem Geohit z Wieliczki. Oprócz projektu i adaptacji pomagają w całej papierologii, załatwią pozwolenie na budowę, geodetę, kierownika itd...W każdym razie warto sprawdzić ich ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbu 21.09.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam Wszystkich z grupy Wielickiej,Mamy zamiar budować co prawda w okolicach Skawiny i mamy dylemat dotyczący wyboru projektu, jeśli Ktoś z Was buduje tamaryszki 2, tamaryszki 2(N) lub tamaryszki 6 i mógłby pokazać choćby stan surowy to będziemy bardzo wdzięczni, w końcu to rzut beretem od Skawiny. Info poproszę na [email protected]. Z góry serdeczne dzięki. Pozdrawiamy Wszystkich Budujących . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazobi 22.09.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witam- może ktoś polecić (osobę) firmę oferującą pospółkę w okolicach Wieliczki -Gdowa będę wdzięczny za wszelkie inf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 22.09.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Żwirownia w marszowicach 12 2517191 - przystepne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ccaya 23.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam Zostało nam po ociepleniu domku 17 paczek styropianu AUSTROTERM EPS 15 - czyli około 25 m 2. Okolice Gdowa.Jeśli ktoś będzie chętny proszę o kontakt na PW albo 66 77 80 643Transportu niestety nie możemy zapewnić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts