ljuskiewicz 22.10.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 witam, oddam ok 2 m3 desek szalunkowych, nadają się do różnego wykorzystania: szalunki, zabicie okien w stanach surowych, opał, itd. okolice Wieliczki tel. 506 850 884 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasmeen 25.10.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Na jakie rynny sie zdecydowaliscie? Ja juz mam metlik- czesc poleca plastiki, czesc stalowe, a jeden gosc namawial nas na miedziane;) Co wybraliscie i co przesadzilo? Gdzie kupowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awgk 28.10.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Jeśli ktoś potrzebuje lodówkę na budowę to oddam za darmo. Lodówka nie jest najnowsza ale działa bez zarzutu, służyła nam cała budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 02.11.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Sprzedam dwa parapety agglomarmurowe - producent Alston, kolor Perlato Royal. Wymiary: grubość 3 cm, długość 90 cm, szerokość 34 cmZdjęcia znajdują się tutaj.Sprzedaję je, ponieważ zamówiłam za krótkie. Cena do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przebieczanka 04.11.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 witam serdecznie przyjmę duużą ilość ziemi do wyrównania działeczki w okolicach Wieliczki. Gdyby ktoś miał przypadkiem na zbyciu bardzo proszę o kontakt 501-746-608 pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iridis 07.11.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam budujemy domek w Grajowie - jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netoperka 15.11.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Czy moze ktos polecic dobra i dokladna ekipe do ocieplenia poddasza i zrobienia zabudowy z g-k?Na bialej liscie jest tylko kilka namiarow a i polecani poprzednio wykonawcy otzrymuja tez negatywne opinie wiec widze ze ich "jakosc" spada.Szukam osob ktore faktycznie znaja sie na tej pracy i wykonuja ja "codziennie" .Ostatnio jedna osoba doradzala mi aby zrobic podowjna zabudowe gdyz wtedy nie ma pekniec .Moze faktycznie tak jest ale to sa dodatkowe koszty dla inwestora .Jak to robiliscie u siebie i jakie sa pozniejsze efekty? Z czystym sumieniem mogę polecić Piotra Wilka (tel. 790381018) i Krzysztofa Dziedzica (tel. 608120690) Ocieplali u nas poddasze i podwieszali sufity. Namiar na nich dostaliśmy na składzie u Kowalczyka w Sierczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przebieczanka 16.11.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Drodzy mieszkańcy okolic Wieliczki! bardzo proszę o radę w zakresie szamba betonowego- skąd najlepiej zamówić, wiem, że zagłębie jest w Radomiu, ale też różne są opinie na temat tamtejszych firm- gdzie zamawialiście swoje? Interesuje nas 10 m szesc. Jak długie są okresy oczekiwania? Pozdrawiam serdeczniejuż wkrótce...Przebieczanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 17.11.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Mam zapytanie czy możecie polecić jakiegoś dobrego i w miarę nie drogiego elektryka lub firmę, która podjęła by się zrobienia instalacji wewnętrznej domu? Czy orientujecie się w cenach usług elektryków? Będę również potrzebowała kogoś do instalacji CO i WOD-KAN. Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 17.11.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam, Sprzedam 100 pustaków max U 250/220/188 cena ok 1 zł za szt.kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLUBOWICZKA 18.11.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam serdecznie, przeczytałam prawie całe forum, spisałam wiele namiarów za co bardzo dziękuję. Mamy zamiar się budować, jesteśmy na etapie budowy zjazdu mostku. Od dzisiaj pewnie będę stałym bywalcem forum. Mam nadzieję, że będziecie dla mnie wyrozumiali. Część kontaktów mam, ale mam też wiele braków. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś z Was podpowiedział mi jak wykonać zjazd, jaki kamień pod rury, a jaki na rury. Gdzie kupić najtańsze 2,5m o średnicy 40cm. Będę wdzięczna za podpowiedzi. Jestem zainteresowana również zakupem używanej przyczepki samochodowej, może ktoś z Was już nie używa. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0lek0lek 19.11.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Drodzy mieszkańcy okolic Wieliczki! bardzo proszę o radę w zakresie szamba betonowego- skąd najlepiej zamówić, wiem, że zagłębie jest w Radomiu, ale też różne są opinie na temat tamtejszych firm- gdzie zamawialiście swoje? Interesuje nas 10 m szesc. Jak długie są okresy oczekiwania? Pozdrawiam serdecznie już wkrótce...Przebieczanka Szambo kupilem w firmie Transbed (http://www.transbed.eu/). W lecie (2010)wystarczylo zadzownic 2-3 dni przed przywozem by potwierdzic dostepnosc szamba. Szamba jeszcze nie uzywam i nie znam sie na tym, wiec nie potrafie go ocenic, a moja ekipa hydraulikow nie narzekala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przebieczanka 19.11.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 0lek0lek - dziękuję za odpowiedź. My zamówiliśmy w końcu z allegro zależało nam na czasie, a na transport łączony z Radomia trzeba byłoby czekać. Mam nadzieję, że był to dobry wybór- okaże się za jakiś czas pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diger Driver 19.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam serdecznie, przeczytałam prawie całe forum, spisałam wiele namiarów za co bardzo dziękuję. Mamy zamiar się budować, jesteśmy na etapie budowy zjazdu mostku. Od dzisiaj pewnie będę stałym bywalcem forum. Mam nadzieję, że będziecie dla mnie wyrozumiali. Część kontaktów mam, ale mam też wiele braków. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś z Was podpowiedział mi jak wykonać zjazd, jaki kamień pod rury, a jaki na rury. Gdzie kupić najtańsze 2,5m o średnicy 40cm. Będę wdzięczna za podpowiedzi. Jestem zainteresowana również zakupem używanej przyczepki samochodowej, może ktoś z Was już nie używa. POzdrawiam witam.widze ze potrzebujesz rury pod wjazd jak sie domyslam.polecam rury plastikwe karbowane(tgz PRAGMA)sa moze troszke drozsze niz betonowe ale za to montaz duzo latwiejszy i wygodniejszy.jesli sie zdecydujesz moge dac namiar na kolege ktory sprzedaje takie rury(i wszystkie inne ) w chyba najlepszych cenach w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLUBOWICZKA 20.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 witam.widze ze potrzebujesz rury pod wjazd jak sie domyslam.polecam rury plastikwe karbowane(tgz PRAGMA)sa moze troszke drozsze niz betonowe ale za to montaz duzo latwiejszy i wygodniejszy.jesli sie zdecydujesz moge dac namiar na kolege ktory sprzedaje takie rury(i wszystkie inne ) w chyba najlepszych cenach w okolicy. Proszę o namiary. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PoTom 21.11.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witajcie, ja właśnie zaczynam w Koźmicach Małych. Na początek szukam blaszaka na sprzęt. Najchętniej używany i niedrogi. Proszę o info na [email protected] Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 25.11.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Proszę o namiary. Dzięki:) a ja szukam kierownika z uprawnieniami drogowymi, który wykona zjazd z własną ekipą lub tylko zwieńczy podpisem już wykonaną robotę (oczywiście wg zatwierdzonego już projektu) - okolice Wieliczki, za namiary z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heres 02.12.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 02.12.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Czyżby już nikt nie odwiedzał tej grupy przez te błędy w edycji itp? Bo ja już od dłuższego czasu nie mam informacji o nowych postach i parę innych błędów, których nikt nie jest w stanie usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 05.12.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 co się stało z grupą, nie ma wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts