Szalman1234 15.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 sprzedam stemple i deski szalunkowe bieżanów 508709710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemma81 21.03.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ja cenowo polecam ATTIC na Zawiłej. W 2009 ceny na pustaki, bloczki, dachówki mieli nie do pobicia, można też u nich dużo ponegocjować. Mają za to problemy z terminowością, czym doprowadzali mnie do białej gorączki. A w pobliżu Wieliczki tylko Siercza Braliśmy u nich wszystko prawie i bywało, że towar mieliśmy w godzinę na budowie. I co najważniejsze większość zakupów odbywała się przez telefon, a płatności przelewem. Pozdrawiam:) Witam Dajcie znać gdzie w naszych okolicach jest dobry sklad budowlany, tak żeby zorientować się co do cen pustaków, bloczków betonowych itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemma81 21.03.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Poszukuję kostki z czarnego granitu lub bazaltu. Gdzie w Kraku lub okolicach można ją kupić niezbyt drogo? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0lek0lek 22.03.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Ja kupowalem porotherm, cement, bloczki, stal w Budmecie (Kraków). Witam ! Szukam materiałów w dobrej cenie, czy ktoś ostatnio kupował i ew. gdzie: - porotherm/thermopor 30, 25, 11.5 - bloczki fundamentowe - cement, wapno - piasek, żwir - stal - deski 32mm, stemple - beton B20 Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 22.03.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Czy stosował ktoś z Was blachę trapezową na podbitkę? Jeżeli tak - to gdzie kupowaliście ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwik 23.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Zastanawiamy się nad instalacją odkurzacza centralnego - proszę o sugestie czy ktoś z Was ma takie cudo, jakiej firmy - dotychczas spotykałem się z opiniami znajomych którzy znają kogoś kto ma, ale osobiście z posiadaczami odkurzaczy nie rozmawiałem - bardzo proszę o rady, podpowiedzi - jak to się sprawdza, jakie są koszty eksploatacyjne, jaka żywotność itd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaC 24.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 no naprawdę smiechu warte. Ja cenowo polecam ATTIC na Zawiłej. W 2009 ceny na pustaki, bloczki, dachówki mieli nie do pobicia, można też u nich dużo ponegocjować. Mają za to problemy z terminowością, czym doprowadzali mnie do białej gorączki. A w pobliżu Wieliczki tylko Siercza Braliśmy u nich wszystko prawie i bywało, że towar mieliśmy w godzinę na budowie. I co najważniejsze większość zakupów odbywała się przez telefon, a płatności przelewem. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaC 24.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 odniosłam się do Attica wyłącznie. no naprawdę smiechu warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 27.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam,jaką cenę za metr ocieplenia styropianem z zewnątrz płaciliście w zeszłym roku, a jakie są teraz? Ktoś się może wypowiedzieć. Bo na razie jedni mi zaproponowali 34-36 zł za metr, ale nie wiem czy to dobra cena? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
losmotylos 27.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam ! Kupię stemple używane (wysokość 2,7 ; 2,9 ; 4,0 i 2,4m) Jeśli ktoś ma i chciałby odsprzedać proszę o tel. 698-626-313 Pozdrawiam ! Czesc! Mam do sprzedania okolo 100 stempli, pozostalosc po budowie z poprzedniego roku. Troche nowych, troche uzywanych na innych budowach. Wysokosc 2,7-2,9. Cena 2 zl/sztuka, odbior - okolice Tomaszkowice kolo Wieliczki. Tomek, tel. 664962425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemma81 27.03.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Napisałam prawdę! Kupowaliśmy tam dachówki 2 zł taniej niż w każdym innym możliwym miejscu w Małopolsce, a po sprawdzeniu post factum bloczków betonowych i silikatów łapaliśmy się za głowę bo dużo przepłaciliśmy. Jak wyglądają ceny teraz - nie wiem. odniosłam się do Attica wyłącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 28.03.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Napisałam prawdę! Kupowaliśmy tam dachówki 2 zł taniej niż w każdym innym możliwym miejscu w Małopolsce, a po sprawdzeniu post factum bloczków betonowych i silikatów łapaliśmy się za głowę bo dużo przepłaciliśmy. Jak wyglądają ceny teraz - nie wiem. witam ! można spytać jaką konkretnie dachówkę i w jakiej cenie ? pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyra3009 29.03.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 witam,czy ktos może mi polecic kogoś kto ładnie robi gładzie??? pilnie poszukujepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 30.03.2011 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Hej! Mam takie zapytanie? Będę chciał budować dom tzw, metodą gospodarczą czyli własnymi rękami. Czytam cały czas na temat prac związanych z kolejnymi etapami budowy domu. Na allegro widziałem ofertę filmu związanego z budową domu takiego w formie samokształcenia. Co sądzicie o tym filmie? Może ktoś ma do odsprzedania podobny materiał aby się "podszkolić z budowlanki". Idą cieżkie czasy, firmy budowlane za robociznę chcą dużo, a nawet jak się już kogoś weżmie to pasowałoby też mieć pojęcie, aby nie odstwili jakiegoś kiczu. Może ktoś z Was przed budową domu też miał takie zapędy do samokształcenia?pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vivia 30.03.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam, jaką cenę za metr ocieplenia styropianem z zewnątrz płaciliście w zeszłym roku, a jakie są teraz? Ktoś się może wypowiedzieć. Bo na razie jedni mi zaproponowali 34-36 zł za metr, ale nie wiem czy to dobra cena? Dzięki. Dużo zależy od pory roku (miesiąca). Najdrożej jest wrzesień / październik. W "normalnych" miesiącach ceny w zależności od fachowości fachowca wahają się od 25 - 45 zł. Tych najtańszych niestety nie wolno brać. W tym roku ceny są podobne, nie powinny wzrosnąć o więcej niż 3-5 zł. Jeśli potrzebujesz dobrej ekipy, daj znać. Mam kilka takich, za które głową ręczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tertium 31.03.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam,Budujemy koło Szarowa i jeśmy na etapie stanu surowego. Działka to krajobraz księżycowy i potrzebujemy dużo ziemi na jej wyrównanie i podniesienie. Koszty transportu i załadunku do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tertium 01.04.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam,poradźcie z jakiej firmy zamówić szambo i na co zwracać uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 01.04.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dużo zależy od pory roku (miesiąca). Najdrożej jest wrzesień / październik. W "normalnych" miesiącach ceny w zależności od fachowości fachowca wahają się od 25 - 45 zł. Tych najtańszych niestety nie wolno brać. W tym roku ceny są podobne, nie powinny wzrosnąć o więcej niż 3-5 zł. Jeśli potrzebujesz dobrej ekipy, daj znać. Mam kilka takich, za które głową ręczę . Witam ! A czy możesz mi podesłać namiary na ekipę, która dobrze sobie poradzi z ocieplaniem wełną ? Z góry dziękuję i pozdrawiam ! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przebieczanka 01.04.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ja będę miał ziemię z wykopów do odbioru w Przebieczanach, wczesną wiosną (mam nadzieję) jak będzie koparka to załadunek załatwiony trzeba sie dogadac z kierowcą co do transportu. Pzdr Witam, ja również buduję w Przebieczanach, na pewno będę potrzebowała sporo ziemi, czy to dalej aktualne? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vivia 01.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam ! A czy możesz mi podesłać namiary na ekipę, która dobrze sobie poradzi z ocieplaniem wełną ? Z góry dziękuję i pozdrawiam ! Paweł Tak, aczkolwiek oni nie są najtańsi - za to po prostu rewelacyjni. Pracują tylko na najlepszych materiałach, wszystko 100% zgodnie ze sztuką budowlaną. Zadzwonisz i zapytasz, sam ocenisz. Najlepsi, jakich znam (a znam wieeeeelu). Wyślę Ci kontakt na PW, ale nie w tej chwili, bo akurat nie mam ich numeru pod ręką (postaram się najdalej jutro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts