yasmeen 02.04.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Wiosna sie zaczela i czas wrocic na budowe;)Moze ktos moze polecic dobre i sprawdzone ekipy do:-wykonania elewacji-wykonania wylewek -wykonczenia scian wewnatrz (rygipsy/tynki) Bede bardzo wdzieczna za namiary - tu albo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vivia 03.04.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Powysyłałam PW osobom pytającym o ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdbuli 03.04.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam czy ktoś z forumowiczów kupił okna lub drzwi z firmy ZPT Pająk??Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januma 03.04.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam,gdyby ktoś był chętny mam do odstąpienia 2- 3 tyś szt. dachówek ok. 50-cio letnich prawdopodobnie "Marsylka" z rozbiórki starego domu i stodoły. Również pozostałości po budowie nowego domu -4 palety pustaków "MAX", cegły pełne, oraz inne drobiazgi. Miejscowość Golkowice. Info na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 03.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Vivia...wielkie dzięki...jutro dzwonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mati_ns 03.04.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam,Jestem na etapie borykania sie z papierami do pozwolenia na budowę i w miedzy czasie chcę zalatwic przyłacz prądu. Budowac będę w Biskupicach. Wiem że ten watek juz wiele razy byl poruszany ale czy ktoś mógłby mi w skrócie opisac etapy postepowania. Na dzien dzisiajszy mam juz warunki przyłacza.Co dalej? Dziekuje za pomoc. PozdrawiamMateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mati_ns 03.04.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam,bedę robił droge dojazdowa do działki. Czy może ktosma zbedny czysty( bez smieci i żelastwa ) gruz? Chetnie przyjme. Prosze o info. Dzieki' Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 04.04.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam,Chciałabym się zapytać czy ktoś z was ma lub widział gdzieś w okolicy podbitkę plastikową, najchętniej w kolorze złoty dąb? Zastanawiam się nad taką ale najpierw chciałabym ją zobaczyć na żywo jak to wygląda. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 04.04.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja również potrzebuję namiarów na firmy robiące CO W PLASTIKU, TYNKI ORAZ WYLEWKI. Z góry dziękuje za namiary i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yamnik 04.04.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam!Odstąpię garaż blaszak nie zniszczony po 1 budowie. Kraków - Wola Duchacka. 750 zł. tel. 501 395 695. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vivia 04.04.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 @BEATA_K10 - ale jakie tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 05.04.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam "nowych" sąsiadów szczególnie z Przebieczan Idzie wiosna więc pora się do roboty zabierać... Mam pytanie odnosnie obrzeży, krawężników itp betonowych historii - czy ktoś już robił rozeznanie cenowe - gdzie najtaniej i stosunkowo blisko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vivia 05.04.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam "nowych" sąsiadów szczególnie z Przebieczan Idzie wiosna więc pora się do roboty zabierać... Mam pytanie odnosnie obrzeży, krawężników itp betonowych historii - czy ktoś już robił rozeznanie cenowe - gdzie najtaniej i stosunkowo blisko ? Zorientuj się tu http://www.rokita-regent.pl/ogrodzenia-opis.htm. Mają dobre ceny na ogrodzenia, ale podobno robią też taką drobnicę. Zadzwoń i zapytaj. Dzwoń do oddziału koło Igołomii (Zofipole). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozka11 05.04.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam! Odstąpię garaż blaszak nie zniszczony po 1 budowie. Kraków - Wola Duchacka. 750 zł. tel. 501 395 695. Jakie wymiary są blaszaka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bienieczek 05.04.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam,Mam do sprzedania stemple po budowie - ok. 30 szt. Do odbioru w Pawlikowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mondry 05.04.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam, Mam do sprzedania stemple po budowie - ok. 30 szt. Do odbioru w Pawlikowicach Witam, jakiej długości te stempelki i jaka cena? Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awgk 06.04.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam, Chciałabym się zapytać czy ktoś z was ma lub widział gdzieś w okolicy podbitkę plastikową, najchętniej w kolorze złoty dąb? Zastanawiam się nad taką ale najpierw chciałabym ją zobaczyć na żywo jak to wygląda. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. My właśnie kończymy podbitkę plastikową, tania i wygląda moim zdaniem super, jeśli Wam po drodze do Koźmic Małych zapraszamy, można zobaczyć i popytać o szczegóły. My ją sami układamy z mężem:)Tzn. głownie mąż a ja pomagam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 06.04.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 My właśnie kończymy podbitkę plastikową, tania i wygląda moim zdaniem super, jeśli Wam po drodze do Koźmic Małych zapraszamy, można zobaczyć i popytać o szczegóły. My ją sami układamy z mężem:)Tzn. głownie mąż a ja pomagam:) Gdzie kupowaliście podbitkę? Jestem co prawda na kupnie podbitki z blachy trapezowej, ale może i na plastik warto popatrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 06.04.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 My właśnie kończymy podbitkę plastikową, tania i wygląda moim zdaniem super, jeśli Wam po drodze do Koźmic Małych zapraszamy, można zobaczyć i popytać o szczegóły. My ją sami układamy z mężem:)Tzn. głownie mąż a ja pomagam:) Super, że znalazł się ktoś kto taka podbitkę zastosował. Co prawda troche nam nie po drodze ale może zrobimy sobie wycieczke krajoznawcza ? Możesz podać bliższe szczegóły jaki kolor podbitki macie, jakiej firmy, gdzie kupiona, ew w jakiej cenie? Inne osoby też moga być zainteresowane ta kwestia, jeśli nie to pisz na priva. ps. Co do wizyty to musze pogadać z mężem. Odezwe się wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 06.04.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Super, że znalazł się ktoś kto taka podbitkę zastosował. Co prawda troche nam nie po drodze ale może zrobimy sobie wycieczke krajoznawcza ? Możesz podać bliższe szczegóły jaki kolor podbitki macie, jakiej firmy, gdzie kupiona, ew w jakiej cenie? Inne osoby też moga być zainteresowane ta kwestia, jeśli nie to pisz na priva. ps. Co do wizyty to musze pogadać z mężem. Odezwe się wkrótce. Cos temat podbitki jest mało popularny....a ja mam za pare dni robić i nic , nawet nie wiem gdzie kupić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts