Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRUPA WIELICKA (Powiat Wielicki)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

gdyby ktoś był chętny mam do odstąpienia 2- 3 tyś szt. dachówek ok. 50-cio letnich prawdopodobnie "Marsylka" z rozbiórki starego domu i stodoły. Również pozostałości po budowie nowego domu -4 palety pustaków "MAX", cegły pełne, oraz inne drobiazgi. Miejscowość Golkowice. Info na PW.

Pozdrawiam

Witam,

Jestem na etapie borykania sie z papierami do pozwolenia na budowę i w miedzy czasie chcę zalatwic przyłacz prądu. Budowac będę w Biskupicach.

Wiem że ten watek juz wiele razy byl poruszany ale czy ktoś mógłby mi w skrócie opisac etapy postepowania.

Na dzien dzisiajszy mam juz warunki przyłacza.

Co dalej?

Dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam

Mateusz

Marek_B napisał:
Witam "nowych" sąsiadów szczególnie z Przebieczan :) Idzie wiosna więc pora się do roboty zabierać...

Mam pytanie odnosnie obrzeży, krawężników itp betonowych historii - czy ktoś już robił rozeznanie cenowe - gdzie najtaniej i stosunkowo blisko ?

Zorientuj się tu http://www.rokita-regent.pl/ogrodzenia-opis.htm. Mają dobre ceny na ogrodzenia, ale podobno robią też taką drobnicę. Zadzwoń i zapytaj.

Dzwoń do oddziału koło Igołomii (Zofipole).

Niureczka napisał:
Witam,

Chciałabym się zapytać czy ktoś z was ma lub widział gdzieś w okolicy podbitkę plastikową, najchętniej w kolorze złoty dąb? Zastanawiam się nad taką ale najpierw chciałabym ją zobaczyć na żywo jak to wygląda. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.

My właśnie kończymy podbitkę plastikową, tania i wygląda moim zdaniem super, jeśli Wam po drodze do Koźmic Małych zapraszamy, można zobaczyć i popytać o szczegóły. My ją sami układamy z mężem:)Tzn. głownie mąż a ja pomagam:)

awgk napisał:
My właśnie kończymy podbitkę plastikową, tania i wygląda moim zdaniem super, jeśli Wam po drodze do Koźmic Małych zapraszamy, można zobaczyć i popytać o szczegóły. My ją sami układamy z mężem:)Tzn. głownie mąż a ja pomagam:)

Gdzie kupowaliście podbitkę? Jestem co prawda na kupnie podbitki z blachy trapezowej, ale może i na plastik warto popatrzeć....

awgk napisał:

Super, że znalazł się ktoś kto taka podbitkę zastosował. Co prawda troche nam nie po drodze ale może zrobimy sobie wycieczke krajoznawcza ? ;-)

Możesz podać bliższe szczegóły jaki kolor podbitki macie, jakiej firmy, gdzie kupiona, ew w jakiej cenie?

Inne osoby też moga być zainteresowane ta kwestia, jeśli nie to pisz na priva.

ps. Co do wizyty to musze pogadać z mężem. Odezwe się wkrótce.

Niureczka napisał:
Super, że znalazł się ktoś kto taka podbitkę zastosował. Co prawda troche nam nie po drodze ale może zrobimy sobie wycieczke krajoznawcza ? ;-)

Możesz podać bliższe szczegóły jaki kolor podbitki macie, jakiej firmy, gdzie kupiona, ew w jakiej cenie?

Inne osoby też moga być zainteresowane ta kwestia, jeśli nie to pisz na priva.

ps. Co do wizyty to musze pogadać z mężem. Odezwe się wkrótce.

Cos temat podbitki jest mało popularny....a ja mam za pare dni robić i nic , nawet nie wiem gdzie kupić ...:)