lugi 16.05.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 WitamSzukam murarza który poprowadziłby budowę domu, ewentualnie dwóch fachowców. Czy macie kogoś takiego godnego polecenia w okolicach Wieliczki, Niepołomic??? Jesli chodzi o pomocników to licze na Siebie i domowników, dlatego nie chcę brać profesjonalnej ekipy. Mój tel. 510463095Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 17.05.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Sprzedam działkę budowlaną (w części rolna) w miejscowości IZDEBNIK pow. 27,30 arów (z możliwością podziału na mniejszą ). Działka z widokiem na Babią Górę i Lanckoronę. Na działce znajduje się linia energetyczna, gazowa w najbliższym czasie wodna. Okolica piękna i spokojna - dojazd asfaltowy. Cena do uzgodnienia.POLECAM kontakt tel. 501 047 911 lub 691332560 , IzdebnikZainteresowanym mogę przesłać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.05.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Czy ktoś ostatnio kupował podbitke GAMRAT i może podać namiar?Nie mogę jej znależć nigdzie w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 20.05.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Hej, Podbitke Gamrat można kupić w Trapez-Carbo na Zakopiance w Krakowie i w składzie budowlanym Marka na chyba Skotnickiej 211. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.05.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Niureczka stokrotne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 25.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witam Czy ma ktoś do odsprzedania krótkie odcinki (1-2m) rur kanalizacyjnych 160mm ? tel.510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 25.05.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Przyjmę lub odkupie ziemie na działkę w Ochmanowie. tel.510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tedyf 26.05.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Przyjmę ziemię i gruz na działkę w Fałkowicach gm.Gdów. Zainteresowanych proszę o kontakt 608079439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 27.05.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witajcie,Potrzebuję namiary na ekipe od elewacji, która zrobi również podbitkę (jeśli może zrobić jeszcze ocieplenie balkonu byłoby super). Umówiona ekipa nas wykiwała, właściciel nie odbiera w ogóle telefonu a wszystko mamy już gotowe. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwik 27.05.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 szukam sprawdzonej, niedrogiej ekipy "dachowców" którzy aktualnie znaleźliby chwilkę na dokończenie dachu (dachówka wielkoformatowa zakładkowa więc powinno się szybko układać) - mam wykonaną więźbę, w połowie ofoliowany i ołacony dach, cały materiał na placu i cholernego nerwa na kolesi którzy od paru tygodni mnie zwodzą (mieli to już dawno skończyć ale połapali lepiejpłatne fuchy i kiszka - u mnie robili przez zimę całość a teraz już im się przestało opłacać ;(( ) - POMÓŻCIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdbuli 27.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam czy ktoś z forumowiczów z grupy wielickiej lub okolic ma u siebie zamontowaną podbitkę z blachy trapezowej, jeżeli tak to proszę o namiary ponieważ chciałbym zobaczyć jak wygląda na żywo u kogoś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmc 28.05.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam mam do oddania przyczepę campingową. Nadaje się w sam raz na budowę, pojedzie na własnych kołach. Odbiór: Myślenice Jawornik (niedaleko Zakopianki, pomiędzy Krakowem a Myślenicami) Mogę podesłać zdjęcia na priv. Pozdrawiam vito3 Witam. Ta przyczepa to aktualna ? Jeśli tak to jakieś foto można by na priv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmc 28.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Czy ktoś orientuje się gdzie można kupić tanio parę ciężarówek ziemi?? Często widzę przejeżdżające przez os. Krzyszkowice w kierunku Baryczy ciężarówki z ziemią. Sam potrzebowałem ziemię więc zatrzymywałem i pytałem się o jakość ziemi i cenę. Można się targować na całego:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak211 28.05.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Finalizuje właśnie zakup działki w Koźmicach Małych. W pierwszej kolejności będę musiał zrobić wjazd na działkę. Działka jest położona bezpośrednio przy drodze gminnej ale trzeba położyć przepust w rowie, żeby się dało na nią wjechać. Może ktoś mi wyjaśnić jak to jest w końcu z robieniem tego wjazdu na działkę. Trzeba zgłoszenie/pozwolenie/specjalny projekt tego robić? W sieci są różne opinie na ten temat ale generalnie ponoć zależy to od gminy. Jak to wygląda w gminie Wieliczka - może ktoś mi podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agap771 31.05.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam,przyjmę lub kupię ziemię w okolicach Wieliczki. Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod numerem 600-487-414. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 31.05.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Finalizuje właśnie zakup działki w Koźmicach Małych. W pierwszej kolejności będę musiał zrobić wjazd na działkę. Działka jest położona bezpośrednio przy drodze gminnej ale trzeba położyć przepust w rowie, żeby się dało na nią wjechać. Może ktoś mi wyjaśnić jak to jest w końcu z robieniem tego wjazdu na działkę. Trzeba zgłoszenie/pozwolenie/specjalny projekt tego robić? W sieci są różne opinie na ten temat ale generalnie ponoć zależy to od gminy. Jak to wygląda w gminie Wieliczka - może ktoś mi podpowie? W gminie Wieliczka trzeba wszystko, jeśli dobrze pamiętam w tej kolejności: zapytanie o warunki, warunki, projekt zjazdu, wniosek o pozwolenie, decyzja, uprawomocnienie, zgłoszenie zamiaru rozpoczęcia, potem zakończenia i odbiór i inwentaryzacja podwykonawcza. Inaczej mówiąc: 100% biurokracji w najczystszej postaci A alternatywnie: zrób sam bez pozwolenia, w razie wpadki zapłacisz grzywnę lub w ostateczności każą przebudować lub rozebrać. Ja wybrałem opcję nr 1 i zjazd mam gotowy ale odbiory będę robił po zakończeniu całej budowy, w moim przypadku opcja nr 2 odpada ze względu na sąsiadów "życzliwych inaczej". Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1808 04.06.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Witam. Planuje rozpoczecie budowy na wiosne przyszłego roku, jednak firmę budującą trzeba szukać juz teraz Czy możecie z czystym sumieniem polecić firmy wykonawcze do wykonania SSZ?? Chodzi mi o firmy uczciwe, rzetelne i wykunujące budowę zgodnie ze sztuką, wiadomo najlepiej jak bybyła jeszcze tania Oczywiście firma ( okipa) musi mieć kompetencje poparte wykonanymi budowami które mozna będzie zobaczyć. Okolice w których będę sie budował to Zakrzów między Niepołomicami a Wieliczką, Wszelkie informacje proszę na priv. Pozdrawiam i dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 05.06.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Poszukuję desek tarasowych najlepiej z modrzewia lub sosnowych, czy ktoś może wie gdzie można je kupić w okolicach Wieliczki , Krakowa. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elnat 06.06.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam, mam do oddania gruz z naszej działki w Czarnochowicach. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak211 07.06.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witam. Możecie polecić jakiegoś architekta lub biuro projektowe? Najlepiej w Wieliczce lub gdzieś w pobliżu. Chodzi o adaptacje projektu domu. Zależy nam na tym, żeby to zrobił w miarę szybko bez przeciągania terminów. No i jak nie będzie zbyt drogi to też będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts