bienieczek 31.07.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witam,Poszukuję stolarza do wykonania blatu drewnianego do kuchni. Jeśli ktoś miałby kogoś sprawdzonego to bardzo proszę o informację na priva.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 01.08.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 U nas też Mazurkiewicz i było to najgorsze doświadczenie w czasie naszego budowania. Tynki tak krzywe, że fachowiec od montażu drzwi pytał przy pomiarach, czy tynkarze byli pijani? no i bądź tu mądry człowieku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak211 01.08.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Możecie polecić jakiegoś architekta w okolicach Wieliczki? Działka jest w gminie Wieliczka. Mniej więcej zrobiłem rozeznanie w samej Wieliczce i zastanawiam się czy nie znajdę kogoś tańszego w okolicy. W samej Wieliczce stawki są około 1800-2000PLN za samą adaptację typowego projektu... (bez szamba, wjazdu, instalacji). Do tego często jeszcze doliczają geologa czyli około 400PLN.Jak znacie kogoś tańszego i sprawdzonego to będę wdzięczny za kontakty. A przy okazji pytanie. Co bardziej polecacie zamówić w biurze od razu cały komplet projektu czyli łącznie z instalacjami, szambem, wjazdem czy też robić sobie to osobno znajdując osobnych projektantów do poszczególnych instalacji. W jednym z biur w Wieliczce krzyczą sobie za taki pakiet 4500PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Sikora 01.08.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witajcie.Mam pytanie: czy realizuje ktoś w okolicach Krakowa projekt domu z Muratora - "Wschód Słońca"?Zależy mi aby zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości a nie tylko na papierze.Za przysługę oczywiście mogę się odwdzięczyć w odpowiedni sposób. Jeśli tak to proszę o odpowiedź lub kontakt na adres email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikita1 02.08.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam, Poszukuję stolarza do wykonania blatu drewnianego do kuchni. Jeśli ktoś miałby kogoś sprawdzonego to bardzo proszę o informację na priva. Dziękuję poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak211 03.08.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Możecie polecić kogoś wykonującego przyłącza prądu na plac budowy (tzw prowizorki budowlane)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 06.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 witamPoszukuję kierownika do budowy domu jednorodzinnego. tel.510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszbujas 09.08.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 WitamCzy znacie sprawdzoną, samodzielną ekipę do wykonania drenażu? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robcook 11.08.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam Jak by ktoś miał do sprzedania wełne mineralną gr. 5cm min. 1 rolka to proszę dać znać - [email protected] lub 507 306 009 Może komuś zostałaPozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 12.08.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 WitamSzukam dobrego operatora z koparką do kopania fundamentów w okolicach Wieliczki lub Niepołomic. tel.510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 12.08.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 WitamSzukam dobrego operatora z koparką do kopania fundamentów w okolicach Wieliczki lub Niepołomic. tel.510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadia1719504470 13.08.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Mam do odsprzedania ok.190 sztuk dachówki podstawowej roben kasztan monza plus (pozostało po ukończeniu dachu) +gąsiory. okolice Wieliczki, mozliwość transportu (dziś do godziny od wpisu od razu), pozostały termin transportu do ustalenia. tel..693288125. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuro 17.08.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam forumowiczów:)Właśnie dostałem pozwolenie na budowę i pilnie potrzebuje kierownika budowy z okolic Wieliczki, takiego co to nie będzie robił z wszystkiego problemów i będzie znany w gminie:) Jeśli ktoś zna takiego to będę bardzo wdzięczny za info.I jeszcze drugie pytanko: czym utwardzaliście drogę dojazdowa na działkę i za ile?pozdrawiam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikita1 24.08.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Czy zna ktoś ekipę budowlaną kierowaną przez Łukasza Nowaka, mieszka podobno gdzieś koło Niepołomic. Dał mi jak na razie najniższą cenę za SSO i chciałbym wiedzieć dlaczego...posługuje się mailem: łukasznowakeso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 31.08.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam Przyjmę ziemię do wyrównania terenuKoźmice wielkieNie posiadam transportu tel. 602 449 980pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMat 01.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Możecie polecić jakiegoś architekta w okolicach Wieliczki? Działka jest w gminie Wieliczka. Mniej więcej zrobiłem rozeznanie w samej Wieliczce i zastanawiam się czy nie znajdę kogoś tańszego w okolicy. W samej Wieliczce stawki są około 1800-2000PLN za samą adaptację typowego projektu... (bez szamba, wjazdu, instalacji). Do tego często jeszcze doliczają geologa czyli około 400PLN. Jak znacie kogoś tańszego i sprawdzonego to będę wdzięczny za kontakty. A przy okazji pytanie. Co bardziej polecacie zamówić w biurze od razu cały komplet projektu czyli łącznie z instalacjami, szambem, wjazdem czy też robić sobie to osobno znajdując osobnych projektantów do poszczególnych instalacji. W jednym z biur w Wieliczce krzyczą sobie za taki pakiet 4500PLN. Cena za pakiet podstawowy chyba nie jakaś wygórowana ale całość 4,5tyś to chyba sporo. Tylko że masz z głowy sporo jeżdżenia i załatwiania. Generalnie za projekt przyłączy prąd, wodę, gaz, szambo musisz liczyć po 300-500zł, zależy jak ponegocjujesz. Zadzwoń do p.Anny Taff-Czernik i zapytaj jak u niej aktualnie wyglądają koszta 501 469 965 U mnie robiła wersję podstawową, szybko i sprawnie. Sprawę prądu to najlepiej zadzwoń do p.Krzysztofa Musiała tel. 503 133 858 pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuro 04.09.2011 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Jakby ktos mial zbedny gruz albo cos, czym mozna utwardzic droge to ja chetnie przyjme. Okolice Sierczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 04.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam Chciałam zrobić mapkę do celów projektowych czy możecie polecić geodetę który by to zrobił po dobrych pieniądzach;) [email protected] Pozdrawiam Pani Sanocka z Wieliczki przy ul. Mickiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 07.09.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam ! Mam do sprzedania stemple po tegorocznej budowie, część z nich używana była też na poprzedniej budowie rok wcześniej, w sumie ok. 200-300 szt. w cenie 3 zł/szt. Do odbioru we własnym zakresie w Grabówkach przy granicy z Sygneczowem. zainteresowanych proszę o kontakt tel.: 698-626-313. Oferta ważna do końca września lub do wyczerpania zapasów Potem stemple idą do pieca. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kylo_kc 07.09.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam sprzedam pozostałe po budowie: - BETONIARKĘ 250l/380V (używana - stan b. dobry) - 1500pln - nową paczkę BASF STYRODUR C 3035CS zielony gr.5cm/6m2 na posadzki/balkony/schody - fabrycznie zapakowana - 100pln - tablicę informacyjną na budowę (65cmx50cm) do odbioru Wieliczka Przy okazji - przyjmę dobrą (czarnoziem/humus) ziemię pod ogródek warzywny - 1 ciężarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts