Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRUPA WIELICKA (Powiat Wielicki)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

A co sądzicie o dachówce Robena Monza Plus???? jakieś doświadczenia? polecacie! odradzacie! proszę,,,,,

pozdrowienia

Jacek

U mnie jest taka właśnie już 3 lata na dachu, nie spadła, nie przecieka a wygląda mniej więcej tak:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/714cbad672ad96ba.html

Gdzie kupić dobre, suche drewno do kominka? Okolice Wieliczki.

Najlepiej jakby jeszcze było tanio ale tak to chyba tylo było kiedyś w Erze.

pozdr

Kupowaliśmy jesiona dwukrotnie tutaj: http://www.drewno-kominkowe.net.pl/ Suche to ono nie było, ale kupowaliśmy je zimą i wiosną i suszy się pod wiatą. Cenę mieli dobrą, transport tani. Ogólnie polecam.

Witam Grupę Wielicką :)

Chciałabym kupić działkę budowlaną ok. 10 ar (min. 10 ar, może być więcej ale zależy od ceny) w rozsądnej cenie. Interesuje mnie działka raczej w gm. Biskupice, nie bezpośrednio przy ruchliwej drodze Gdów-Wieliczka, dobrze jeśli media będą w zasięgu, może być lekki spadek, ale nie na tyle duże aby była konieczność budowania piwnic, działka gotowa do kupna (nie dopiero do wydzielenia z większej). Może Wasza rodzina, przyjaciele, znajomi chcą sprzedać fajną działkę sympatycznej rodzinie 2+1? :) Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam,

Mam do sprzedania zestaw do gotowania, kuchenka + butla 11kg, idealny na budowę, działkę, etc:

- kuchenka gazowa: stara ale wszystkie cztery palniki działają, piekarnik nie działa.

- dysze odpowiednie do gazu propan-butan

- wąż przyłączeniowy ok 1,5m

- butla 11kg na propan-butan, gdzieś w połowie wypełniona.

Używaliśmy jej przez jeden sezon do gotowania obiadow w czasie budowy. Zestaw sprawny, dziś sprawdzalem i jest wszystko w porządku.

Cena 70zł

Do odbioru w Biskupicach.

tel: 512-079-717

Witam

Mam zapytanie: Czy ktoś był lub jest na bieżąco z przyłączem wodociągowym do nowo budowanego domu w gmnie Niepołomice??? Chodzi mi o informację jakie są ceny robocizny + materiały oraz namiary na jakiegoś wykonawcę, tak aby to w miarę poszło sprawnie. Dajcie znać! Proszę!

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam,

będziemy się budować w tym roku. Czy ktoś z Was budował może dom Archigraphu - Verona lub Venturine?

Jeśli znacie kogoś kto taki domek postawił nawet w stanie surowym to dajcie znać. Stawiam kawe lub piwo jeśli będę mogła przekroczyć próg takiego domu.

To bardzo ważne, ale też pilne. Proszę dajcie znać.

Pozdrawiam