stanley79 21.01.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 WitamSzukam kogoś do poprawienia zamontowanych już okien dachowych - źle wykonano obróbkę folia paroprzepuszczalną - dotychczasowi wykonawcy nie poradzą sobie choćby nie wiem ile im zapłacono. Nie chciałbym w przyszłości z tego powodu remontować poddasza. 6 okien zamontowano - dom w stanie surowym zamkniętym, termin do ustalenia, miejscowość Kornatka k/Dobczyc. zdjęcia mogę przesłać na emaila. 604590553 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 15.02.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 witam, poszukuje sprawdzonych ekip do isnstalacji - hydraulika - wod-co-gaz, do kominka z płaszczem wodnym, ekipy do tynkow maszynowych cem-wap, wylewek. Za wszelkie namiary dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 15.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam Szukam kogoś do poprawienia zamontowanych już okien dachowych - źle wykonano obróbkę folia paroprzepuszczalną - dotychczasowi wykonawcy nie poradzą sobie choćby nie wiem ile im zapłacono. Nie chciałbym w przyszłości z tego powodu remontować poddasza. 6 okien zamontowano - dom w stanie surowym zamkniętym, termin do ustalenia, miejscowość Kornatka k/Dobczyc. zdjęcia mogę przesłać na emaila. 604590553 Moge polecic moja ekipe od dachu sa z okolic Wieliczki - ZBIGNIEW PIWOWAR TEL: 604-385-713 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 19.02.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witam całą Wieliczkę i okolice Kto w okolicy zrobi dobrze SSO dla prostej stodoły ? Znacie jakąś ekipę godną polecenia? ENDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 20.02.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 WitamPonawiam prośbę do Was: Czy ktoś był lub jest na bieżąco z przyłączem wodociągowym do nowo budowanego domu w gminie Niepołomice??? Chodzi mi o informację jakie są ceny oraz namiary na jakiegoś wykonawcę, tak aby to w miarę poszło sprawnie. Dajcie znać! Proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witia2807 03.03.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów.Dołączamy do tej grupy również.My zaczynamy budowę jak tylko dostaniemy pozwolenie,domku ale trochę innego bo szkieletowego w Trąbkach,gmina Biskupice.Domek to Anielski Dwór w wersji lustrzanej,szkielet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 10.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 WitamMam do sprzedania (dla zainteresowanych) pozostałości po przyłączu tymczasowym: http://tablica.pl/oferta/skrzynia-elektryczna-budowlana-jak-nowa-2x-sila-230v-gratis-ID2rL3x.html Okolice Dobczyc, MyślenicPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.03.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam Jesli ktos zainteresowany jest fachowym wykonaniem elewacji zewnetrznej polecam Pana Stanislawa Wisniewakiego 660-972-144 , solidnie wykonane prace , porzadek na budowie , termonowosc , bardzo przystepne ceny . Panowie klada rowniez gladz ( tradycyjn i bezpylowa ) , maluja sciany , tapetuja ... O szczegoly prosze pisac na priv.... chetnie odpowiem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 10.03.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 WitamCzy ktoś szukał wody na działce, kopał studnie i korzystał z usługi kogoś, kto zajmuje się szukaniem wody ? Czy w Naszych okolicach macie namiary na taką osobę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak211 11.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Poleci mi ktoś jakiegoś dobrego fliziarza? Łazienki, kuchnia i balkony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hary1906 20.03.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Firma Projektowa Archiplan - architekt Piotr Dziobek.Witam oferuję swoje usługi w zakresie projektowania domów indywidualnych, adaptacji projektów gotowych, załatwiania wszelkich formalności do pozwolenia na budowę. Zapraszam do współpracy.http://www.archiplan.org.pl[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 24.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 WitamPrzyjmę ziemię na działke w Ochmanowie . Jacek tel.510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 24.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 WitamPrzyjmę ziemię na działke w Ochmanowie . Jacek tel.510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita_d 25.03.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam Ponawiam prośbę do Was: Czy ktoś był lub jest na bieżąco z przyłączem wodociągowym do nowo budowanego domu w gminie Niepołomice??? Chodzi mi o informację jakie są ceny oraz namiary na jakiegoś wykonawcę, tak aby to w miarę poszło sprawnie. Dajcie znać! Proszę! Na wstępie witam wszystkich Planuje budować się w Śledziejowicach - projekt jest, pozwolenie na budowę też, teraz kwestia kredytu - budować będę dom szkieletowy (prefabrykat), wiec jeszcze chwilę czekam na into ze szczegółami do dofinansowania dla domów energooszczędnych (mój po obliczeniach ma mieć Ek<10, pozostaje kwestia wymaganych parametrów indywidualnych urządzeń. Ja jestem na etapie szukania ekipy która zrobiłaby mi przyłącze wody - długość ok 20m (wzdłuż drogi wewnętrznej nieutwardzonej). Pierwsza wycena jaką otrzymałam to 8100 na etap I ze studzienką na okres budowy, po wybudowaniu - przesunięcie studzienki do domu, liczników itp (1500). Cena bez opłat w wodociągach. Jak to wyglądało u was, zwłaszcza tych, którzy już przyłączyli wodę. Także ile musieliście czekać na przyłącz prądu ile kosztował? Też się zastanawiam jak zrobić prąd budowlany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 25.03.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 WitamDla Mnie to jakaś absurdalna cena!!! 8100 za 20m wodociągu !!! To chyba rurę dają ze złota ??? Ja mam do zrobienia 50m i myślałem zmieścić się w granicach 4 tyś zł. ! Z tymi przyłączami to teraz okazuje się że jest coraz gorzej. Nie dość że później płaci się co miesiąć grube pieniądze za wodę i KANALIZACJĘ !!! to jeszcze teraz jest tyle problemów, aby się podłączyć!!! Z prądem jest też nie ciekawie, bo może za przyłącze jest stała opłata ( u mnie za 12kW to ok.2000zł)Ale taryfa za prad budowlany jest CHORA!!!!! A przejście na normalną taryfę jest możliwe dopiero po odbiorze domu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalisko 25.03.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Dołączamy do tej grupy również. My zaczynamy budowę jak tylko dostaniemy pozwolenie,domku ale trochę innego bo szkieletowego w Trąbkach,gmina Biskupice. Domek to Anielski Dwór w wersji lustrzanej,szkielet. Witam i pozdrawiam po sąsiedzku Domek tez w Trąbkach, projekt "Dom w groszku 2G lustrzane odbicie" jesteśmy na etapie instalacji elektrycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita_d 26.03.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 witia2807, kto Ci robi szkielet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 29.03.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witajcie, My troche dalej od Wieliczki, gmina Dobczyce - ale od strony Wieliczki Pozdrawiam Inwestorow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
webi 04.04.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam i pozdrawiam po sąsiedzku Domek tez w Trąbkach, projekt "Dom w groszku 2G lustrzane odbicie" jesteśmy na etapie instalacji elektrycznych Witam i pozdrawiam z Pawlikowic. Jeżeli robicie wentylacje mechaniczną, to warto pomysleć o kablu do sterownika. Po tynkach jest sporo prucia, albo lokalizacja kompromisowa. Generalnie na tym etapie najlepiej wykonać przebicia na przewody wentylacyjne, jeżeli nie były przygotowane wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 13.04.2013 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 WitamPrzyjmę ziemię na działkę w Ochmanowie. Tel. 510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts