południowa 11.09.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 witam, czy moze ktos polecic producenta-sprzedawce szamb najlepiej z montazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 12.09.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Zostały nam bo za źle obliczyliśmy zapotrzebowanie... Widzę, że komuś się chyba zapodział kalkulator i teraz trzeba szukać chętnego Odkupiłbym ale mój pustak ma nieco inny wymiar Na jakim etapie budowy jesteś? PS. Czy ktoś z szanownych forumowiczów buduje ktoś w Śledziejowicach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 12.09.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Właśnie! Tym kimś jest projektant, źle obliczone ilości już w dwóch przypadkach... Coś czuję że będziemy pisać reklamację do biura projektowego... Aktualnie robimy dach, jeśli pogoda pozwoli to za tydzień będziemy mieć SSO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 13.09.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Skąd i jaką masz dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 13.09.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 ALEGRA9 z Abito w Wieliczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita_d 13.09.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Widzę, że komuś się chyba zapodział kalkulator i teraz trzeba szukać chętnego Odkupiłbym ale mój pustak ma nieco inny wymiar Na jakim etapie budowy jesteś? PS. Czy ktoś z szanownych forumowiczów buduje ktoś w Śledziejowicach?? Ja "buduję" w Śledziejowicach, chociaż w moim przypadku buduję to za dużo powiedziane Gdzie dokładnie się budujesz? Na Dębowym osiedlu są 3 budowy na etapach: - przyłącza, wkrótce fundamenty (moja ) - fundamenty od 2 tygodni (moi sąsiedzi) - zbliżający się do SSO (sąsiedzi z 3 działki dalej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 14.09.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Ja "buduję" w Śledziejowicach, chociaż w moim przypadku buduję to za dużo powiedziane Gdzie dokładnie się budujesz? Na Dębowym osiedlu są 3 budowy na etapach: - przyłącza, wkrótce fundamenty (moja ) - fundamenty od 2 tygodni (moi sąsiedzi) - zbliżający się do SSO (sąsiedzi z 3 działki dalej) Witam sąsiadke życzę dobrej pogody i udanego zalania fundamentów. Chętnie pomogę w razie gdybyś potrzebowała fachowych/w dobrych cenach usług/produktow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 14.09.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 ALEGRA9 z Abito w Wieliczce Porównywałeś może ceny w AX-BUD Sieraków? Ani są dystrybutorem m. in. KORAMIC i w teorii powinni mieć dobre ceny. Abito nie znam ale sprawdzę - dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 14.09.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Cena w AXBUD praktycznie taka sama, może ciut niższa, ale ja brałem całość dachu z orynnowaniem i kominy do tego, w sumie taniej wyszło mi to kupić w ABITO. A dzisiaj byłem w AXBUDzie i pytałem o ofertę na płytkę klinkierową, jak na przedstawiciela WIENERBERGERA to cena jak dla mnie na Pomeranie zaporowa, ponad 60 zł za m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 14.09.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Cena w AXBUD praktycznie taka sama, może ciut niższa, ale ja brałem całość dachu z orynnowaniem i kominy do tego, w sumie taniej wyszło mi to kupić w ABITO. A dzisiaj byłem w AXBUDzie i pytałem o ofertę na płytkę klinkierową, jak na przedstawiciela WIENERBERGERA to cena jak dla mnie na Pomeranie zaporowa, ponad 60 zł za m2... BUDOGRAM pozwala urwać parę groszy... Ja bardzo sobie chwalę współpracę z AX-BUD, mają dobre ceny i są elastyczni co w mojej sytuacji jest kluczowe Ale skoro piszesz, że podobny poziom cen to tym bardziej zwrócę się o wycenę do ABITO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 14.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Cena w AXBUD praktycznie taka sama, może ciut niższa, ale ja brałem całość dachu z orynnowaniem i kominy do tego, w sumie taniej wyszło mi to kupić w ABITO. A dzisiaj byłem w AXBUDzie i pytałem o ofertę na płytkę klinkierową, jak na przedstawiciela WIENERBERGERA to cena jak dla mnie na Pomeranie zaporowa, ponad 60 zł za m2... BUDOGRAM pozwala urwać parę groszy... Ja bardzo sobie chwalę współpracę z AX-BUD, mają dobre ceny i są elastyczni co w mojej sytuacji jest kluczowe Ale skoro piszesz, że podobny poziom cen to tym bardziej zwrócę się o wycenę do ABITO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 14.09.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Z BUDOGRAM korzystałem przy zakupie pustaków, też poszły z AXBUD-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 16.09.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 z cyklu "sprzątam"... Mam do sprzedania: 1. Uzbrojoną RBTkę - na 3 fazy wraz z różnicówką: http://imageshack.us/a/img19/3275/gdus.th.jpg http://imageshack.us/a/img22/6651/znxu.th.jpg http://imageshack.us/a/img571/2176/75d8.th.jpg Cena: 200zł 2. Beczkę blaszaną 200l "po oleju" - idealna na wodę, Cena: 1 piwo 3. Około 36m2 kostki szarej 8cm (nazwy niestety nie pamiętam) http://imageshack.us/a/img845/9980/sm0h.th.jpg Cena: 360zł 4. Około 70m2 kostki nostalit (kolor oliwkowy + 1 paleta żółty) Cena: 1000zł 5. Ok 3 kubików desek poszalunkowych - raczej dłuższych, krótkie spaliłem Cena 300zł Odbiór Przebieczany Co do kostki mogę pomóc zorganizować tani transport Kontakt: 5 0 3 6 4 1 9 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 27.09.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Mam na zbyciu następujące materiały: 1. Deski szalunkowe ok. 3 kubiki - 350 zł za całośćhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214997&d=1380293227 2. Pustaki Porotherm 30 P+W ok.210 szt. - cena 3,60 za sztukęhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214996&d=1380293213 3. Pustaki Porotherm 25 P+W 12 szt. - cena 40 zł za całość lub GRATIS przy zakupie Porotherm 30http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214995&d=1380293196 Odbiór we własnym zakresie z Niegowici k.GdowaKontakt tel. 606 502 502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak211 16.10.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Mam do sprzedania piecyk typu "koza" + 4 rurki (kazda 1m dlugosci) i 2 kolanka (90 stopni). Rurki i kolanka oczywiscie pasuja do podlaczenia do piecyka. Chetnie pozbede sie tego zestawu za 100pln. Jesli ktos planuje jakies prace na budowe w zimniejsze miesiace to na pewno sie przyda - nam sluzyla w ten sposob rok temu. Piecyk do odbioru w miejscowosci Koźmice Małe k/Wieliczki. W razie czego moge podeslac zdjecia na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 18.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Przyjmę ziemię na działkę do Ochmanowa tel.510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 25.10.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Cały czas mam do sprzedania deski szalunkowe i pustaki jak w ogłoszeniu powyżej. Desek po segregacji jest nawet więcej niż na zdjeciu. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 25.10.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Chcę nabyć drabinę do domu, której zasięg będzie na poziomie ok.5m, dlatego myślę że optymalna to 3x9I mam problem, bo im bardziej szukam i czytam opinie, tym bardziej nie wiem co wybrać... Myślałem o zakupie KRAUSE CORDA lub BAYERSYSTEM - ale w obu przypadkach znalazłem dużo opinii, że obie marki mają problem i wyginają się jak na nie wejdzie ktoś o wadze ok.75 kg (jak ja), co przy podanej przez producenta wadze do 150 kg chyba nie powinno mieć miejsca.Wyczytałem że np. KRAUSE w tym samym modelu CORDA stosuje dwa profile, ale jak to sprawdzić i gdzie kupić taką z grubszym profilem już nie znalazłem. Na 99% na allegro i w marketach typu Castorama itp. są te z cieńszym profilem... Ze względu na bezpieczeństwo, nie szukam tanich rozwiązań, chcę kupić dobrą, bezpieczną i sprawdzoną drabinę. Dlatego prośba o radę do tych co już kupili drabiny i używają ich - co radzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 26.10.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Moja drabina została zakupiona w którymś z marketów budowlanych, biegają i skakają po niej osiłki cięższe niż Ty i nie ma z tym żadnych problemów. Każda drabina spełnia ściśle określoną normę, dlatego Twoje obawy, w moim odczucią są mocno przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 26.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nie tyle moje obawy, co przeczytane opinie w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts