Agnes16 13.05.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Witam, Czy ktoś się orientuję gdzie w Małopolsce kupie perlit do zasypywania pierwszej warstwy pustaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 20.06.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Droga Grupo Wielicka, jestem już na dość zaawansowanym stadium budowy, ale niestety mam pewne rzeczy nie zrobione. Wykonawca najzwyczajniej w świecie uciekł. Szukam kogoś kto by uzupełnił braki. Chodzi o ocieplenie budynku i montaż zewnętrznych parapetów. Niedoróbki w ociepleniu to brak styropianu przy gruncie i na balkonach. Pozostała część jest zrobiona. Proszę o info na priv lub na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 30.06.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 WitamMacie namiary na kogoś z wodociągów z Niepołomic kto zajmuje się przyłączami. Chodzi mi o kogoś z wodociągów kto jest pracownikiem a zajmuje się też "prywatnie" sprawami przyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 09.09.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Poszukuję fliziarza a raczej kamieniarza do obłożenia schodów zewnętrznych kamieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 09.10.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Witam wszystkich, budujemy dom koło Wieliczki, obecnie SSZ i prosimy o pomoc w znalezieniu sprawdzonych fachowców od:ocieplenie, tynki, gładzie, wylewki, flizy, sufity podwieszane, stolarz, niwelacja terenu, ogrodzenia. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_mk 21.07.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Witam. Mam do sprzedania dzialke budowlana w Wieliczce ul. Pasternik. Ponizej link do ogłoszenia. https://www.gumtree.pl/a-dzialki/wieliczka/do-sprzedazy-dzialka-6-65-ara-w-wieliczce-ul-pasternik/1002026326390911209304309 Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_podleze 24.10.2019 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Witam, chciałem poprosić o polecenie sprawdzonej ekipy do wykonania SSO (fundamenty + ściany + dach). Dom będzie mieć dość skomplikowany dach (https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-sliwach-g2-me94225cbdaea9) dlatego zależy mi na doświadczonej ekipie. Przy okazji proszę również o polecenie kierownika budowy. z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts