Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRUPA WIELICKA (Powiat Wielicki)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki, dzięki... na pewno napisze...

niestety koparkowi są zajęci - trzeba się umawiać z nimi tydzień wcześniej ;(

Może ktoś jeszcze ma jakieś namiary ???

pisałem kiedyś o Panu Chlebdzie jest ojciec i syn, ale u nich to nawet 2 tygodnie wcześniej się zapisywałem, ale może akurat:

ojciec - 66 88 41 656

syn - 66 05 37 494

Witam,

Pilnie potrzebuję namiary na koparkowego z okolic Wieliczki - Przebieczany oraz kogoś kto przywiózł by mi na działeczkę ok 5 ton żółtego piachu...

jesli chodzi o piach to 507-762-303 (imienia nie pamietam) w każdym razie jest z twoich okolic (Szczygłów czy gdzieś obok)

piach zasypowy do fundamentów płaciłam po 300zł za 11/m3. to była najtańsza oferta.

przywiózł wszystko szybko i sprawnie

dziękuje wszystkim za namiary. Niestety wszyscy zajęci... Na szczęście, ponieważ sprawa nie dotyczy kopania, rozwiązałem sprawe w inny sposób.

Wniosek prosty - koparkowi mają full roboty i na prawdę trzeba się z nimi umawiać z wyprzedzeniem!

jeszcze raz wszystkim dziękuje!

a piach załatwiłeś ? który transport jest najtańszy ?

witam całą GRUPĘ ;)

po przewertowaniu kilku postów w tył widzę że spotkam tu przynajmniej kilku sąsiadów, budujemy się w Sułowie k/Biskupic. zacznę nietypowo bo od prośby ale sprawa jest pilna.... szukam(y) jakiegoś solidnego "magika" od kominków... jestem umówiony na rozmowę z przedtawicielem firmy "Pegaz" z K+wa ale już udało mi się odnaleść tą firmę na "czarnej liście" wykonawców na forum i chyba sobie odpuszcze... czy ktoś może mi pomóc????

pozdrawiam;)

Kochani potrzebuję namiary na kogoś kto wykonuje przewierty pod drogą. chodzi o przyłącz wody

pilne

z góry dziekuję

Mam rozumieć że robisz przyłącz wody ?

Sami robicie czy jakąś firmę bierzecie do tego ?

Robota we własnym zakresie nie wchodzi w rachube bo prawie całość to przewiert pod drogą, a zwykły przyłącz to zaledwie kilka metrów i robił bedzie facet, który robi u mnie wszystkie instalacje.

Kochani potrzebuję namiary na kogoś kto wykonuje przewierty pod drogą. chodzi o przyłącz wody

pilne

z góry dziekuję

Mam rozumieć że robisz przyłącz wody ?

Sami robicie czy jakąś firmę bierzecie do tego ?

Robota we własnym zakresie nie wchodzi w rachube bo prawie całość to przewiert pod drogą, a zwykły przyłącz to zaledwie kilka metrów i robił bedzie facet, który robi u mnie wszystkie instalacje.

czyli gość sprawdzony ? może jakiś namiar ? jak cenowo wychodzi ?

wszystkie instalacje robi czyli woda, ogrzewanie, kanalizacja ?

pochwalę sięjeszcze tylko że mam już fundament, w poniedziałek zalaliśmy część nad ziemią. w sobotę chyba będą rozbierane szolunki i smarowane dysperbitem od wewnątrz od zewnątrz narazie zostawię tak jak jest. po pomalowaniu dysperbitem środka nawiezie się tam piachu, a może proponujecie cos innego ? jakiś odkrywkowy piach gorszego gatunku albo żwir może ?