lbryndal 21.09.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam, Pilnie potrzebuję namiary na koparkowego z okolic Wieliczki - Przebieczany oraz kogoś kto przywiózł by mi na działeczkę ok 5 ton żółtego piachu... Transport Pan Ubik Gienek 601 976 136 napisz potem kto ci przywiózł i po ile transport i piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 21.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 dzięki, dzięki... na pewno napisze...niestety koparkowi są zajęci - trzeba się umawiać z nimi tydzień wcześniej ;(Może ktoś jeszcze ma jakieś namiary ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 21.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ktoś na Grupie Wielickiej dał kiedyś taki namiar:"... Co do koparki - masz je pod bokiem (Wróblowice czyli jeszcze Kraków - zaraz potem są Golkowice) - 012 654 97 05. ... ' Spróbuj jeszcze taki telefon: 602844494 / 0122784433 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 21.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Gorgonit kiedyś jeszcze pisał: "... Gdyby ktoś chiał koparkowego z okolic wieliczki tel.660537494 ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 21.09.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 u mnie kopał p.Kania podany wyżej przez OGC, całkiem sprawnie a piach przywoził mi p. Rafał Skibski 601 868 217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.09.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 dzięki, dzięki... na pewno napisze... niestety koparkowi są zajęci - trzeba się umawiać z nimi tydzień wcześniej ;( Może ktoś jeszcze ma jakieś namiary ??? pisałem kiedyś o Panu Chlebdzie jest ojciec i syn, ale u nich to nawet 2 tygodnie wcześniej się zapisywałem, ale może akurat: ojciec - 66 88 41 656 syn - 66 05 37 494 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 21.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam, Pilnie potrzebuję namiary na koparkowego z okolic Wieliczki - Przebieczany oraz kogoś kto przywiózł by mi na działeczkę ok 5 ton żółtego piachu... jesli chodzi o piach to 507-762-303 (imienia nie pamietam) w każdym razie jest z twoich okolic (Szczygłów czy gdzieś obok) piach zasypowy do fundamentów płaciłam po 300zł za 11/m3. to była najtańsza oferta. przywiózł wszystko szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 21.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 21.09.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 dziękuje wszystkim za namiary. Niestety wszyscy zajęci... Na szczęście, ponieważ sprawa nie dotyczy kopania, rozwiązałem sprawe w inny sposób.Wniosek prosty - koparkowi mają full roboty i na prawdę trzeba się z nimi umawiać z wyprzedzeniem! jeszcze raz wszystkim dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.09.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 dziękuje wszystkim za namiary. Niestety wszyscy zajęci... Na szczęście, ponieważ sprawa nie dotyczy kopania, rozwiązałem sprawe w inny sposób. Wniosek prosty - koparkowi mają full roboty i na prawdę trzeba się z nimi umawiać z wyprzedzeniem! jeszcze raz wszystkim dziękuje! a piach załatwiłeś ? który transport jest najtańszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 21.09.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 a piach załatwiłeś ? który transport jest najtańszy ? znalazłem fajny kontakt - 0515 259 800. Gość ma między innymi małą wywrotke na którą może wziąć max 4tony. Tego mi właśnie było trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZosiaS 22.09.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Mam takie pytanie jaka firmę ochroniarska możecie polecić- może macie rozeznanie większe niż ja ( dom w okolicach Wieliczki). Pozdrawiam ZosiaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frantz 22.09.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witam,Ponownie proszę o namiary na majstrów od kominków. Dostałem tylko jeden, a chciałbym porównać oferty. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadek 23.09.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 witam całą GRUPĘ po przewertowaniu kilku postów w tył widzę że spotkam tu przynajmniej kilku sąsiadów, budujemy się w Sułowie k/Biskupic. zacznę nietypowo bo od prośby ale sprawa jest pilna.... szukam(y) jakiegoś solidnego "magika" od kominków... jestem umówiony na rozmowę z przedtawicielem firmy "Pegaz" z K+wa ale już udało mi się odnaleść tą firmę na "czarnej liście" wykonawców na forum i chyba sobie odpuszcze... czy ktoś może mi pomóc???? pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 24.09.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam,Zostala mi stal do sprzedania: fi 12 - 375kg 420 mb (zebrow)fi 6 - 175kg 775 mb (gladka) Stal w odcinkach 6 metrowych, przechowuje na dzialce w okolicy Niepolomic.Sprzedam za 2zl za kg. Pozdrawiam. Odpowiedzi na priva.PzdrDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkw 24.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 cześć, nie orientujecie się jakie sa ceny położenia płyt G-K za m2? Mi faceci krzykneli 25zł/m2 ściany i 30 zł/m@ sufity. Nie wiem czy to dużo czy mało ale po przeliczeniu ścian wyjdzie jakies 12 tys....Plus do tego materiał....hmmm sporawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 25.09.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Kochani potrzebuję namiary na kogoś kto wykonuje przewierty pod drogą. chodzi o przyłącz wody pilne z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Kochani potrzebuję namiary na kogoś kto wykonuje przewierty pod drogą. chodzi o przyłącz wody pilne z góry dziekuję Mam rozumieć że robisz przyłącz wody ? Sami robicie czy jakąś firmę bierzecie do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 25.09.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Kochani potrzebuję namiary na kogoś kto wykonuje przewierty pod drogą. chodzi o przyłącz wody pilne z góry dziekuję Mam rozumieć że robisz przyłącz wody ? Sami robicie czy jakąś firmę bierzecie do tego ? Robota we własnym zakresie nie wchodzi w rachube bo prawie całość to przewiert pod drogą, a zwykły przyłącz to zaledwie kilka metrów i robił bedzie facet, który robi u mnie wszystkie instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Kochani potrzebuję namiary na kogoś kto wykonuje przewierty pod drogą. chodzi o przyłącz wody pilne z góry dziekuję Mam rozumieć że robisz przyłącz wody ? Sami robicie czy jakąś firmę bierzecie do tego ? Robota we własnym zakresie nie wchodzi w rachube bo prawie całość to przewiert pod drogą, a zwykły przyłącz to zaledwie kilka metrów i robił bedzie facet, który robi u mnie wszystkie instalacje. czyli gość sprawdzony ? może jakiś namiar ? jak cenowo wychodzi ? wszystkie instalacje robi czyli woda, ogrzewanie, kanalizacja ? pochwalę sięjeszcze tylko że mam już fundament, w poniedziałek zalaliśmy część nad ziemią. w sobotę chyba będą rozbierane szolunki i smarowane dysperbitem od wewnątrz od zewnątrz narazie zostawię tak jak jest. po pomalowaniu dysperbitem środka nawiezie się tam piachu, a może proponujecie cos innego ? jakiś odkrywkowy piach gorszego gatunku albo żwir może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts