pam 02.03.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Czyli do lipca trzeba wytrzymać z zakupami. Tak jak w zeszłym roku. Mówili że już nie potanieje co najwyżej się zatrzyma, a jeszcze lato na dobre się nie rozkręciło i już było taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 02.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Czyli do lipca trzeba wytrzymać z zakupami. Tak jak w zeszłym roku. Mówili że już nie potanieje co najwyżej się zatrzyma, a jeszcze lato na dobre się nie rozkręciło i już było taniej. dokładnie na to wychodzi trzeba przeczekać i tyle, no ale nie ze wszystkim można niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 02.03.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A u mnie od wtorku zaczęli murować. Pojutrze jest plan na szalunki pod płytę stropu. Materiały kupiłem jak było tanio w zimie, a następne jak będzie tanio w jesieni. No moze tylko wcześniej czekaja mnie okna, drzwi i brama, ale to nie drożeje. A może ktos może doradzić co kupować? Mam do wyboru po odrzuceniu innych ofert Oknoplus, Dako i Jezierski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 04.03.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 kupiłem styropian w firmie LEŚ z Brzeska najtaniej i bez kosztów dodatkowych za transport oczywiście najtaniej jak na ten czas bo 180zł/m3 za FS20 to i tak dużo za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 04.03.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Gdyby ktos był na kupnie kominka podaje namiary na firmę, w której mają bardzo dobre ceny.012 250-61-88Firmę mają w Rabce, ale mieszkają w Łazanach. Ja kupiłam u nich Lechmę 19KW z PW (wbudowany szyber i dolot powietrza).Zapłaciłam 3700 zł brutto z transportem na miejsce, gdzie w Krakowie proponowano mi 3700 netto plus transport. No i na kominek czekałam raptem 5 dni.Z tego co wiem maja Lechmę, Tarnawę, Invicte. Problem może być czasem tylko z obejżeniem konkretnego wkładu bo tu w Łazanach ciężko, ale ja dokładnie obejżałam sobie wkład na Klimeckiego, przemaglowałam sprzedawcę a u nich zamówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 04.03.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mam do zrobienie wodociąg około 80 metrów Szukam jakięś ekipy kóra robi solidnie no i tanio moze ma ktoś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 04.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mam do zrobienie wodociąg około 80 metrów Szukam jakięś ekipy kóra robi solidnie no i tanio moze ma ktoś namiary I ja przyłaczam się do prośby - ok. 100 m wodociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 04.03.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 tak sobie myślę, że dobrze by było kupić teraz - z zimowej ścinki i niech schnie. Jak przyjdzie jesień to będzie jak znalazł. Myśle, że kupie jakieś 10-12 kubików - tak aby jeszcze na kolejny sezon było...Może ktoś chce się dołączyć / wie gdzie kupić w dobrej cenie - interesuje mnie buk a najbardziej grab(marzenie).Mogę załatwić transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 04.03.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mam do zrobienie wodociąg około 80 metrów Szukam jakięś ekipy kóra robi solidnie no i tanio moze ma ktoś namiary I ja przyłaczam się do prośby - ok. 100 m wodociągu U mnie robil pan Ziobro z Podleza 600979864 tylko koparke musicie zalatwic sobie sami. pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 05.03.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Mam do zrobienie wodociąg około 80 metrów Szukam jakięś ekipy kóra robi solidnie no i tanio moze ma ktoś namiary I ja przyłaczam się do prośby - ok. 100 m wodociągu U mnie robil pan Ziobro z Podleza 600979864 tylko koparke musicie zalatwic sobie sami. pzdr dada_krk dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 05.03.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Mam do zrobienie wodociąg około 80 metrów Szukam jakięś ekipy kóra robi solidnie no i tanio moze ma ktoś namiary I ja przyłaczam się do prośby - ok. 100 m wodociągu U mnie robil pan Ziobro z Podleza 600979864 tylko koparke musicie zalatwic sobie sami. pzdr dada_krk mi pan Madej z Sułkowa tam mieszka w okolicach składu budowlanego Wronbud to powiedział 80zł/m2 bo mam wkrętkę a tak to niby byłoby drożej. oczywiście cena z materiałami i innymi sprawami. Pan Ziobro jak dzwoniłem to powiedział mi, że nie robi już bo za duzo zabawy z papierkami i odbiorami, może teraz się coś zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 05.03.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 [i]mi pan Madej z Sułkowa tam mieszka w okolicach składu budowlanego Wronbud to powiedział 80zł/m2 bo mam wkrętkę a tak to niby byłoby drożej. oczywiście cena z materiałami i innymi sprawami. Pan Ziobro jak dzwoniłem to powiedział mi, że nie robi już bo za duzo zabawy z papierkami i odbiorami, może teraz się coś zmieniło. Lbryndal A czy moglbys mi podac namiary na pana Madeja? A tak poza tym śledze budowe twojego domku i podziwiam za tempo. Bardzo fajny ten twój domek i pieknieje z kazdym dniem. Jestes jednym z niewielu z grupy wielickiej z wlasnym dziennikiem . pozdrawiam[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 05.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 mi pan Madej z Sułkowa tam mieszka w okolicach składu budowlanego Wronbud to powiedział 80zł/m2 bo mam wkrętkę a tak to niby byłoby drożej. oczywiście cena z materiałami i innymi sprawami. Pan Ziobro jak dzwoniłem to powiedział mi, że nie robi już bo za duzo zabawy z papierkami i odbiorami, może teraz się coś zmieniło. Mnie na razie zrobil ale jeszcze nie mam odebranej wody, zastala nas zima. Jeszcze nie placilem wiec jakby byl jakis problem z odbiorem to argumenty sa po mojej stronie. dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 05.03.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 [i]mi pan Madej z Sułkowa tam mieszka w okolicach składu budowlanego Wronbud to powiedział 80zł/m2 bo mam wkrętkę a tak to niby byłoby drożej. oczywiście cena z materiałami i innymi sprawami. Pan Ziobro jak dzwoniłem to powiedział mi, że nie robi już bo za duzo zabawy z papierkami i odbiorami, może teraz się coś zmieniło. Lbryndal A czy moglbys mi podac namiary na pana Madeja? A tak poza tym śledze budowe twojego domku i podziwiam za tempo. Bardzo fajny ten twój domek i pieknieje z kazdym dniem. Jestes jednym z niewielu z grupy wielickiej z wlasnym dziennikiem . pozdrawiam[/u] Madej - 507 374 885 poza nim jest jeszcze Marszałek chyba ale ponoć jeszcze droższy 501 462 243 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla2003 05.03.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam wszystkich właśnie powoli dołączam do dzielnych budujących odebrałam mapkę od geodety i zabieram się za pozwolenie mam pytankoJak przesunąć do granicy działki słup telefoniczny o ok 6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 05.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Znacie może tańszy skład budowlany w okolicy Wieliczki : Styropian FS20 5 cm 190 zł (potrzebuje 3 kubiki)Folia kubełkowa 4,6 zł/m2Dysperbit 20l 53 złPapa termozgrzewalna 10m2 66złRura perforowana 100 do drenazu 1m 3 zł To ceny składu Dombud. Natomiast przy budynku Herz jest skład z pokryciami dachowymi. Sprzedawca bardzo zachwala dachówke ceramiczną ERLUS.Czy ktoś kupował tam materiał na dach lub ma porównanie z innymi składami ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.03.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Zapytaj u Kowalczyka na Sierczy. Ma rozsadne ceny i transport w cenie.Erlusa nie ma raczej na innych skladach. Dachowka jest niemiecka i chyba tam produkowana - podobno niezla. Sam sklad pokryciowy OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 06.03.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Zapytaj u Kowalczyka na Sierczy. Ma rozsadne ceny i transport w cenie. Erlusa nie ma raczej na innych skladach. Dachowka jest niemiecka i chyba tam produkowana - podobno niezla. Sam sklad pokryciowy OK. Potwierdzam, U Kowalczyka niezle ceny, mozliwosc skladowania (nam przechowuje stal przez 3 miesiace w cenie). Niestety obecnie nie prowadza zadnych dachowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 06.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witajcie poszukuję zbiornika na wodę (w celach budowlanych - nie mam studni a osoba która miała dowozić wodę niestety się rozchorowała) - kiedyś widziałem gdzieś w Krakowie zbiorniki plastikowe chyba 1mx1mx1m w siatce metalowej ale nie mogę ustalić gdzie to było. Wyszukiwarka nie rozumie moich poleceń i wyskakują niestety nietrafione propozycje. Jeżeli wiecie gdzie można kupić taki zbiornik to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mozna takie zbiorniki kupic w Coco-coli za niewielki pieniadze. Trzeba miec tylko transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts