lbryndal 09.03.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 edit-blondi no teraz to domek prezentuje się całkiem inaczej z tymi okienkami i drzwiami. a za tą reklamę dali chociaż upust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.03.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 W ramach ciekawostki ostatnio w piątek byłem na Dolnym Śląsku i celowo pojechałem sobie do Ząbkowic Śląskich żeby jeszcze raz zobaczyć tą budowlę czyli krzywą wieżę: http://images33.fotosik.pl/172/6fe7db3e8a22fa43med.jpg wysokość 34m, odchylenie 2m oby Wasi fachowcy tak nie budowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 edit-blondi no teraz to domek prezentuje się całkiem inaczej z tymi okienkami i drzwiami. a za tą reklamę dali chociaż upust? no oczywiście, że dali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamapema 09.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Szukam taniej i solidnej ekipy do wybudowania domu, może ktoś z Was ma jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 10.03.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Czy orientujecie się ile kosztuje wywrotka czarnoziemu ? Ma ktoś może namiar na taki transport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 10.03.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam wszystkich budujacych Czy ktos posiada namiary na sprawdzonego i solidnego fachowca do rozprowadzenia kanalizacji i wody na etapie fundamentow (tzn przed zrobieniem wylewki)? Bede wdzieczna za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 11.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Znacie może tańszy skład budowlany w okolicy Wieliczki : Styropian FS20 5 cm 190 zł (potrzebuje 3 kubiki) Folia kubełkowa 4,6 zł/m2 Dysperbit 20l 53 zł Papa termozgrzewalna 10m2 66zł Rura perforowana 100 do drenazu 1m 3 zł To ceny składu Dombud. Natomiast przy budynku Herz jest skład z pokryciami dachowymi. Sprzedawca bardzo zachwala dachówke ceramiczną ERLUS.Czy ktoś kupował tam materiał na dach lub ma porównanie z innymi składami ? pozdrawiam NAs tez sprzedawca namawiala na Elrusa, jednak decydujemy sie na Robena, Bedziemy kupowac w skladzie na Jedynaka. Elerus wychodzi duzo drozej a i gwarancja udzielana jest bezposrednio przez producenta niemieckiego wiec w razie klopotow bedziemy musieli sie kontaktowac z Niemcami. Roben do konca marca ma 5% promocje. pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 11.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A mnie zostały deski 32mm do sprzedania. Myslę, że będzie tego jakieś 5-6m3. Deski uzyte tylko raz do szalowania stropu. Będą do odbioru za jakieś 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 11.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Szukam taniej i solidnej ekipy do wybudowania domu, może ktoś z Was ma jakieś namiary ? My bedizemy budowac z firma Wamp-bud. Nasz stan surowy otwarty ze sciankami dzialowymi buduja za 44 tys. Dom w rododendronach 6 - 135 pow. uzykowej + garaz. Pozostale ekipy ktore nam sie udalo znalezc z wolnymi terminami wolaly od 50 000 - 60000. Mozesz zobaczyc jak buduja na ul. sw. Barbary naprzeciwko firmy z kominkami - o ile wiem beda tam do polowy kwietnia pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.03.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 mam pytania takie:czy może ktoś wynajmował walec drogowy do ugniatania kruszywa na drodze ? jest gdzieś w okolicy Wieliczki takie coś do wynajęcia ?i jeszcze jedno: lepszy zwykły walec czy wibracyjny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.03.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 mam pytania takie: czy może ktoś wynajmował walec drogowy do ugniatania kruszywa na drodze ? jest gdzieś w okolicy Wieliczki takie coś do wynajęcia ? i jeszcze jedno: lepszy zwykły walec czy wibracyjny ? Było gdzieś na forum, że ktoś zamówił wibracyjny i sąsiadowi popękały ściany. Czyli lepiej uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 11.03.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 mam pytania takie: czy może ktoś wynajmował walec drogowy do ugniatania kruszywa na drodze ? jest gdzieś w okolicy Wieliczki takie coś do wynajęcia ? i jeszcze jedno: lepszy zwykły walec czy wibracyjny ? W Mietniowie jest firma która robi i naprawia drogi , maja tam sprzęt walec chyba też . Facet nazywa się Grochal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 mam pytania takie: czy może ktoś wynajmował walec drogowy do ugniatania kruszywa na drodze ? jest gdzieś w okolicy Wieliczki takie coś do wynajęcia ? i jeszcze jedno: lepszy zwykły walec czy wibracyjny ? W Mietniowie jest firma która robi i naprawia drogi , maja tam sprzęt walec chyba też . Facet nazywa się Grochal . mam znajomą z Mietniowa to popytam ją ale nazwisko i tak mi się kojarzy jakoś więc chyba mam do niego nawet namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 12.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Do 2 msc bede miał do sprzedania 2 działki w Kosocicach z WZ na dom jednorodzinny z garażem (Kosocice - dzielnica Podgórze 2 km od Piasków Wielkich 4 km od Kurdwanowa) , na sasiedniej działce powstanie osiedle 5 bliźniaków w tym roku zacznie sie ich budowaPOWIERZCHNIA DZIAłEK jedna okolo 8 arów druga około 10 arów (mowie okolo bo bede dopiero dzielił )Dojazd ogolnie do całej działki droga asfaltowa media w drodze Dzialka w calosci ogrodzonaSam bede budowal sie w tym roku na poczatku dzialki do sprzedania kolejne po mnie dojazd droga wzdluz dzialki tak wiec media czyli gaz prad woda - bezposrednio np ode mnie lub z drogi do sprzedania działka nr 1 i nr 2 http://home.autocom.pl/luk/1.JPG Prosze nie sugerowac sie zielona strzalka nie wskazuje ona prawidlowej dzialki - ale w Zumi wyszukiwana ulice:)http://home.autocom.pl/luk/2.JPG tel kont 792 02 00 01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 12.03.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Poszukuję czystych kamyczków do zasypania rury drenazowej a także piasku do murowania scian. Prosze o ew namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom13 14.03.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam!Zaczynam budowę domu w okolicy Niepołomic w czerwcu. Poszukuję dobrego kierownkia budowy, który będzie rzetelnie kontrolował pracę ekipy. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 15.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Mam pytanie ile was kosztowaly materialy do instalacji COIlosc grzejnikow 16, dwa poziomy z rozdzielaczami na kazdym z nich. Rurki z plex-apzdrdada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 17.03.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 UwagaW okolicach wieliczki grasuje szajka złodziei.Radzę nie trzymać zadnych cennijszych rzeczy na budowie.Ja w czwartek miałem włamanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 17.03.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Uwaga W okolicach wieliczki grasuje szajka złodziei. Radzę nie trzymać zadnych cennijszych rzeczy na budowie. Ja w czwartek miałem włamanie . ja słyszałem, że w okolicach Mietniowa, Chorągwicy dają popalić i jedną jakąś grupę złapali, ale ponoć właśnie są jeszcze inni. a gdzie Ty masz budowę ? chyba tylko alarm może ich odstraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts