pam 17.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam, Czy moglibyście podać namiary na sprawdzoną firmę od montażu kominków z Krakowa lub okolicy ? Z góry dziękuję No właśnie - też szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 18.04.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 robił ktoś ostatnio projekt zjazdu ? na forum znalazłem tylko namiar na pana Domonia, on chyba jest z Wieliczki , ma ktoś komórę do niego ? jak coś to proszę o namiar na priv a może ktoś inny jeszcze się tym zajmuje ? Poszukam na projekcie. Jest pieczątka z nr. tel to wyślę. OGC i Pam dzięki za namiary nie ma ktoś jakiegoś taniego źródła na kruszywo na drogę, albo szlakę z huty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 18.04.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 robił ktoś ostatnio projekt zjazdu ? na forum znalazłem tylko namiar na pana Domonia, on chyba jest z Wieliczki , ma ktoś komórę do niego ? jak coś to proszę o namiar na priv a może ktoś inny jeszcze się tym zajmuje ? Poszukam na projekcie. Jest pieczątka z nr. tel to wyślę. Ile taki projekt kosztuje? Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla2003 18.04.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Czy ktoś sie orientuje jak długo w Wieliczce czeka się na odrolnienie działki ? Klasa gruntu III b. Złożyłam wniosek teraz 16.04 i mam odbiór ok. 30.04 więc bez tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.04.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 robił ktoś ostatnio projekt zjazdu ? na forum znalazłem tylko namiar na pana Domonia, on chyba jest z Wieliczki , ma ktoś komórę do niego ? jak coś to proszę o namiar na priv a może ktoś inny jeszcze się tym zajmuje ? Poszukam na projekcie. Jest pieczątka z nr. tel to wyślę. Ile taki projekt kosztuje? Pozdr M Coś koło 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 19.04.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam,W koncu budowa ruszyla:-)Czy ktos ostatnio nie zamawial lub moze ma namiary na piach zasypowy pod plyte budynku? Ile sobie licza za taki material? A moze ktos zna jakas alternatywe czym mozna to zasypac?Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 19.04.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Za piasek do zasypania ostatnio płaciłam 440 zł za 10 m3 (duża wywrotka)Namiary na dostawce moge podac na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 19.04.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 hejka ma ktoś z Was na zbyciu cegłę kratówkę, z chęcią odkupię narazie 3 palety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 21.04.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 O jaki konkretnie format ceglu ci chodzi ? Ja mam do sprzedania 70 sztuk cegly K3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.04.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 robił ktoś ostatnio projekt zjazdu ? na forum znalazłem tylko namiar na pana Domonia, on chyba jest z Wieliczki , ma ktoś komórę do niego ? jak coś to proszę o namiar na priv a może ktoś inny jeszcze się tym zajmuje ? Poszukam na projekcie. Jest pieczątka z nr. tel to wyślę. Ile taki projekt kosztuje? Pozdr M Coś koło 600 Pan Domoń z Wieliczki nie robi niestety teraz projektów zjazdu ma jakieś sprawy rodzinne i jakoś kazał się zgłosić za jakieś 2 miesiące to może coś się podziała mam namiar na innego z Krakowa z Bursztynowej, ale to jest na drugim końcu miasta więc odpada raczej bo nie mam jak nawet tam jechać no i czasu to trochę zajmie. macie kogoś może jeszcze co się tym zajmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniiAlex 22.04.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich Budujących Zaczęliśmy budowę 2 tygodnie temu, budujemy koło Gdowa w miejscowości Sławkowice. Wybraliśmy Dom w Bławatkach z Archonu z przeróbkami (m.in doprojektowalismy piwnicę ) Aktualnie jesteśmy na etapie stropów nad piwnicą. W miarę możliwości będę służyć Wam pomocą i mam też nadzieję że na Waszą będę mogła liczyć Pozdrawiam, MoniiAlex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniiAlex 22.04.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam, W koncu budowa ruszyla:-) Czy ktos ostatnio nie zamawial lub moze ma namiary na piach zasypowy pod plyte budynku? Ile sobie licza za taki material? A moze ktos zna jakas alternatywe czym mozna to zasypac? Z gory dzieki My zasypujemy ziemią i żwirem. Za żwir płaciliśmy 20 zł za tonę + 150 transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 22.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich Budujących Zaczęliśmy budowę 2 tygodnie temu, budujemy koło Gdowa w miejscowości Sławkowice. Wybraliśmy Dom w Bławatkach z Archonu z przeróbkami (m.in doprojektowalismy piwnicę ) Aktualnie jesteśmy na etapie stropów nad piwnicą. W miarę możliwości będę służyć Wam pomocą i mam też nadzieję że na Waszą będę mogła liczyć Pozdrawiam, MoniiAlex Ja też buduje dom w Sławkowicach. W którym miejscu budujecie?J ak jade na swoja działke to mijam budowe, która zaawansowaniem odpowiada Waszej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek-Wróblowice 22.04.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jestem na etapie ścian szczytowych i okazało się, że przeliczyłem się w moich obliczeniach - zostaje mi na budowie pustaka Porotherm 30 (kilka palet). Sprzedam go w dobrej cenie . Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt (g g: 466 19 15), Do odbioru z działki Wróblowice - okolice Swoszowic. ps. W jakiej cenie chodzą deski (32) używane już na budowie? Pzdr, Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniiAlex 22.04.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ja też buduje dom w Sławkowicach. W którym miejscu budujecie?J ak jade na swoja działke to mijam budowe, która zaawansowaniem odpowiada Waszej. pozdrawiam Budujemy na granicy z Gdowem. Patrząc na mapę na samym dole Sławkowic (nasza działka jest granicą gmin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
do_mario 23.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam serdecznie wszystkich bydujacych w Wieliczce a w szczegulnisci w gminie Biskupice miejscowosc Slawkowice Moze kogoś to zainteresuje nasza gmina idzie do przodu i bedzie sie rozwijać planisci opracowuja Studium . Mozna sie z nim zapoznac Wyłożenie Studium do publicznego wglądu http://www.biskupice.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=447&Itemid=2 co najciekawsze jest do pobrania mapa gminy Biskupice kierunki zadospodarowania z podanej strony Pozdrawiam do_mario Ps.mapa tiff czasem są kłopoty z sciagnienciem całej ma miec okolo 38MB_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 23.04.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam wszystkich budujących Chciałabym założyć kolektor słoneczny do ogrzewania wody. Czy ktoś z Was może polecić jakąś sprawdzoną firmę, która się tym zajmuje? Może ktoś montował i uzytkuje i może podzielić się spostrzeżeniami na ten temat. Z góry dziękuję za informacje. Powodzenia w budowaniu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 24.04.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 słuchajcie a ja potrzebuje, kogoś kto tak z doskoku mógłby zrobić jedną małą ścianke dzialową z k/g i taki gzymsik ozdobny w kuchni pod sufitem. może macie namiary na kogos takiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 24.04.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 słuchajcie a ja potrzebuje, kogoś kto tak z doskoku mógłby zrobić jedną małą ścianke dzialową z k/g i taki gzymsik ozdobny w kuchni pod sufitem. może macie namiary na kogos takiego.. Zwykle goscie od wykanczania czyli potocznie mowiac Fliziarze nie maja problemu z takimi rzeczami, chyba ze jestes juz po tym etapie. dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 24.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 nie jeszcze jestem przed flizami, ale moi fliziarze nie robiąz k/g. Wszystkie zabudowy łazienkowe robią z ytonga. Mam goscia, który miał u mnie ocieplać poddasze, ale powiedział mi, że może przyjść za miesiąc . dla mnie to za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts