bibero 25.04.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Po budowie zostalo mi troszke desek i stempli oraz innego drzewa Jest do wziecia z Rzeszotar (gmina Swiatniki Gorne). Gdyby ktos byl zainteresowany prosze o kontakt na adres [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 25.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam. Proszę o namiary na sprawdzoną ekipe od murowania (moja dotychczasowa chyba nie wejdzie na plac boju - i wcale nie bedę z tego powodu płakał). Prośbę swoja kieruje do osob które już zakończyły etap murowania domu i mogą polecić kogoś. Piękne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijasek 26.04.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 WitamPotrzebuje namiar na koparke z okolic Węgrzce Wielkie , Kokotów lub gdzies z okolic.Pilne!!!Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 26.04.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Witam Potrzebuje namiar na koparke z okolic Węgrzce Wielkie , Kokotów lub gdzies z okolic. Pilne!!! Z góry dzięki Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 27.04.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Witammam pytanie czy ktos z Was korzystał z usług firmy Kontrakt z Głogoczowa zajmujacej się sprzedażą m.in. dachówek? Rozważam ewentualny zakup dachówki i chcę się upewnić, że firma jest wiarygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 27.04.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 dobrą firma jest Dach-styl na ul.Cystersów w Krakowie. Jezeli chodzi o koparkowego to sprawdzony namiar 602844494 z Wieliczki. Miał ktos moze taka sytuację że osoba od której chcilibyscie uzyskac zgode na podpiecie prądu do domu mówi ze bedzie to kosztowało kilkanaście tysięcy złotych !! ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 27.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam mam pytanie czy ktos z Was korzystał z usług firmy Kontrakt z Głogoczowa zajmujacej się sprzedażą m.in. dachówek? Rozważam ewentualny zakup dachówki i chcę się upewnić, że firma jest wiarygodna. A sprawdzales u "Podwyszynskiego" kolo ul Klimeckiego albo w "Atticu" ul Zawila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 28.04.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam mam pytanie czy ktos z Was korzystał z usług firmy Kontrakt z Głogoczowa zajmujacej się sprzedażą m.in. dachówek? Rozważam ewentualny zakup dachówki i chcę się upewnić, że firma jest wiarygodna. A sprawdzales u "Podwyszynskiego" kolo ul Klimeckiego albo w "Atticu" ul Zawila? Zaczynam zbierać kosztorysy z róznych firm - do podanych przez Ciebie też zamierzam się udać. Na początek składam w firmie Kontrakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 28.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Zaczynam zbierać kosztorysy z róznych firm - do podanych przez Ciebie też zamierzam się udać. Na początek składam w firmie Kontrakt. Te sa najwieksze wiec dadza najwiekszy upust z mojego doswiadczenia wynika specjalistycznych sklepach najlepiej udac sie do najwiekszych pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 28.04.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Artykul na wolna chwile, oddawal swoim dzialki nadlesnictwa Niepolomice, dostal teraz awans-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Wielkie Błoto za królewskie widokiSprawa obrotu ziemią należącą do Nadleśnictwa Niepołomice wyszła na jaw w styczniu 2007 r., kiedy do Krakowa zjechała speckomisja powołana przez Dyrekcję Generalną Lasów Państwowych. Komisja prześwietliła wymiany gruntów w Niepołomicach, przeprowadzone w ciągu ostatnich 10 lat, czyli wtedy, kiedy Sennik był tam szefem. Było ich w sumie sześć. Dwie pomiędzy LP a gminą Niepołomice - w czterech pozostałych przypadkach beneficjentami byli urzędnicy LP, którzy jako osoby prywatne przejmowali bardzo atrakcyjne działki należące do niepołomickiego nadleśnictwa (dwóch wymian dokonał zastępca nadleśniczego Sennika, Ryszard Gwiżdż, pozostałych zastępczyni dyrektora krakowskich LP Krystyna Mikrut i dyrektor LP Alfred Król. http://www.newsweek.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=24952 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 28.04.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Artykul na wolna chwile, oddawal swoim dzialki nadlesnictwa Niepolomice, dostal teraz awans ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wielkie Błoto za królewskie widoki Sprawa obrotu ziemią należącą do Nadleśnictwa Niepołomice wyszła na jaw w styczniu 2007 r., kiedy do Krakowa zjechała speckomisja powołana przez Dyrekcję Generalną Lasów Państwowych. Komisja prześwietliła wymiany gruntów w Niepołomicach, przeprowadzone w ciągu ostatnich 10 lat, czyli wtedy, kiedy Sennik był tam szefem. Było ich w sumie sześć. Dwie pomiędzy LP a gminą Niepołomice - w czterech pozostałych przypadkach beneficjentami byli urzędnicy LP, którzy jako osoby prywatne przejmowali bardzo atrakcyjne działki należące do niepołomickiego nadleśnictwa (dwóch wymian dokonał zastępca nadleśniczego Sennika, Ryszard Gwiżdż, pozostałych zastępczyni dyrektora krakowskich LP Krystyna Mikrut i dyrektor LP Alfred Król. http://www.newsweek.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=24952 "Kolejnym etapem rewitalizacji dawnej rezydencji królów polskich w Niepolomicach miało być odtworzenie w jej sąsiedztwie ogrodów włoskich królowej Bony, parku i stawów przyzamkowych oraz stworzenie kompleksu ogrodniczo-wystawowego. Wykonano już nawet pierwsze wizualizacje projektu, który miał być współfinansowany przez Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego. Niestety, plany trzeba było schować do szuflady, ponieważ Lasy Państwowe, dysponujące połową terenu potrzebnego do realizacji inwestycji, nie oglądając się na ambitne plany miasta, przekazały 3,4 ha ziemi osobie prywatnej - Ryszardowi Gwiżdżowi." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 30.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 kupował może ktoś ostatnio albo i nie ostatnio kamyk taki do zasypywania drenów ? ile takie coś kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 02.05.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ok 60 zł za kubik kamyczka drenażowego. Nie wiecie co zrobic jeżeli osoba od której chcilibyscie uzyskac zgode na podpiecie prądu do domu mówi ze bedzie to kosztowało kilkanaście tysięcy złotych !! ??Chodzi tylko o podpiecie się do słupa który stoi na działce tej osoby.Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elami1971 03.05.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ok 60 zł za kubik kamyczka drenażowego. Nie wiecie co zrobic jeżeli osoba od której chcilibyscie uzyskac zgode na podpiecie prądu do domu mówi ze bedzie to kosztowało kilkanaście tysięcy złotych !! ?? Chodzi tylko o podpiecie się do słupa który stoi na działce tej osoby. Tragedia Ja ostatnio za coś takiego zapłaciłem 700 pln, ale i tak myślałem, że chamstwo ale odżałowałem i dalej do przodu. W sumie ta cena z kosmosu, nie ma innej opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 04.05.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Jest jeszcze jedna opcja którą musze rozważyć. Moim zdaniem powinien to załatwiać ENION , bo to przeciez jego słup i jemu zalezy zeby płacił za prad.A chamstwo to mało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 04.05.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Nie wiecie co zrobic jeżeli osoba od której chcilibyscie uzyskac zgode na podpiecie prądu do domu mówi ze bedzie to kosztowało kilkanaście tysięcy złotych !! ?? Chodzi tylko o podpiecie się do słupa który stoi na działce tej osoby. Tragedia Generalnie taka zgoda powinna byc ZA DARMO! Ale widocznie trafiłeś na pajaca, kóry chce się nachapać. Cena z kosmosu! My nie mieliśmy problemów ze zgodą od właściciela działki ze słupem przy rozbudowie linii. Może dlatego że to młody facet, który sam niedawno kupił. Sąsiad od którego wzięlismy "trochę" prądu na pytanie ile mamy mu zapłacić powiedział "dajcież spokój" Sa ludzie i "ludzie" Życze szybkiego rozwiazania problemu i daj znać jaki finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 05.05.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A ja miałem kilka lat temu taki przypadek, że budowaliśmy wspólnie w 7 domów kanalizację i misiowie którzy byli bliżej drogi kazali sobie odliczyć część kosztów tej inwestycji i dołożyć nam czyli tym dalszym bo oni "nie po to kupowali bliżej drogi żeby teraz płacić tyle co reszta". Dobre co? No ale jak mówią głupota ludzka nie zna granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 05.05.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 W ramach snucia opowiesci o "przyjazni sasiedzkiej":2-lata temu prosilam wlasciciela dzialki o wode. Najpierw rzucil cene 3x srednia krajowa; w koncu udalo mi sie zejsc do 1xsredniej krajowej; swoja zgode facet obwarowal terminem czasowym (pol roku na przeciagniecie rury do mojej posesji) oraz wymogami rekultywacyjnymi i karami umownymi w razie, gdybym nie zdazyla; po pol roku jego zgoda wygasala, nie wspominajac juz o tym, co by bylo, gdybym nie wyrobila sie w czasie i robot nie zmiescila sie w terminie...inna kwestia jest, ze czlowiek ten kupil dzialke tylko jako lokate kapitalu i postanowil jak najwiecej z niej wycisnac, a przy okazji ze wszystkich dookola...juz od roku próbuje on sprzedac te swoja "zlota dzialke" i zanosze modly, by nowi wlasciciele okazali sie po pierwsze docelowymi, a po wtore mozliwymi we wspolzyciu sasiedzkim; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 05.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 To ja napisze ile usłyszałem. Po namysłach "Pan" powiedział: da sie podłączyć do słupa ( pociągnał peta ) i dodał to będzie kosztowało 15,000 złotych. Jak zapytałem skad wział taka kwotę usłyszałem ze ludzie tak biorą. Potem to juz tylko usłuszał że zwariował i zakończylismy dialog. Kilka dni temu usłyszałem że możemy sie dogadac ale nie wiem co to znaczy, może 14,500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 06.05.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki Markoebelo za informację odnośnie ceny tego kamyczka. a pytanie mam jeszcze takie jedno:czy wiecie gdzie we Wieliczce można kupić rurki kolanka i inne pierdoły do centralnego odkurzacza ? nie wiem czy go będę miał, ale zrobić instalację nie zaszkodziłoby tak na przyszłość jest może jakiś przedstawiciel którejś z firm od odkurzaczy centralnych w Wieliczce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts