krzysztof.mk 19.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jestem na kupnie regipsów związku z tym mam pytanko do osób które juz to robiły . Gdzie w okolicy mają najtaniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 20.05.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 zdecydowanie maxbud w Sierakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 20.05.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 zdecydowanie maxbud w Sierakowie jeśli można prosić o jakis telefon do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 20.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam serdecznie wszystkich budujacych z okolic Wieliczki. Właśnie jestem na etapie przygotowania terenu pod budowę i pilnie potrzebuję GRUZU na wysypanie drogi. Macie może jakieś namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 20.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Własnie troche czytałem opinie uzytkowników kosiarek (kos) spalinowych i sa bardziej na NIE.a może uzywaliście tego rozreklamowanego stihla za 499 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 20.05.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ja koszę kosą spalinową dwa razy w roku i nawet nie wiem jak się nazywa. Ale kosi fajnie, a pożyczam od brata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 21.05.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zdecydowanie maxbud w Sierakowie jeśli można prosić o jakis telefon do nich 012 271 30 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.05.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ja koszę kosą spalinową dwa razy w roku i nawet nie wiem jak się nazywa. Ale kosi fajnie, a pożyczam od brata. moi rodzice mają STIGA kosiareczkę taką z może nie najwyższej półki, ale coś koło 3KM ma chyba 2,6 albo jakoś tak. użytkują ją już kilka lat i mucha nie siada jest nie do zdarcia silna i wogóle, tylko trzeba kupować taką zbrojoną żyłkę do niej bo zwykła to raz dwa szła. przypina się ją do uprzęży co jest niezwykle wygodne http://www.stiga.pl/image/cover/prod/121/t400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.05.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jestem na kupnie regipsów związku z tym mam pytanko do osób które juz to robiły . Gdzie w okolicy mają najtaniej ? i jak zrobiłeś rozeznanie ? jak ceny ? może podasz jakieś zestawienie cenowe bo też za niedługo będę szukał i nie chciałbym przepłacać. za wełną też się rozglądałeś ? po ile i gdzie najtaniej ? zadzwoniłbym jeszcze do firmy LEŚ z Brzeska, dowieźli mi już nie raz materiały i było to niedość, że taniej niż w okolicy to jeszcze dowóz za darmo. edit-blondi ty po zakupach to podziel się cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 21.05.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam serdecznie jeszcze raz. Ponawiam pytanie o GRUZ oraz mam pytanko czy nie ma może ktoś do sprzedania blaszaka na budowę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.05.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam serdecznie jeszcze raz. Ponawiam pytanie o GRUZ oraz mam pytanko czy nie ma może ktoś do sprzedania blaszaka na budowę? Pozdrawiam zapytaj na krakowskiej grupie bo coś tam była mowa o garażu jakoś niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 21.05.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 bardzo dziękuję właśnie do nich napisałam, może ktoś coś ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 21.05.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jeszcze jedno pytanko, czy nie pozbywa sie może ktoś z Was przyczepy kempingowej z budowy?? Potrzebuję dla ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 23.05.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ostrzeżenie o złodziejach. Mojemu kuzynowi w Niepołomicach "wyparowały" drzwi wejściowe z nowobudowanego domu.Gdyby ktos miał ofertę kupna takich drzwi lub cos wiedział na ten temat prosze o kontakt na priv. Drzwi dębowe, brązowe z szybkami.PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 24.05.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Pozdrawiam Grupę Wielicką. Mam pytanie do wszystkich, którzy czekali na pozwolenie na budowę w starostwie w Wieliczce. Czy jest szansa dostać je wczesniej niż za te ustawowe 65 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxi777 24.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam wszystkich forumowiczów z Grupy Wielickiej.Ja rok temu czekałem na pozwolenie około 50 dni wiec ustawowe 65 dni nie przekraczają.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 25.05.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dzieki. To jest nadzieja, że w sierpniu zaczniemy. Koszmar z tym czekaniem. na wuzetkę w Gdowie czekaliśmy 11 miesięcy. Wcale mnie to nie nauczyło cierpliwości. raczej odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 26.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Jestem na kupnie regipsów związku z tym mam pytanko do osób które juz to robiły . Gdzie w okolicy mają najtaniej ? i jak zrobiłeś rozeznanie ? jak ceny ? może podasz jakieś zestawienie cenowe bo też za niedługo będę szukał i nie chciałbym przepłacać. za wełną też się rozglądałeś ? po ile i gdzie najtaniej ? zadzwoniłbym jeszcze do firmy LEŚ z Brzeska, dowieźli mi już nie raz materiały i było to niedość, że taniej niż w okolicy to jeszcze dowóz za darmo. edit-blondi ty po zakupach to podziel się cenami. najlepsze ceny w okolicy mają w maxbud w Sierakowie (cena jest uzależniona od ilości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.05.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Jestem na kupnie regipsów związku z tym mam pytanko do osób które juz to robiły . Gdzie w okolicy mają najtaniej ? i jak zrobiłeś rozeznanie ? jak ceny ? może podasz jakieś zestawienie cenowe bo też za niedługo będę szukał i nie chciałbym przepłacać. za wełną też się rozglądałeś ? po ile i gdzie najtaniej ? zadzwoniłbym jeszcze do firmy LEŚ z Brzeska, dowieźli mi już nie raz materiały i było to niedość, że taniej niż w okolicy to jeszcze dowóz za darmo. edit-blondi ty po zakupach to podziel się cenami. najlepsze ceny w okolicy mają w maxbud w Sierakowie (cena jest uzależniona od ilości) w firmie Leś kupowałem już kilka rzeczy i to tych większych własnie i było taniej niż w sierakowie dlatego pisałem że warto też tam zadzwonić i porównać ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 26.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam. Jesteśmy na etapie wyboru szamba.W projekcie mamy 10m3.Chciałabym się zapytać jakie szamba posiadacie( betonowe,z tworzywa,jednokomorowe czy inne) i jakie firmy w okolicy polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts