Hanika 01.06.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ja trafię na okres urlopowy, więc pewnie to będą dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zotka 02.06.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Szukam sprawdzonej firmy do wykoniania mebli kuchennych. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek-Wróblowice 02.06.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam, Mam na zbyciu około 150 stempli (długość 2,8 m) - używanych tylko raz oraz 2 palety Porotherm-u 30 P+W (160 szt.) - przeliczyłem się jednak w moich obliczeniach . Budowa we Wróblowicach-Swoszowicach. Pzdr, Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 02.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Potzrbuje kupic "kilka" maxów. Moze komuś zostały na zbyciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 03.06.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam, Mam na zbyciu około 150 stempli (długość 2,8 m) - używanych tylko raz oraz 2 palety Porotherm-u 30 P+W (160 szt.) - przeliczyłem się jednak w moich obliczeniach . Budowa we Wróblowicach-Swoszowicach. Pzdr, Mirek Witam, po ile chcesz sprzedać te stęple?? Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 04.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Potzrbuje kupic "kilka" maxów. Moze komuś zostały na zbyciu ? Ja moge "zbyc" ok 70 cegiel K3 do scian wewnetrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 06.06.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam Szukamy firmy do wykonania przyłącza wodno-kanalizacyjnego Chcemy uzbroić 6 działek . Bardzo was proszę o namiar an dobra firmę .Miał nam robić facet z wodociągów ale kwota 73 tyś netto to jakieś nieprozuminie za 117 mb wody i około 120 mb kanalizacji. Bardzo was prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tompal74 06.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Właśnie szukam dobrego materiału na ściany i zrobiłem taki test: położyłem obok siebie w kałuży wody pustak brenner i obok pustak leier. Brenner wessał wodę jak gąbka w przeciwieństwie do tego drugiego. Zatem skoro on tak chłonie wilgoć to boję się o jego współczynnik izolacyjności. Czy macie jakieś rozeznanie wśród materiałów ceramicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 09.06.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 My budujemy nasz domek z cegły porotherm 30 P+W firmy Wienerberger Nie robilam takich testów jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 09.06.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 My budowaliśmy z Maxa Wienerberger i jak narazie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 09.06.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witam Szukamy firmy do wykonania przyłącza wodno-kanalizacyjnego Chcemy uzbroić 6 działek . Bardzo was proszę o namiar an dobra firmę .Miał nam robić facet z wodociągów ale kwota 73 tyś netto to jakieś nieprozuminie za 117 mb wody i około 120 mb kanalizacji. Bardzo was prosze Aż się nie chce wierzyć - może facet chciał Cie spławić? Metr wykopu koparką to max 30 zł *240 m to własnie coś koło tego + koszt materiałów to gdzieś drugie tyle. Czyli cena na pewno powinna byc ponizej 20 tys. Może zamów koparkę samodzielnie a tylko do wpięcia sie w wodociąg główny zamów kogoś z wodociągów? POzdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 09.06.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witam wszystkich budujących. Mam ogromny dylemat odnosnie pustaków: budowac będę z MAX'A 25 i dostałam namiar na skład w którym jest taki pustak w cenie 3 zł brutto ale jest to pustak z Chorwacji. Czy macie jakieś zdanie na ten temat bo ja słyszałam zarówno pozytywne jak i negatywne.Prosze o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.06.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witam Szukamy firmy do wykonania przyłącza wodno-kanalizacyjnego Chcemy uzbroić 6 działek . Bardzo was proszę o namiar an dobra firmę .Miał nam robić facet z wodociągów ale kwota 73 tyś netto to jakieś nieprozuminie za 117 mb wody i około 120 mb kanalizacji. Bardzo was prosze Aż się nie chce wierzyć - może facet chciał Cie spławić? Metr wykopu koparką to max 30 zł *240 m to własnie coś koło tego + koszt materiałów to gdzieś drugie tyle. Czyli cena na pewno powinna byc ponizej 20 tys. Może zamów koparkę samodzielnie a tylko do wpięcia sie w wodociąg główny zamów kogoś z wodociągów? POzdr M koleś jak kopał mi łyżką o szerokości 30cm fundamenty w tamtym roku to brał 6zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 09.06.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witam Szukamy firmy do wykonania przyłącza wodno-kanalizacyjnego Chcemy uzbroić 6 działek . Bardzo was proszę o namiar an dobra firmę .Miał nam robić facet z wodociągów ale kwota 73 tyś netto to jakieś nieprozuminie za 117 mb wody i około 120 mb kanalizacji. Bardzo was prosze Aż się nie chce wierzyć - może facet chciał Cie spławić? Metr wykopu koparką to max 30 zł *240 m to własnie coś koło tego + koszt materiałów to gdzieś drugie tyle. Czyli cena na pewno powinna byc ponizej 20 tys. Może zamów koparkę samodzielnie a tylko do wpięcia sie w wodociąg główny zamów kogoś z wodociągów? POzdr M Wyślę namiary na priv. Wiem że Gościu robił takie rzeczy, kanały, kolektory itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 10.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 WitamJestem na etapie przymiarek do łazienek a dokładnie wyboru płytek i mamy problem bo nie wiemy co nam się podoba.do tego jeszcze dochodzą płytki we wiatrołapie, korytarzu i kuchni, będzie tego trochę a wybór jest taki duży, zresztą sami wiecie Czy w jakimś salonie z płytkami spotkaliście się może z projektantami którzy robią jakieś aranżacje, doradzają przy wyborach, projektują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 10.06.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam wszystkich budujących. Mam ogromny dylemat odnosnie pustaków: budowac będę z MAX'A 25 i dostałam namiar na skład w którym jest taki pustak w cenie 3 zł brutto ale jest to pustak z Chorwacji. Czy macie jakieś zdanie na ten temat bo ja słyszałam zarówno pozytywne jak i negatywne. Prosze o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam Monika Czy naprawde nie macie zdania na ten temat? Prosze o jakieś informacje.. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 10.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam Jestem na etapie przymiarek do łazienek a dokładnie wyboru płytek i mamy problem bo nie wiemy co nam się podoba. do tego jeszcze dochodzą płytki we wiatrołapie, korytarzu i kuchni, będzie tego trochę a wybór jest taki duży, zresztą sami wiecie Czy w jakimś salonie z płytkami spotkaliście się może z projektantami którzy robią jakieś aranżacje, doradzają przy wyborach, projektują ? LBRYNDAL nawet mnie nie załamuj. My wybieramy kolor na elewację już od trzech tygodni. A jak pomyślę o płytkach do wnętrza to aż dostaję globusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 10.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam Jestem na etapie przymiarek do łazienek a dokładnie wyboru płytek i mamy problem bo nie wiemy co nam się podoba. do tego jeszcze dochodzą płytki we wiatrołapie, korytarzu i kuchni, będzie tego trochę a wybór jest taki duży, zresztą sami wiecie Czy w jakimś salonie z płytkami spotkaliście się może z projektantami którzy robią jakieś aranżacje, doradzają przy wyborach, projektują ? LBRYNDAL nawet mnie nie załamuj. My wybieramy kolor na elewację już od trzech tygodni. A jak pomyślę o płytkach do wnętrza to aż dostaję globusa. no ciężka sprawa z tymi wyborami, szkoda pisać, ale też mnie czeka wybór koloru na początek podbitki a potem również elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tora 10.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Poratujcie Dobrzy Ludzie - ziemię przyjmę!!! Przydałaby mi się jedna wywrotka w południowych okolicach Wieliczki. Może być humus, może być z głębszych wykopów - potrzebuję wybudować skarpę więc nie musi być ogrodnicza. Byle nie piach. Ewentualnie miałabym transport (ale nie załadunek).A może wiecie, gdzie kupię ziemię na wywrotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 11.06.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Poratujcie Dobrzy Ludzie - ziemię przyjmę!!! Przydałaby mi się jedna wywrotka w południowych okolicach Wieliczki. Może być humus, może być z głębszych wykopów - potrzebuję wybudować skarpę więc nie musi być ogrodnicza. Byle nie piach. Ewentualnie miałabym transport (ale nie załadunek). A może wiecie, gdzie kupię ziemię na wywrotki? U nas właśnie dzisiaj dokonują się przesunięcia ziemne, ale akurat bedzie jej w sam raz. Spróbuj popytać kierowców, którzy kręcą się w okolicach budowanej autostrady, może uda się coś załatwić. Albo tu: http://www.allegro.pl/item377846913_humus_ziemia_urodzajna_krakow_niepolomice.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts